15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Designer glasbord og spejl: Den nye kollektion af Philippe Starck er stildefinierende for interiøret

Designer glasbord runde marmorbordben Møbelmesse Italien

For fire år siden skabte designeren Philippe Starck en sensation med sin “Boxinbox” -kollektion, som han designede og gennemførte i tæt samarbejde med den italienske krystal- og glasproducent Glas Italia. Nu fortsætter deres samarbejde: En anden møbelserie blev vist på møbelmessen “Salone del Mobile”. Det kaldes “Dematerialiseret” (på tysk: Dematerialiseret) og blev inspireret af den minimalistiske tendens. Et designerglasbord til spisepladsen, et sofabord til stuen og et vægspejl fuldender møbelprogrammet. Møblerne fascinerer med en præcis produktion og et arkitektonisk udtryk.

Designer glasbord “Mari Cristal” er et rigtigt blikfang

langt rektangulært designerglasbord arkitektonisk look møbler fair

Det første designerglasbord kaldes “Mari Cristal” og inspirerer med et skulpturelt look. Det rektangulære spisebord har en 12 mm tyk bordplade, en detalje lavet af farvet klart glas og metalben. Den fås i flere versioner: glasdetaljen, der fungerer som accent, kan bestilles i lyserød eller grøn. Bordbenene er enten lavet af højglans aluminium eller aluminium med en bronzefinish, og bordpladen kan være lavet af hærdet klart eller røget glas.

Designer glasbord smal lang gennemsigtig bordplade metal tværben ben pink farve accent

Med sin puristiske æstetik har spisebordet “Mari Cristal” en afgørende indflydelse på stemningen i rummet, hvor det er placeret. Det spiller klart hovedrollen i spisestuen, men blander stadig harmonisk ind i forskellige møbler og skærer en fin figur i eklektisk, minimalistisk og industriel indretning.

Designer glasbord arkitektonisk look metalben tynd bordplade Philippe Starcke

Vægspejl “Marlene” er et futuristisk kunstværk

Designer vægspejl langt stort Philippe Starck boligtilbehør

Vægspejlet “Marlene” ligner til forveksling et moderne kunstværk. Hjemmetilbehøret har stærkt bøjede kanter, der skaber en optisk illusion. Designeren ønskede at vise, hvor let det er at fordreje virkeligheden. Spejlet fås i pink, sølv eller hvid. Det kan iscenesættes særdeles effektivt som solist.

Designer vægspejl lille Philippe Starcke

Det stilfulde “Lady Hio” sofabord har ben i marmor

Designer glasbord marmor bordben guld accenter

Den elegante, puristiske æstetik ved sofabordet “Lady Hio” efterlader et varigt indtryk. Alene marmorbordbenene er meget imponerende, i kombination med den ekstra tynde bordplade i mælkeglas kommer de endda til sin ret. Metaldetaljerne, der fås i guld, bronze, nikkel eller kobber, tilføjer prikken over i’et på designet.

Designer glasbord grøn accent lang spiseplads metalglasmaterialer

Designer glasbord guldbenet bordben i tynd glasplade

Designer glas bord spejl møbler messe Italien Philippe Starck

Designer spejl Philippe Starck detaljer let snoede ender

Samlingen er fra Philippe Starck designet og i samarbejde med Glas Italia er blevet fremstillet.

Previous Post
Designermøbler af Pierre Leron – et designerbord lavet af mandeltræ
Next Post
15 interessante ideer til hvordan man designer poolen i haven