15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Opgave spil nytårsaften: Masser af sjove ideer til en uforglemmelig nytårsfest!

Når året langsomt er ved at være slut, er det tid til at organisere din nytårsfest for at fejre det forgangne ​​år og det næste. Uanset om du vil være vært for en sjov nytårsfest med venner og bekendte eller en lille, intim fest med familien – skal du sørge for, at dine gæster har det sjovt og morer sig hele natten. Og hvilken bedre måde at gøre det på end nogle sjove nytårs voksen spil? Uanset om der er brætspil, kort eller drikkespil – de er alle sjove og lader timerne gå til midnat i et øjeblik. I denne artikel har vi samlet mange gode ideer til nytårsopgaver for dig, som garanterer en uforglemmelig fest! God fornøjelse med at læse og lege!

Opgaver Spil nytårsaften For voksne Nytårsaften Festideer

Hvis du holder en stor nytårsfest, er chancerne for at fremmede dukker op næsten 100%. Sjove nytårs spil for voksne er en fantastisk måde at lære disse mennesker lidt bedre at kende og bryde isen.

Opgaver spil nytårsaften – spørgsmål at lære at kende

Gøremål spil nytårsaften sjove drikkespil voksne

I dette spil bør du tænke på et par spørgsmål om det forgangne ​​år, som dine gæster bliver nødt til at besvare bagefter. Hvilket øjeblik fra sidste år vil du hellere glemme? Hvad var det bedste, der skete for dig? En begivenhed, der påvirkede dig? Nogle af spørgsmålene kan for eksempel være – på den måde kan alle fortælle en sjov og pinlig historie om sig selv og på den måde lærer alle hinanden lidt bedre at kende.

Nytårsaftens spil voksne – To beslutninger og en løgn

Nytårsfestidéer temafest organiserer festspil for voksne

Dette spil er en ny variant af den klassiske “To sandheder og en løgn”, og det er den ideelle isbryder til din nytårsfest. Hver spiller skal komme med 3 opløsninger, som de gerne vil implementere næste år, hvoraf 2 helt er sammensat. Dette spil er den perfekte måde at finde ud af, hvor godt dine venner virkelig kender dig. Eller en anden variant ville være, hvis gæsterne f.eks. Skriver deres resolutioner på små stykker papir og derefter lægger dem i en hat. Hver enkelt vælger derefter et stykke papir og læser opløsningen op, og det er op til de andre at gætte, hvis papir det er.

Kongen af ​​kys

Opgaver Nytårsaften sjove voksen festspil

Alt hvad du behøver til denne store nytårsopgave er et par poser lækre “Hershey Kisses” chokolader. Så snart dine gæster ankommer, skal du give 5 chokolader til hver af kvinderne. Det er mændenes opgave på en eller anden måde at tjene godterne fra pigerne. For eksempel kan du få hende til at grine, danse for hende eller noget andet du kan tænke på for at tjene et kys. Ved midnat bliver manden med de fleste chokolader kronet til kyssekongen og vinder en præmie som en flaske whisky eller vodka.

Sjove nytårs spil Voksne – “Sæt dig ned!”

Drinkspil Voksen Festspil Opgaver Spil nytårsaften

Dette er et sejt og meget sjovt spil, som du kan spille hele natten. Og sådan fungerer det – hver gang du slukker musikken i et par sekunder, skal alle gæster sidde ned. Uanset om det er på gulvet, bordet eller stolen – alt er tilladt. Den sidste person, der står stille, skal have et skud. Når natten går, vil de fleste af jer ikke tænke over det, og det vil igen give en masse sjov.

Drikkespil nytårsaften – “Hvem er ..?”

Nytårsaften Festideer sjove nytårsaftenspil voksne

Et meget simpelt, men ganske sjovt nytårsfestspil, der giver dig mulighed for at lære alle dine gæster bedre at kende. Under hele festen skal du stille et spørgsmål til alle tilfældigt – f.eks. “Hvem er den ældste i rummet”, “Hvem har en hund?” Eller noget lignende. Den første person, der svarer korrekt, skal beslutte, hvem der skal drikke et skud i rummet og derefter stille det næste spørgsmål.

Opgave spil nytårsaften – Roulette -drikkespil

Kaffeskud drikker nytårsaften festideer til voksne

Roulette er et klassisk drikkespil, der beskytter mod kedsomhed ved hver fest og sikrer en masse sjov. Alt du skal bruge til dette er masser af shotglas, forskellige drikkevarer og en tom flaske. Og sådan lyder det:

 • Fyld shotglassene med enten alkoholiske eller alkoholfrie drikkevarer – for eksempel vodka, tequila, whisky, æggesnaps, kaffe, mælk, varm chokolade, appelsinsaft osv. For at gøre det endnu sjovere kan du fylde nogle af glassene med olivenolie, sojasovs eller noget lignende.
 • Arranger glassene i en cirkel og sæt dig rundt om bordet.
 • Og nu skal nogen vende den tomme flaske en gang, ligesom med “spin flasken”, indtil flaskens hoved peger på nogen. Han skal derefter drikke skuddet foran ham og derefter vende flasken igen.

Opgaver spil nytårsaften – den klassiske “Mäxchen”

Nytårsaften Festideer Drikkespil Regler Nytårsaftens spil Voksne

“Mäxchen” er også kendt som “Mieren” og er et af de mest berømte og sjoveste nytårs spil for voksne.

For at gøre dette skal du bruge:

 • 2 terninger
 • 1 terningekop
 • Skudte briller
 • masser af alkohol

Og sådan spilles det:

 • Alle sætter sig i en cirkel, og nogen begynder at kaste terningerne.
 • Du skal se på dit resultat på en sådan måde, at ingen andre kan se tallet.
 • Derefter skal du fortælle resten af ​​spillerne dit resultat og altid navngive det højere tal først. For eksempel rullede du en 4 og en 2, så du skal sige 42, ikke 24. Du kan selvfølgelig også navngive et andet nummer end det, du faktisk rullede.
 • Spilleren til højre skal gætte, om du fortæller sandheden eller ej.
 • Hvis han ikke tror på dig, kan han afsløre det. Hvis du talte sandt, skal han have et skud. Men hvis du løj – du skal drikke.

Sjove nytårs spil for voksne – “Pinnchen booze”

Sjove festspil med kortopgaver spil nytårsaften

I dette opgavespil nytårsaften kræves en vis dygtighed og hastighed. Alle spillere får 1 ske og 2 glas hver – det ene er tomt, og det andet er fyldt med enhver alkoholholdig drink. Inden for et minut skal spillerne ske så meget af drinken som muligt i det andet glas. Når tiden er gået, skal alle drikke det, der er tilbage i det første glas.

Festspil voksen nytår festideer drikke spil regler

Previous Post
Bålopskrifter – Let camping madlavning og tilberedning af lækre måltider
Next Post
14 nemme strækninger for børn (godt før eller efter træning)