15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Homeschooling ordsprog, vittigheder og tips: Sådan bliver læring derhjemme lettere og sjovere

Pandemien har utvivlsomt vendt vores liv på hovedet og er blevet en udfordring for mange. Hjemmekontoret i kombination med homeschooling er på forældrenes nerver og er ofte svært at forene. Men håbet om, at situationen snart vil blive bedre, får os til at bide tænder. Lad os se det med humor og grine af det! Vi vil gerne opnå dette med følgende ord og vittigheder om hjemmeskole, som vi har sammensat til dig. Begge homeschooling er ordsprog, der henvender sig til forældrene eller taler fra deres hjerter, såvel som dem til eleverne og lærerne selv.

Homeschooling ordsprog og tips

Homeschooling Sayings - Kaffe ... fordi skolen derhjemme er hård

Desuden vil vi gerne give dig et par tips til hjemmeskole, som du kan gøre læring derhjemme mere behagelig og frem for alt mere vellykket for begge sider, dvs. for dig selv og dine børn. Og hvis du kommer i fortvivlelse igen, kan vores sjove ord om hjemmeskole måske muntre dig lidt op – for ikke kun du er i øjeblikket under stor stress, og lidelse deles, at lidelsen halveres.

Definer en fast arbejdsplads

10 minutter efter undervisningen startede derhjemme - skændes børn og nødlidende mor

Ligesom du værdsætter en fast arbejdsplads for at være produktiv, har barnet også brug for et sådant område. På den måde kan de bedre tilpasse sig det faktum, at det er tid til at studere og blive mindre distraheret. Derudover garanterer dette også, at alt det nødvendige læse- og hjælpemateriale altid er lige ved hånden. Få en behagelig stol og et bord eller skrivebord i passende højde. Hvis undervisningen foregår online, anbefales en computer eller bærbar computer i dette arbejdsområde også, hvis det er muligt.

Find den rigtige rytme

Homeschooling ordsprog og tips - tag den vanskelige situation med humor

Det var ikke kun de voksne, der havde svært ved at vænne sig til at arbejde derhjemme. Det er ikke anderledes, hvis ikke sværere, med børn. Og når hjemmeundervisning og kontor mødes, er stressen næsten uundgåelig, som hjemmeskolingsordsprog viser. Så det er ikke rigtigt at forvente, at børnene mestrer hjemmeskolen med det samme, mens vi koncentrerer os om vores arbejde. Du ved bedst, når dine børn er mest fokuserede og bedst lærer. Du indstiller også læringstiderne i overensstemmelse hermed. Og pauserne er også meget vigtige for at rense hovedet igen. Etabler en regelmæssig rytme med studie- og hviletider – ligesom det er i skolen med lektioner og pauser.

Homeschooling ordsprog at sende - Det bliver sjovt, sagde de

Homeschooling ordsprog og tips – pauser for at rydde dit hoved

Apropos pauserne har børn ikke kunnet koncentrere sig så længe. Og især hvis du sidder fast på en vanskelig opgave i lang tid og sidder fast, er en lille pause meget passende. Frem for alt er lidt motion meget nyttigt her: En kort øvelse eller lidt frisk luft i haven er perfekte til at kunne tænke klart igen. Selv med børnene!

Homeschooling ordsprog og tips – diskuter hvert emne på forhånd

Homeschooling ordsprog - rengøring når alle børnene er i huset

I stedet for at overbelaste dit barn med alt lærematerialet ved hånden, skal du tage det et trin ad gangen. På denne måde skaber du struktur, og afbrydelser er mere tilbøjelige til at undgå. Så start med det første emne, forklar kort for dit barn, hvad der forventes af ham, eller hvad opgaven er, og lad ham derefter arbejde selvstændigt. Når det er gjort, gør det samme for den næste klasse og så videre. De allerede nævnte pauser kan tages imellem.

Hvornår og hvem kan hjælpe?

Corona -stemning når det er bedst - når børn frivilligt vil være alene

Det er helt normalt, at barnet ikke ved, hvad det skal gøre næste gang i hjemmeskolen og har spørgsmål. Men hvis du selv har travlt, er det egentlig ikke ideelt at afbryde dit arbejde, for det kan føre til stress fra din side (paroler til homeschooling var trods alt ikke uden grund). Diskuter derfor på forhånd, hvornår barnet kan stille deres spørgsmål. For eksempel kan det først fortsætte med andre opgaver og senere løse den vanskelige del sammen med dig. Hvis der er ældre søskende, kan også de først blive spurgt til råds.

Homeschooling Sayings - Ikke læreren var problemet

En anden mulighed er naturligvis at søge online efter svaret på et spørgsmål på et godt læringssted. Der er også disse praktiske videoopkald. De er ideelle til at ringe til en klassekammerat og bede om råd. På denne måde kan børnene også lave deres lektier sammen, og du undgår at blive overvældet, hvilket er alt andet end godt for børn.

