15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Sådan laver du smukke sommerfuglvinger som tilbehør til selvfremstillede kostumer

Mange DIY -kostumer er kun komplette med det rigtige tilbehør. Det er det samme med sommerfuglen. Uden de højre vinger mangler sommerfuglkostumet de vigtigste ting. Derfor vil vi i dag vise dig, hvordan du selv kan lave forskellige typer vinger. Uanset om det er lavet af pap, stof eller bagepapir med blomster, kan du med vores instruktioner lave flotte sommerfuglvinger, som din datter vil blive forelsket i!

Lav sommerfuglvinger af pap

Lav sommerfuglvinger af papir eller pap

Uanset om du laver sommerfuglvingerne til en børns fødselsdagsfest med et motto, Mardi Gras, Halloween eller bare for at klæde dig ud i fritiden, med modeller lavet af pap får du tilstrækkeligt stabile varianter, der laves hurtigt og kan restaureres når som helst, hvis de gamle opgiver spøgelset.

 • stort stykke pap
 • blyant
 • hobbykniv
 • farve
 • pensel
 • tape

Lav sommerfuglvinger af pap - børn maler vingerne selv

Tag pap og tegn begge sommerfuglvinger. Til dette formål kan du også tage en skabelon til et flygel, overføre dette først, placere papiret spejlvendt på det første flygel og markere et andet flygel. Skær derefter omridset ud med kniven. Dit barn kan derefter selv male vingerne og hjælpe dig med at lave sommerfuglvingerne.

Tinker sommerfuglvinger - enkle instruktioner til børns kostumer

Endelig skal du bruge stropperne for at kunne tage vingerne på. Skær vingerne en gang i midten øverst og nederst. Du sætter derefter de afskårne strimler gennem disse huller. De kan være lidt længere og hænge ned i ryggen. Dette giver vingerne en særlig charme. Knob er ikke absolut nødvendige, så længe du ikke gør slidserne for store, for så kan du komfortabelt stramme vingerne.

Tip: Du er også velkommen til at lave denne idé til sommerfuglvinger ud af papir. Så kan du også bruge en simpel saks til at klippe den ud. Men husk på, at vingerne da ikke vil være så stabile og hurtigt kunne rive, især til en børnefest.

Lav sommerfuglvinger selv med rigtige blomster

Ægte blomster til at lave dine egne sommerfuglvinger

Sikker på at du kan sminke en sommerfugl, men rigtige vinger er meget bedre, ikke sandt? Disse unikke sommerfuglvinger, som du blandt andet skal bruge chlorobromidsølvpapir og tørrede blomster til, er særligt romantiske.

 • rigtige blomster eller blade
 • mikrobølgeovn
 • Køkkenpapir
 • Gryderet af glas eller keramik (ca. 22 x 22 cm eller lille nok til at passe i mikrobølgeovnen)
 • Chlorobromid sølvpapir (2 stykker, hver 60 cm)
 • Bagepapir (ca. 60 cm)
 • Edding
 • et tykt stykke træ, gerne med en flad side
 • varm lim
 • gaffatape
 • Elastik

Tør blomsterne i mikrobølgeovnen, og brug dem til at designe vingerne

Tør blomsterne

Inden du kan lave sommerfuglvingerne, skal du først tørre blomsterne. Du kan gøre dette på den klassiske måde, hvor de presses i bøger eller hurtigere i mikrobølgeovnen som følger:

Fordel blomsterne på køkkenpapir og læg derefter endnu et stykke papir over hver, så du får en slags sandwich. Hvis blomsterne indeholder meget fugt, kan du sprede papiret i to lag. Læg den første portion blomster lige i mikrobølgeovnen og bageformen over den til at trykke på. Alle blomster skal dækkes. Hvis ikke, skal du ændre formen efter hvert interval.

Advarsel!!!! Formen bliver varm!

Tænd mikrobølgeovnen i 15 til 30 sekunder, flyt panden om nødvendigt og tænd den i yderligere 15 til 30 sekunder. Udskift nu papiret med et tørt og fortsæt med at opvarme blomsterne som beskrevet med mellemrum, indtil de er helt tørre. Halvanden til tre minutter i alt burde være nok. Sidste gang fjernes det øverste lag papir og opvarmer blomsterne uden afdækning.

Håndværksinstruktioner med chlorobromidsølvpapir og blomster

Tinker sommerfuglvingerne

Tag bagepapiret og fold det på midten. Folden er det område, hvor vingerne rører og sommerfuglkroppen er. Tegn en vinge med en kuglepen, vend papiret som det er (fold ikke ud) og spor omridset af den første vinge igen på papirets bagside. Sådan får du to identiske sommerfuglvinger, når du folder papiret ud igen.

Tape de fire hjørner til bordet med tape, så intet kan glide. Lim et stykke chlorobromidsølvpapir over det på samme måde med den klæbrige side opad. Nu kan du dekorere den klæbrige side med blomsterne, som du vil. Efterlad en tilstrækkelig stor afstand til kanten.

Når du er færdig, kan du forsegle værket ved at lime endnu et stykke chlorobromidsølvpapir på vingerne, men denne gang med den klæbende side nedad. For at gøre dette skal du gradvist arbejde dig fra side til side for at undgå luftbobler. Skær derefter vingerne ud.

Originalt tilbehør til kostumer til børn og voksne

Tinker sommerfuglvinger til børn – sommerfuglkroppe og elastikbånd

Lim til sidst et stykke træ midt på de to vinger for at få sommerfuglkroppen. Let drivved er ideelt. Lim derefter elastikken til begge ender af kroppen, hvis størrelse du måler på dit barn på forhånd. Nu kan vingerne strammes.

Lav dine egne sorte og gule sommerfuglvinger af filt

DIY monark sommerfugl lavet af filt som tilbehør til sommerfuglkostumet

Hvis du vil have børn til at bære vingerne, er det bedre, hvis du bruger lette materialer. Filt er ikke kun fantastisk, men også perfekt til begyndere. Med dens hjælp kan du lave attraktive og farverige sommerfuglvinger. I lille format kan de også bruges til at dekorere om foråret.

 • sort filt
 • gul filt
 • Stof eller varm lim
 • kridt
 • saks
 • gaffatape
 • tråd
 • Elastik

Lav selv vinger med gul og sort filt og tråd

Brug en hvilken som helst stencil til at overføre sommerfuglvingerne og mønstrene på filten. Du kan finde en passende nedenfor. Du skal bruge to af de sorte vinger. For at overføre skal du bruge kridtet til den sorte filt og en simpel blyant til det gule. Skær alle elementerne ud, arranger de gule på et af de sorte filtvingeelementer og lim dem på plads.

Du har nu et stykke sort filt, der ikke er dekoreret med gult. Placer nu tråden cirka to centimeter væk fra kanten og fastgør den med tape. Lim nu filtvingerne med det gule mønster på. Nu kan du skære vingerne i midten som i den første instruktion og give dem elastik eller stropper til stramning.

Skabelon til udskrivning her.

Previous Post
Eksklusivt skrivebord design fra luksus kollektionen af ​​Paco Camús
Next Post
Formerende aloe vera plante – er det bedre med stiklinger eller stiklinger?