15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hotel med termalbad i Island – uddøde vulkaner og blå lagune til velvære

hotel med termalbad i Island uddøde vulkaner blå lagune velvære design luksus naturferiested sundhed medicinsk vand

Islands “Blue Lagoon” -hotel med termalbad afslører en kølig ny luksus på et feriested for gæster, der er begejstrede for wellness og spa, mens de opholder sig der. For mange besøgende er en tur til det dampende geotermiske vand i Den Blå Lagune et højdepunkt. Nu kunne dette højdepunkt blive endnu bedre. På grund af den stigende popularitet blev det nye hotel med termiske bade åbnet ved siden af ​​det turkisblå mineralvand på et lavafelt.

Væk fra civilisationen på et hotel med termiske bade

hotel med termalbad i Island uddøde vulkaner blå lagune velvære design luksus natur damp geotermisk helbredende vand hotel gæst

Turisterne kan udvide deres ferie til noget ekstraordinært ved at overbevise sig selv om de helbredende egenskaber ved søvandet. Hotellet med termalbad har også 62 værelser og åbnede sine døre i efteråret 2017. Frem for alt giver det unikke wellness -område hotellets gæster eksklusiv adgang til attraktionens forfriskende faciliteter. Udvidelsen af ​​feriestedet omfatter også en ny spisestue og Moss restaurant og spa. Sidstnævnte er stadig kendt som Lava Cove.

hotel med termalbad i Island uddøde vulkaner blå lagune velvære design luksus natur mos lava hotel suiter facade udsigt

Basalt Architects har afsluttet lokalet i Island for at sætte grænsen mellem natur, wellness, gæstfrihed og velstand. På grund af de geotermiske søvands unikke egenskaber, de vulkanske omgivelsers skønhed og førsteklasses service imponerer hotellet med termiske bade og mange ekstraudstyr. Projektet er særligt imponerende med naturområdet, der bruger helbredende vand fra et geotermisk kraftværk.

hotel med termalbad i Island uddøde vulkaner blå lagune velvære design luksus natur mos lava hotel suiter terrasse udsigt

Hundredtusinder af besøgende tager turen til Den Blå Lagune hvert år for at bølge i de blide søer. Disse blev skabt i et 800 år gammelt lavafelt, og attraktionens placering i Grindavik på Reykjanes-halvøen er tæt på landets internationale lufthavn. Selv selvrejsende, der stopper et par timer, kan forkæle sig selv med en wellnessbehandling på hotellet med termalbad.

hotel med termalbad i Island uddøde vulkaner blå lagune velvære design luksus natur modtagelsesområde vedhæng lys

I 2016 afsluttede destinationen den første fase af sin udvidelse og forstørrede lagunen med det halve. Åbningen af ​​Lava Cove og Moss Hotel med termiske bade i efteråret 2017 er derfor blevet til en vigtig milepæl for turismen på Island.

Unik spa -oplevelse på hotellet med termalbad

hotel med termalbad i Island uddøde vulkaner blå lagune velvære design luksus natur kursted medicinsk vand lavasten suiter badning

Som gæst på kurstedet kan den besøgende beundre udsigten over det dybblå vand i den berømte lagune fra hotellets suiter. Dette er indlejret i de utallige lavformationer gennem de naturlige processer og er placeret i UNESCO Global Geopark. Hele feriestedet indeholder en række puljer af geotermisk søvand rig på mineraler såsom silica og svovl. Disse mineralske stoffer er primært kendt for behandling af hudsygdomme og kan have en mærkbar effekt under dit ophold.

hotel med termalbad i Island uddøde vulkaner blå lagune velvære design luksus natur reception borde

Det originale naturområde for feriestedet, det tilstødende Silica Hotel og andre udvidelser til faciliteterne blev designet af Sigríður Sigþórsdóttir, medstifter af arkitektkontoret. Sigurður Þorsteinsson og Design Group Italia arbejdede sammen med Basalt Architects på hotellet og termalbadet i Blue Lagoon. I de følgende år blev komplekset udvidet meget.