Belønninger er vigtige

Hvor skør verden er blevet på grund af corona -pandemien - en forældres humor

Som sagt er den ukendte hjemmeskole heller ikke så let for børn. Og med alt det hårde arbejde skal der være en belønning. Gør noget rart sammen – tag på cykel eller tag en picnic (hvad enten det er i haven, parken eller stuen), se en film eller lav kunsthåndværk eller leg noget sammen. Dette motiverer og frem for alt sænker stressniveauet – både hos barnet og i dig! Og så kan du absorbere selv de mest sarkastiske homeschooling -ordsprog med humor.

Hold kontakten med lærerne

Homeschooling ordsprog og tips til afslappet læring derhjemme

Hvis du nogensinde sidder fast, skal du betro læreren. Hvis du ikke forstår et bestemt emne og / eller ikke kan give det videre eller forklare det til dit barn, hvis dit barn har svært ved at koncentrere sig eller simpelthen ikke kan finde en god rytme, skal du søge hjælp fra læreren. De kender jo deres elever meget godt og har også erfaring med at undervise og opdrage børn. Derfor kan de være til tjeneste for dig på mange måder. Det er også hendes job!

Homeschooling ordsprog og tips – behold sociale kontakter

Har dine børn noget andet på end pyjamas

Manglen på skoletid er naturligvis også forbundet med mindre social kontakt. Dette er en vanskelig ændring, især for børn, og alt andet end godt. Men bare fordi de i øjeblikket ikke må mødes med deres venner, betyder det ikke, at kontakten skal elimineres fuldstændigt. Heldigvis har vi i en alder af digitale enheder ikke kun mulighed for at tale med venner og slægtninge i telefonen, men også at se dem live takket være videochats og opkald. Så dette er ikke kun en fordel for læring, men også for fritiden, når børnene bare vil snakke og have det sjovt.

Reducer fjernsyn, smartphones og computerspil

Børnene har barrikaderet sig selv på deres værelser

Du må ikke gå på legepladsen, andre børn må heller ikke besøge, sportsklubber og andre faciliteter til forskellige aktiviteter måtte lukke deres døre – børn, der sprænger af energi, og som var vant til at bevæge sig meget rundt, lider især fra mangel på aktivitet. Så kedsomhed leder de efter andre underholdningsmuligheder, og hvad er der mest tilgængeligt derhjemme? Netop fjernsynet, computeren, mobiltelefonen og spillekonsollen … disse er nu i stigende grad en del af ungernes fritidsaktiviteter. Og for at være ærlig (og som vores homeschooling -ordsprog også antyder), er dette en kærkommen hviletid for forældrene til selv at trække vejret.

Vi laver en brandøvelse med børnene - sarkastiske vittigheder for forældre

Du behøver ikke at forbyde det for børnene helt, men du skal helt sikkert reducere det. Også her kommer struktur og daglig rytme i spil igen. Når homeschooling er slut, bør en anden beskæftigelse planlægges. Find en eller to timer til at gå udenfor, dyrke motion derhjemme eller lave noget andet afslappende. Herefter er du velkommen til at bruge elektroniske enheder i et stykke tid, og det gælder også forældrene. Hvad med at sende nogle homeschooling ordsprog til dine venner for at få dem til at smile?

Sjove ord at sende

Hjemmeundervisning 2020 - Det er skole, og ingen går, jeg var der

Lær endelig at værdsætte børns lærer

Studerede med børn i en time og gå nu til læreren for at klappe

Hjemmeundervisning motivation er nul

En liste over alt, hvad jeg har lært i klassen derhjemme

Hjemmeundervisning vittigheder, der får dig til at grine – Fordelene ved en Thermomix

Fordelene ved en Thermomix under lockdown - Humor under lockdown

På en skala fra 1 til 10, hvor irriterende du er med undervisning derhjemme?

På en skala, hvor irriteret du er over homeschool

Tjek dine venner med børn – de er måske desperate

Tjek dine venner, der har børn, der ikke vil holde kæft

Funny Homeschooling Pictures and Sayings – Tag den vanskelige situation med humor

Når du venter på, at barnet er færdigt med lektierne

Den største udfordring under pandemien

Skole derhjemme med ordsprog på engelsk - det sværeste ved det

Sprit i kaffe er absolut legitimt

Homeschooling ordsprog - kaffe og spiritus er berettiget

Sjove homeschooling ordsprog at sende til venner

Homeschooling Sayings - Jeg råbte så meget, at nu laver alle naboerne lektier

Sjove homeschooling citater til forældre

Homeschooling Sayings - Hvert 11. minut har en forælder en snaps

Hjemmeundervisning i Tyskland

Hjemmeundervisning i Tyskland - Internetproblemer gør hverdagen vanskeligere

Google – Hvert barns ven og hjælper, når de studerer derhjemme

Hjemmeundervisning fungerer - hvordan læring derhjemme fungerer bedre

Previous Post
Boksning – Til god kondition og hurtige reflekser
Next Post
Lav dit eget myglys til udendørs – aromakombinationer og instruktioner