15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Himmelseng til haven – et idyllisk sted at drømme og slappe af

himmelseng til havebambuspuder

I middelalderen var en himmelseng forbeholdt velhavende mennesker. Sådan er det heldigvis ikke længere i disse dage. En himmelseng markerer dit eget afslapningsområde og er et rigtigt blikfang. Især det Himneseng til haven tiltrækker beundret udseende og lover en umiskendelig atmosfære, timers afslapning i naturen og afslappende overnatninger i det fri. I denne artikel viser vi dig smukke modeller af himmelsenge og udendørs senge til din have. Lad dig inspirere af vores forslag!

Himmelseng i haven – hyggelige og luksuriøse møbler til det udendørs område

baldakin træ seng have

En himmelseng til haven, ligesom himmelsengen i det indre, er en seng med mange hjørnestolper, der forlænges og stiger opad. Grundlæggende er de forbundet med en krans og er dækket af den såkaldte himmel. En himmelseng til haven bringer utvivlsomt en stemningsfuld luksus ind i din have og skaber en særlig idyl. En udendørs seng lover et afslappende og på en eller anden måde eventyrligt får i det fri. Det formidler en følelse af sikkerhed, garanterer komfort og er det perfekte tilflugtssted i det udendørs område.

Stilfuld himmelseng til haven i forskellige materialer

træstammer-sengetøj-seng-have-bord

Enhver, der allerede har besluttet sig for en himmelseng til haven, står over for et stort udvalg af himmelsenge med forskellige designs. En lang række materialer bruges i dag til konstruktionen af ​​himmelsengen. Sorten spænder fra træ til metal til rotting. Din smag skal naturligvis være afgørende for dit valg. Overvej også, hvilken effekt du vil opnå med en himmelseng til haven. På den ene side er du nødt til at beslutte, hvilket materiale sengestellet skal være lavet af, og på den anden side hvilket materiale sengetaget skal være lavet af.

himmelseng-have-baldakin-loft-bambus

En himmelseng til haven i træ passer på alle måder til det ydre område. Havemøbler i træ passer godt ind i de naturlige omgivelser og ser naturlige ud, tæt på naturen og hyggeligt. Det er helt op til dig, om du vælger en lamelramme, hele træstammer eller et bambusbed. En himmelseng i eksempelvis metal er meget robust, stabil og holdbar. Himmelseng i metal er meget stilfuldt og har et nostalgisk look. Sengestel af metal er særligt velegnet til udendørs, da metal er noget mere vejrbestandigt end træ. Enhver, der vælger en træramme, skal finde ud af om vandafvisende maling eller glasur.

himmelseng sand havestol

Mulighederne for at designe himlen på den udendørs seng er meget forskellige. Afhængigt af hvordan du bruger stoffet, ændres himmelsengens udseende til haven og atmosfæren i overensstemmelse hermed. For eksempel kan du kun efterlade baldakinen på toppen af ​​sengestellet, mens siderne forbliver frie. Du kan enten trække stoffet stramt eller lade det falde løst. Hvis du vil have en diskret himmel, kan du kun placere individuelle stoflængder over smalle dele af himmelsengen som et kast.

lurvet, chic seng, have, baldakin

Hvis du gerne vil have et ubegrænset udsyn til stjernerne og månen, kan du lade taget være frit og kun fastgøre stoffet til sengens sider eller kun til hjørnerne af sengestellet. Når du vælger tekstiler til sengens baldakin, er deres egenskaber og udseende vigtigt. Hvis du vil give din himmelseng til haven en vis lethed, kan du vælge transparente og lette stoffer som voile.

have-liggestol-himmelseng-havemøbler

Stoffer, der formidler en følelse af sikkerhed og ser mere behagelige ud, er de tunge stoffer. De er mere uigennemsigtige og lette at gribe om, og de falder også pænt. Matt stof skaber et naturligt look, mens blanke stoffer udstråler kølig elegance. Hvad tekstilens farve angår, kan du vælge lyse eller mørkere tekstiler efter dit hjerte. Lettere tekstiler giver himmelsengen et sommerligt, friskt og glad udtryk.

Overdækket seng i haven

have-baldakin-seng-pude-hegn

En seng i haven kan også være i en havepavillon. En overdækket udendørs seng betyder naturligvis ikke, at du ikke kan nyde de behagelige sommernætter. Denne tagdækning giver dig UV -beskyttelse og er vejrbestandig. Hvis dårligt vejr truer, eller hvis det drypper udenfor, er du beskyttet under sengens tag. Hvis det er for fugtigt om natten, bør du bringe tekstilerne ind i huset natten over.

himmelseng havepuder

Du kan dekorere en seng i haven efter dine egne ideer og give den et meget personligt præg. Du kan udstyre liggeoverfladen med farverige puder eller moderne puder og gøre udesengen særlig behagelig. Det er op til dig, hvilken mønsterblanding du vælger til dekorationen, og i hvilken stil du designer sengen. Hyggelige tæpper ser smukke ud og giver dig blid varme. Bløde pelse gør sengen i haven til et tilflugtssted, hvor du kan tilbringe det meste af året.