Minimalistiske former midt i naturen

hotel med termalbad i Island uddøde vulkaner blå lagune velvære design luksus natur modtagelsesområde træpaneler

Det nye hotel med termalbad er kulminationen på grundlæggerens vision som epicenter for sundhed og velvære. Helligdommen er designet til at drage fordel af lagunens naturlige skønhed og minimere bygningens indvirkning på det omkringliggende område. En grundig analyse af revner og furer, der danner dette vulkanske landskab, formede layoutet på projektplanen.

hotel med termalbad i Island uddøde vulkaner blå lagune velvære design luksus natur reception område borde minimalistisk

En vis fleksibilitet blev også indarbejdet i planlægningen af ​​at tilpasse designet som reaktion på uventede opdagelser under udgravningsarbejdet. Som et resultat smelter hotellet med termiske bade problemfrit sammen med omgivelserne og integrerer nogle af de naturlige træk. Arkitekterne havde til formål at præsentere lava, mos og vand som allestedsnærværende.

hotel med termalbad i Island uddøde vulkaner blå lagune velvære design luksus natur reception område udsigt arkitektur landskab

Så denne landskabspleje sammen med designet har resulteret i en arkitektur, der er sammenflettet med de omkringliggende elementer. Den bare lava danner væggene inde og ude og dækker tagene. Lagunvandet omgiver, kaskader og flyder gennem feriestedet, og det frodige mos strækker sig til horisonten gemt i en sky af geotermisk damp.

Bemærkelsesværdig konstruktion lavet af natursten og byggemateriale

hotel med termalbad i Island uddøde vulkaner blå lagune velvære design luksus morgenmadsrestaurant

De materialer, teamet brugte i hele projektet, blev valgt af designerne til at supplere landskabets nuancer og teksturer. Rå beton, træ og lavasten fra stedet harmonerer med hotellet og det omkringliggende område.

hotel med termalbad i Island uddøde vulkaner blå lagune velvære design luksus cafe betonvæg træstole

Den overvejende betonkonstruktion er bygget med elementer, der enten er præfabrikerede eller støbt på plads. Den eksponerede beton behandles også for at skabe vægge med forskellige teksturer og toner. Disse minder også om hvid silica eller grå lava. Desuden er de skræddersyede facader på hotellet med termalbad præget af en mørkegrå farve og et perforeret mønster. Dette minder om den ventilerede overflade af den størknede magmasten.

Stilfuld interiør stemning

hotel med termalbad i Island uddøde vulkaner blå lagune velvære design luksus natur hotel værelse design møbler

De 62 suiter har et minimalistisk design og har gulv til loft-vinduer og designermøbler. Perspektivet fra hotelværelserne styrer også udsigten til lagunen eller de mosdækkede klipper.

hotel med termalbad i Island uddøde vulkaner blå lagune velvære design luksus sten restaurant

Lavastenen vises i forskellige former i hele interiøret for at skabe overflader og objekter, der rodfæster bygningen i sin kontekst. Dette inkluderer servicetællere i receptionen og et madlavningsbord i restauranten, som også er lavet af lava, der blev ekstraheret på stedet.

hotel med termalbad i Island uddøde vulkaner blå lagune velvære design luksus natur vinkælder restaurant stenbelysning

Vægge af synlig sten omgiver også vinkælderen, der tilhører restauranten. Diskret belysning afrunder det hele, med yderligere vedhængslamper, der tilføjer den dæmpede stemning.

hotel med termalbad i Island uddøde vulkaner blå lagune velvære design luksus natur hotelværelse vindue dør design møbler udsigt

hotel med termalbad i Island uddøde vulkaner blå lagune velvære design luksus natur hotel værelse design møbler lænestol kop lampe

hotel med termalbad i Island uddøde vulkaner blå lagune velvære design luksus natur hotelværelse vindue dør design møbler

hotel med termalbad i Island uddøde vulkaner blå lagune velvære design luksus natur suite vinduesdør design møbler balkon

Arkitekters websted

Previous Post
Boksning – Til god kondition og hurtige reflekser
Next Post
Lav dit eget myglys til udendørs – aromakombinationer og instruktioner