15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Indretning med naturlige materialer: Vi præsenterer dig for det første “veganske” hotelværelse

Indretning med naturmaterialer, treskab, kunstlæder

Designerduoen Bombas & Parr har oprettet det første veganske hotelværelse. I indretningen blev der kun brugt naturlige materialer af vegetabilsk oprindelse. Med det dyrevenlige interiørkoncept ønskede designerne at bevise, at udtrykket “vegansk” ikke længere kun refererer til ernæring. Det er fuldt ud muligt at skabe en hjemlig og moderne stemning uden læder. Møblering med naturlige materialer er heller slet ikke svært. Vi viser dig det vidunderlige projekt som bevis og forklarer detaljeret, hvilke materialer der blev brugt i designet.

Indretning med naturlige materialer: et moderne hotelværelse i London

Indretning med naturmaterialer hotelværelse seng sengegavl polstring

Ejerne af Hilton London Southbank -hotellet har de talentfulde designere af Bombas & Parr hyrer til at oprette et vegansk hotelværelse. Det betyder, at alle stoffer, materialer og tilbehør skal være af vegetabilsk oprindelse. Det, der i starten virkede som en kæmpe udfordring, har faktisk vist sig at være en temmelig let opgave. Det skyldes sandsynligvis, at flere og flere indretningsarkitekter, designere og møbelproducenter i de senere år har præsenteret miljøvenlige alternativer til læder.

Indretning med naturlige materialer: lædererstatning fremstillet af ananasfibre

Indretning med naturmaterialer trævæg seng sengegavl udskiftning af læder

Et materiale, der til forveksling ligner læder, scorer også med en behagelig overflade og let kan bearbejdes til tekstiler – det var målet for den talentfulde designer Carmen Hijosa, grundlægger af firmaet “Ananas Anam”. På jagt efter et miljøvenligt, billigt og bæredygtigt alternativ til læder rejste hun til Asien. Der forsøgte hun flere gange at lave kunstlæder af forskellige planter. Det er endelig lykkedes hende at forarbejde ananasbladenes fibre til et bæredygtigt organisk tekstil. Det nye materiale, Piñatex, er Bombas -designernes arbejde & Parr brugt dygtigt på hotelværelset. Sengegavlen, et specialfremstillet produkt, var beklædt med Piñatex. De orange pyntepuder i stuen er også syet af det miljøvenlige stof.

Indretning med naturmaterialer polstring sofa farsern ananas

Indretningsarkitekterne har forsøgt at gøre rummet helt med veganske materialer. Puderne er ikke fyldt med fjer, men med boghvede og hirse. Tæpper og tæpper er lavet af bomuld, ikke uld. Desuden er alle møbler, boligtilbehør, rengøringsmidler og endda snacks på dette hotelværelse veganske.

Indretningen og dekorationen præsenteres i dæmpede jordnuancer – i tråd med det miljøvenlige koncept. Grønt, stengråt, beige og brunt får værelserne til at se hyggelige og indbydende ud. Det attraktive trækorn slipper aldrig øjnene og bidrager til det naturlige udseende af interiøret.

Indretning med naturmaterialer dekorativ pude rød

På det “veganske” hotelværelse kan gæsterne kun bestille veganske retter og drikkevarer. Restauranten vil forkæle dig med at fylde snacks med grøntsager, lækre dips og sunde juicer.

Indretning med naturmaterialer trævæg Hotel London

Indretning med naturmaterialer Naturstenvægge Badeværelse forfængelighed granit

Indretning med naturlige materialer Hotel England lobby

Et projekt af Bombas & Parr

Previous Post
Boksning – Til god kondition og hurtige reflekser
Next Post
Lav dit eget myglys til udendørs – aromakombinationer og instruktioner