15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Malede møbler med romantiske motiver til hjemmet

Glasbord-malet-ornamenter-cool-design

Ibiza Collection af Kare Design

Malede møbler minde os om den romantiske fortid, da vores bedsteforældre var unge. Nu har Kare Design omdefineret dette koncept – og introduceret spændende nye designs i deres Ibiza -kollektion. Stærke farver til alle romantikere, der nyder livet.

Malede møbler i fantastiske farver

sjove-malede-møbler-skrivebord-blomstermotiver

Malede møbler genopdages i denne spændende samling – fra det malede bondeskab til det klassiske glasbord eller de rigt ornamenterede spejle – alt er sjovt og elegant, designet med stor opmærksomhed på detaljer og meget kærlighed. Vores absolut foretrukne møbel fra samlingen er Ibiza Life sidebord – farverigt, i gult, grønt og lyserødt, med et fortryllet design og dekoreret med blomster – absolut smukt!

Malede møbler til hvert værelse

stort bord-landmand-skab-malet

Det bedste ved designene fra Ibiza -kollektionen er, at de enkelte møbler passer perfekt sammen og stadig kan skabe en mærkelig atmosfære alene. Malede møbler gå godt med shabby chic og vintage interiører. Men de kan sætte accenter i et eklektisk design eller tjene som dekoration i et puristisk anlæg og bidrage til hyggen i det ellers kolde design.

Malede møbler med en orientalsk smag

malet-bonde-skab-lilla-gule-motiver

Malede møbler er kendt og elsket for deres rige ornamentik. Kollektionen har lagt vægt på de traditionelle blomstermotiver, men du kan tydeligt mærke en romantisk, eksotisk indflydelse fra Orienten. For eksempel er bordene lavere, end vi er vant til, benene er ikke lige, men let buede. Farvekombinationerne – lilla og gul – får os automatisk til at tænke på orientalske luksusmøbler. Materialer af høj kvalitet som mangotræ og maling blev brugt i produktionen, så du kan nyde designet i lang tid. De håndmalede møbler er virkelig et rigtigt højdepunkt i hvert værelse. Ensfarvede tæpper og vægge er den perfekte baggrund, hvor disse elegante og sjove møbler kommer fra Kare design bedst kan komme til sin ret.

Vægspejl med en malet ramme

Vægspejl-malet-stel-Ibiza-samling

Elegante malede møbler ideer

elegant-malet-møbler-ideer

Lilla malet bondeskab

lilla-malet-bonde-skab-kare-design

 Lyserødt bord med blomsterpynt

farverigt-romantisk-malet-bord

Previous Post
Dynamisk arkitektur kombinerer tradition og modernitet
Next Post
Det magiske træhus fra Baumraum