15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tinker crackers til nytårsaften – En simpel guide

Christmas cracker tinker nytårsaften banket dekorere sjov serviet mistelten

Du kender sikkert de populære kiks, som er fyldt med forskellige små gaver, i hvert fald fra film. Men har du nogensinde revnet en? Hvis ikke, men du har lyst, kan du benytte lejligheden til dette nytårsaften og lave kiks til alle fremmødte. Vi har udarbejdet gode instruktioner til dig her, der vil gøre projektet til en leg. Kom i gang med det hurtigst muligt Tinker -kiks til nytårsaften fordi der ikke er meget tid tilbage til festivalen.

Tinker -kiks til nytårsaften – Materialerne

Christmas cracker tinker materialer aluminium bageform lim neglelak revnesnor

– ark papir i A4 -format

– Engangspande i aluminium

– Popsnor

– toiletpapirruller

– Lim

– Line

– Sort og hvid neglelak

– Spyd

Tinker crackers til nytårsaften – Instruktionerne

Knallbonbon -tinker til nytårsaftens bageform engangs aluminium vandhvid neglelak

Hav arket og spydet klar til at lave julekiks til nytårsaften. Fyld bradepanden med varmt vand. Kom flere dråber hvid neglelak i vandet.

Opret marmoreffekten til kiksene

Christmas cracker tinker sort neglelak drop instruktioner

Læg derefter flere dråber sort neglelak på den hvide neglelak. Med disse nytårsaftens juleknækkertrin bør du skynde dig, så du er færdig, inden neglelakken tørrer i vandet.

Tinker med spydet

Julekiks tinker nytårsaften spyd træ marmor design gøre

Brug spydet til omhyggeligt at fordele lakken, så der skabes en typisk marmoreffekt. Måske kender du allerede denne teknik fra forskellige sømdesign med en marmoreffekt. Brug dem på samme måde til at lave juleknæk til nytårsaften.

Kom lakken på papiret

Julekiks tinker nytårsaften spyd træ marmor design gøre

Dernæst skal du bruge arket til fremstilling af julekiks til nytårsaften. Du placerer dette på overfladen af ​​vandet, så lakken klæber til papiret. Vær forsigtig med ikke at nedsænke papiret under vandet.

Skær ruller til kiksene

Christmas cracker tinker nytårsaften rulle toiletpapir pop ledning idé

Forbered nu toiletpapirrullerne. Du skal bruge tre stykker til at lave julekiks til nytårsaften, hvorved den midterste del skal være lidt større end de to ydre. Arranger disse, så de fylder papirets længere side og efterlader en smal kant på begge sider.

Fastgør papiret til kiksene

Julekiks tinker nytårsaften papir limrullepap

I dette trin med at lave julekiks til nytårsaften, sætter du en række kiks i hjulene. Lim valserne til den lange side af arket. Husk at marmorsiden skal være på ydersiden. Du skal derefter give de fremtidige kiks lidt tid til at tørre.

Pak rullerne ind

Julekiks tinker nytårsaften papirrulleindpakning tinkering idé

Når limen er tørret, pakkes rullerne med papiret. På den anden kant lægges lim på papiret igen og lad det tørre. Du er nu næsten færdig med nytårsaftens juleknækker.

Fyld kiksene

Christmas candy tinker nytårsaften papir fold let diy projekt

Du kan nu folde papirets overskydende kant indad til fremstilling af kiks til nytårsaften, så rullen er skjult, og der skabes et smukkere look til kiksene. Nu kan du fylde kiksene med slik og små gaver. En masse konfetti skal naturligvis ikke mangle. Alle disse ting skulle være i mellemrollen. Til dette formål kan du først binde sliket på den ene side og derefter fylde det.

Afslut med at pille ved kiksene nytårsaften

Christmas candy tinker nytårsaften binde en snor simpelthen diy idé

Når du er færdig, kan du binde det frie område mellem rullerne med snor. Og du er færdig. Du kan naturligvis lave så mange julekiks, som du vil til nytårsaften. Jo flere jo bedre!

Christmas cracker tinker nytårsaften fest idé marmor papir original

Sådan skal de færdige kiks se ud i sidste ende. Det gode er, at hver knitrende slik har et individuelt design takket være marmormønsteret. Kombinationen af ​​sort og hvid ser meget elegant ud og passer perfekt til nytårsaften. Men alle andre farver er også velegnede.

Juleslikkeri nytårsaften glamour borddekoration gæstegavekonfetti

Kiksene gør en vidunderlig borddekoration og glæder samtidig alle tilstedeværende gæster. Så de er perfekte som små gæstegaver og løfter stemningen, hvorfor det helt sikkert kan betale sig at lave juleknækkerne nytårsaften.

Juleslik -tinker nytårsaftens bordpynt laver selv guldtallerkener

Du er velkommen til at bruge færdigt, farvet indpakningspapir til at pakke kiksene i stedet for marmorpapiret. På den måde bliver de dog ikke så personlige. Du kan dog spare tid på at pille ved juleknæk til nytårsaften, hvis du ikke har så meget tilbage til festivalen.

Previous Post
At købe en lommekniv: en stilfuld gaveidé med en særlig karakter
Next Post
Tinker vinduesdekorationer i efteråret – 15 håndværksideer til børn