15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Husrenovering – en gammel bygning får et nyt facadedesign

Gammel bygningsrenovering renovering-moderne idé

Efter en grundig renovering og renovering fik et lille hus et helt nyt udtryk. Vi viser dig et eksempel på, hvordan ny og gammel arkitektur kan arbejde sammen – med denne Husrenovering den gamle bygning blev omdannet til et behageligt hjem for en lille familie.

Moderne renovering af hjem forvandler en victoriansk bygning

Gamle bygningsrenovering renovering-efter billeder

Projektet af Husrenovering havde til formål helt at omdanne en victoriansk bygning i Melbourne, Australien. Arkitektkontor Chan Arkitekter havde til opgave at forlænge huset. Samtidig stod arkitekterne over for udfordringen med at maksimere boligarealet så meget som muligt – og terrænet var meget begrænset. Beliggende i et tæt befolket område i Abbotsford, Melbourne, var huset omgivet af træer og andre bygninger. Gulvet medførte yderligere vanskeligheder for arkitekterne – alle disse problemer krævede en kreativ løsning. Sådan opstod projektet med en original bygningsmængde. Komponentens buede form var en logisk reaktion på terrænets begrænsninger. Den dynamiske konstruktion er i overensstemmelse med det gamle hus i victoriansk æra. Facadens grønne farve skaber forbindelse til de omkringliggende eukalyptustræer. Indvendigt tillader den rigeligt glaserede facade tilstrækkeligt sollys.

Husrenovering – minimalistiske møbler og pladsbesparende designløsninger

moderne spisestue i stuen

Det nye bygningsvolumen er indrettet på en minimalistisk måde – i kælderen er der et lille hvidt udstyret køkken med en kogeø og en spiseplads. Lille lædersofa tilbyder et sæde til afslapning. Soveværelset er på anden sal. Den minimalistiske indflydelse kan også ses her – intet mangler i interiøret, men alt andet er også udeladt. Væggenes hvide farve og det lyse gulv får området til at se større og lysere ud. Ekstra garderober under trappen sikrer nok opbevaringsplads til hele familien. Et smalt, men langt bord giver plads til computeren. Praktisk, behageligt og i overensstemmelse med husets specifikationer – sådan ser en moderne ud Husrenovering slutningen.

Trætrappe med metalrækværk

Renovering af lille hus efter

Hjemmekontor og lagerplads under trappen

Husrenovering-efter opbevaringsplads til trægulv

Hvidt køkken med køkkenø sparer plads og deler rummet

hvid indrettet køkken indrettet stue

minimalistisk soveværelse – dobbeltseng og stort vindue

Soveværelse glasfacade dobbeltseng

Den nye bygningsmængde blev designet på linje med den gamle bygning

moderne husrenovering-victoriansk arkitektur

Husrenoveringsplan

Husforlængelse blueprint grundplan

Previous Post
Dynamisk arkitektur kombinerer tradition og modernitet
Next Post
Det magiske træhus fra Baumraum