15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tips til de rigtige kontormøbler – ergonomiske møbler og Co.

Tips til kontormøbler-arbejdsplads-skrivebord-programmer-individuelle behov

Vi bruger mindst 8 timer om dagen på vores arbejdsplads. Derfor er det meget vigtigt, at vi har det godt på vores arbejdsplads, og at det ikke skader vores helbred. Hvis du arbejder på et kontor, ved du, at kontormøbler spiller en stor rolle. Vi giver dig et par tips til, hvad du skal passe på, så kontoret i sidste ende er optimalt udstyret.

Tips til den rigtige kontoropsætning

Tips til kontormøbler-arbejdsstation-rullebeholder-ergonomisk-drejelige stole

Filer og dokumenter opbevares normalt på kontoret i lang tid. Stålskabe er ideelle til opbevaring af dem tørre, støvfrie og godt lukkede. På grund af materialet alene er stålskabe ikke billige. Derfor bør du undersøge og sammenligne priser. Du kan muligvis også købe billige brugte stålskabe. Du kan helt sikkert finde Blitz i kontormøbler nye stålskabe til en absolut rabatpris. Opmærksomhed for schweiziske kunder, alle tilbud findes under www.buero-blitz.ch

Ergonomiske kontormøbler – kontormøbler skal være lette på ryggen

kontormøbler-tip-arbejdsplads-hjørne-skriveborde-ergonomiske-kontor-stole-rullebeholdere

Når du vælger et skrivebord, er det godt, hvis det kan justeres i højden, så det kan tilpasses medarbejderens størrelse. Minimumshøjden skal være 72 cm. Det er godt at placere skrivebordet i en 90 graders vinkel i forhold til et vindue, så der er optimale lysforhold, og udsigten kan vandre ud af vinduet. For at beskytte ryggen skal kontorstolen være ergonomisk. Under alle omstændigheder skal det godkendes af GS -godkendelsesstemplet. Fordi alle, der sidder på kontoret i 8 timer, let kan få ondt i ryggen. Loftsbelysningen på et kontor er meget vigtig, valget af lyskilde er særligt vigtigt. Klar hvidt neonlys er ikke godt for øjnene. Et varmt, temmelig gulligt lys er meget mere behageligt. Når du vælger gode kontormøbler, skal du kigge efter passende billige møbler. Du finder helt sikkert det, du leder efter på Internettet.

Et vigtigt punkt for kontormøbler – indretning

Tips til kontormøbler-arbejdsplads-interiør-design-kontor-planter-dekoration-vægmaleri

Et kontor skal ikke bare se forvirret ud. Det skal sættes pænt op. For at stålskabe til lagring af filer ikke fremstår kolde og ubehagelige, bør de ligge et let tilgængeligt sted. Med lidt dekoration fremstår stålskabe ikke længere sterile. Hvis flere personer deler kontoret, bør du sikre dig, at arbejdspladserne er tilstrækkeligt fjerne. Et skrivebord, hvorfra medarbejderen kigger på en hvid væg, fremmer ikke arbejde, planter og billeder kan hjælpe.

Træ og grønne toner ser friske og varme ud

kontormøbler-skrivebord-program-hjørne-skriveborde-mellem-mørke-træ-grøn-kontor-stole

 Skabe i stål er populære i moderne kontorlokaler

kontormøbler-tip-arbejdsplads-skabsskabe-stålskabe-arkivskabe

Tværgående rulleskodder sikrer et ensartet udseende

kontormøbler-tip-arbejdsstation-stålskabe-skydedørsskab-antracit

Previous Post
Moderne spisestuemøbler – møbleringstendenser
Next Post
Sådan laver du smukke sommerfuglvinger som tilbehør til selvfremstillede kostumer