Byg din egen udendørs seng

pude-træ seng-udendørs gardiner

Design din udendørs seng for eksempel med et luftigt stof eller farvet myggenet og hæng små lanterner eller vindklokker op. Du kan også selv bygge en himmelseng til haven. Hvis du har nok plads i din have, står intet i vejen for at skabe et behageligt område at ligge på. Euro -paller er for eksempel et ideelt byggemateriale til forskellige havemøbler, loungemøbler eller plantehjælpemidler. De genanvendelige paller kan købes billigt og har den fordel, at de er af standardiserede dimensioner.

seng havepudehus

Til den udendørs seng lavet af træpaller har du brug for mindst to paller, afhængigt af den ønskede størrelse, som du placerer en madras af den passende størrelse på. Med lidt håndværk og en klar idé om, hvordan den unikke seng til det udendørs område skal se ud, kan du nyde din frokostpause i den friske luft eller nyde solen uforstyrret og afslappet og nyde det fantastiske vejr.

have seng rattan hynde lanterner

Du kan også selv bygge en udendørs seng til din have eller terrasse af træplader. Som nævnt ovenfor er det vigtigt, at du bruger træ til sengestellet, der er blevet vandtæt til udendørs brug. Tag træplader i forskellige tykkelser, som du kan skære til de ønskede dimensioner i isenkræmmeren. Brede brædder er velegnede til den ydre ramme og smallere træplader til basen.

udendørs seng baldakin puder

For at bygge sengekassen skal du bruge søm, skruer og hjørnesamlinger. Når den rektangulære kasse er klar, kan du sømme de smallere brædder hen over den liggende overflade. Spik hele liggeoverfladen med brædder fra højre til venstre. De overtager funktionen af ​​lamelrammen. Til din behagelige udendørs seng kan du bruge en lys madras eller endda lave en madras selv.

Hængende seng i haven

have hængende seng træhynder

Hvis du finder lette gyngebevægelser behagelige og ønsker at vugge dig selv i søvn, kan du hænge sengestellet op, du selv har bygget. Hvis du har en overdækket del i haven, kan du fastgøre gyngen til tagbjælkerne med kraftige reb eller stålkæder. Sengen kan fastgøres til et træ eller en metalramme, over hvilken en baldakin kan strækkes om nødvendigt.

udendørs hængende sengepudepalle

Læg et lille havebord eller sidestol i nærheden af ​​sengen, så du kan lægge dine drikkevarer, bøger eller blade. Hvis du selv bygger sengen i haven, kan du vedhæfte en lille hylde direkte til sengestellet. Fastgør to trælister til begge kanter uden fordybning og ikke som resten af ​​lamellerne med jævne mellemrum.

Hængende seng have træ bar

En gyngeseng er uden tvivl indbegrebet af luksus og komfort. Der kan du nyde det gode vejr i længere tid, læse en spændende bog eller se stjernerne om natten. De helt afslappede timer i den hyggelige seng i haven vil holde den daglige støj og stress væk fra dig. Du kan nemt omdanne en gyngeseng til et behageligt sidde- og læsehjørne og nyde et glas vin til to. Du kan udstyre de perfekte havemøbler med ryglæn og gøre dig komfortabel udenfor.

sengestel trægyngeseng

Hvis du har en pool i haven, kan du placere din hængende seng i umiddelbar nærhed. Dette er det perfekte sted at solbade og slappe af og vugge. Liggestolen lige ved swimmingpoolen er nu kun din og din families, når du har lyst til solskinstimer.

træ seng have hængende urtepotter

Hvad synes du om at have en seng i haven, som du let kan justere? En sengestel på hjul er et godt køb. Hvis temperaturen stiger i løbet af dagen, kan du ganske enkelt placere sengen et skyggefuldt sted i haven og fortsætte med at nyde fritiden på trods af de varme temperaturer. Til dekoration af rammen kan du vælge, hvad du kan lide. Du kan også altid levere ny dekoration. Telys og potteplanter er for eksempel gode dekorative elementer.

Elegant haveseng i haven

veranda seng i rotting

Kunne du tænke dig at have en behagelig seng i haven, der imponerer med et moderne og elegant look, så er udendørs loungemøbler måske det rigtige for dig. Sådan en elegant loungeseng inviterer dig til at blive hængende og nyde med et sydligt strejf på sommerdage. De moderne lounger består af et vejrbestandigt poly rottingnet, der understøttes af en robust aluminiumsramme.

swimmingpool rattan seng have

Haveloungemøblerne kan også opbevares udendørs uden problemer, da de ikke er følsomme over for korrosion. Uanset om du bare vælger en udendørs seng eller en hel møbelgruppe bestående af et loungebord, bænk, lænestol og liggestol, er loungemøbler altid noget særligt.

Previous Post
Interiør af træ og beton i den moderne bungalow “Cabin 2”
Next Post
Tiltræk sommerfugle i haven for en romantisk atmosfære