15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hårtransplantationsguide – Metoder, risici og omkostninger

Hårtransplantation-hår-skaldet-holdbarhed-resultater

Hovedhår falder ud og nyt hår vokser – dette er en del af den sædvanlige, gentagne cyklus. Det daglige tab af omkring 70 til 100 hår på hovedet betragtes som normalt. På grund af den asynkrone vækst er der ingen skaldede pletter. Men hvis hårbunden bliver lys eller bliver skaldet med tiden, kan forskellige årsager såsom stress, genetiske dispositioner, medicin eller sygdomme være ansvarlige. Hårtab kan påvirke både mænd og kvinder i forskellige aldre. Hvordan alle håndterer det, er imidlertid meget individuelt: fra udførlige frisurer og korte hårklipp til toupees og naturlig skaldethed. Med en professionel hårtransplantation kan hårets hoved genoprettes permanent. Du kan finde ud af alt om behandlingsteknikker, muligheder og tjenester i den følgende hårtransplantationsguide.

Hårtransplantation skægbriller mænd priser

Hårtab kan have mange årsager, men for det meste er det genetisk. Håret falder ud med hårrødderne og desværre kan der ikke vokse noget nyt hår tilbage på disse områder. Lyse, skaldede pletter dannes i hovedbunden. I sådanne tilfælde taler man om patologisk, irreversibelt hårtab. For det første dannes den såkaldte tilbagegående hårgrænse, og hårgrænsen trækker sig mere og mere tilbage fra panden. Kosmetiske behandlinger kan derimod ikke have en signifikant effekt og stoppe hårtab. Hormonbehandlinger har derimod en midlertidig effekt, men har også mange bivirkninger. En moderne og permanent løsning er transplantation af dit eget hår.

Hårtab hos mænd og kvinder

Hårtransplantation-hårtab-hårtab-kvinder

Hos 80% af mændene bliver håret på hovedet lysere med årene. Tætheden af ​​hårsække, hvorfra hår stadig kan vokse, er faldende, og dette kan faktisk begynde i dine teenagere. Dette skyldes hovedsageligt det mandlige kønshormon testosteron, og det er kendt som androgenetisk alopeci. Det påvirker begge køn og er arveligt. Hos omkring 40% af kvinderne, især efter overgangsalderen, tyndes håret over hele hovedet.

Hårtransplantationsguide: Hårtransplantation

Hårtransplantation-kirurgi-oplevelse-smerte-holdbarhed

Kunstigt eller fremmed hår er ikke egnet til en hårtransplantation, fordi kroppen afviser det. Proceduren udføres kun med dit eget hår. For at gøre dette fjernes hårrødder fra bagsiden af ​​hovedet, og lægen opdeler dem i mindre enheder, kaldet transplantater, som maksimalt indeholder fem hårrødder. Disse bruges derefter de steder, hvor håret igen skal være tykkere. Hårtransplantationen tager flere timer og udføres under lokalbedøvelse. Efter cirka 3 til 12 måneder kan du se frem til frodigt hår igen.

Hårtransplantationsmetoder

Hårtransplantation-metoder-risici-mænd

Hårtransplantationsmetoderne adskiller sig hovedsageligt efter transplantaternes størrelse – et helt område med behåret hud overføres til et skaldet område, eller hvert hår transplanteres individuelt. Afhængigt af det ønskede resultat er den ene eller den anden metode mere egnet. Hvad der er optimalt for patienten, skal afgøres individuelt. Dette inkluderer også en kvalificeret, uddannet kirurg med mange års erfaring.

I tilfælde af en ulykke eller forbrændingsskade er et kosmetisk tiltalende helhedsudseende næppe muligt, fordi et større hudområde overføres til et område, der er blevet blottet – den såkaldte flapteknik. Der er mærkbare overgange eller ar, og klappen kan også dø af, hvis den er meget stor.

Hårtransplantation-metode-teknik-priser-resultater

For æstetiske og kosmetiske mål er det bedst at transplantere hvert hår individuelt. FUT -metoden (Follicular Unit Transplantation) er guldstandarden. Først fjernes en smal strimmel hud fra bagsiden af ​​hovedet. Fra dette forberedes hvert andet til tre hår, der spirer direkte ved siden af ​​hinanden fra hovedbunden, under mikroskopet. Kirurgen indsætter disse i de små punkteringskanaler i det skaldede område. Tilbage er kun et smalt ar på bagsiden af ​​hovedet, som næsten ikke er synligt under det resterende hår.

Alternativt er der FUE -metoden. Den største forskel er, at kun individuelle hårrodsenheder fjernes, og der ikke længere er ar, men kun små spidser. Men denne metode tager meget længere tid og kan endda trække ud i flere dage, hvilket er udmattende for patienten. Hver gang den fjernes, kan den ene eller den anden hårrod blive beskadiget, som ikke vokser senere. Denne proces er også betydeligt dyrere.

Hårtransplantationsguide: Risici

Hårtransplantation-hårtab-kvinder-begge-køn

Hårtransplantation er en kirurgisk procedure, og der kan opstå komplikationer. Hævelse og følelsesløshed omkring såret er mulig umiddelbart efter operationen. Da hovedbunden er meget godt forsynet med blod, opstår der sjældent betændelse. Blødning, infektion eller ardannelse kan dog heller ikke udelukkes. Der er dog ingen garanti for, at de transplanterede hårrødder i sidste ende vil vokse, fordi de beskadigede hårrødder ikke vokser, når de fjernes. Resultatet er meget forskelligt for hver patient.

Hårtransplantationsguide – Holdbarhed

Hårtransplantation-før-efter-berlusconi-oplevelser

For at hårtransplantationen kan finde sted, er det især vigtigt, at der er tilstrækkeligt stærkt donorhår på bagsiden af ​​hovedet. Derudover skal hårtabet være gået i stå i de berørte områder, så den behandlede kan se frem til et smukt hårhår på hovedet på lang sigt, og det transplanterede hår ikke falder ud ligesom ” rigtige “dem. Hvis det resterende hår er for tyndt eller det skaldede område er for stort, vil det transplanterede hår til sidst ligne en dårligt passende toupee.

Faktisk har hvert hår en bestemt levetid, som adskiller sig fra hårsektion til hårsektion. Håret på hårgrænsen lever meget længere end håret på toppen af ​​hovedet og har en samlet levetid på op til hundrede år. Denne fordel bevares, selvom de flyttes. Håret til transplantation tages fra området bag på hovedet mellem ørerne og har det genetiske træk, at det ikke falder ud.

Hårtransplantation omkostninger

Hårtransplantation-omkostninger-priser-resultater-oplevelser

Hår er et vedhæng, og derfor er hudlæger, især hudkirurger, ansvarlige for hårtransplantationer. Prisen for dette varierer afhængigt af, hvor meget hår der transplanteres, og efter hvilken metode. Den endelige pris beregnes ud fra antallet af såkaldte transplantationer. Afhængigt af dette kan proceduren tage mellem to og fire timer. Det nyplantede hovedbundshår koster fra 2000 euro, og du skal regne med omkring 8000 til yderligere behandlinger. Desuden er slutresultatets naturlighed dyr.

Hårtransplantationsguide – oplevelser og resultater

Hårtransplantation-før-efter-billede-klopp-skæg

En hårtransplantation betragtes som vellykket, ikke kun når den er færdig, men også når de nye tråde ser naturlige ud. Publikum smiler til Berlusconis kunstige hårgrænse, mens det friske hårhår fra fodboldtræner Jürgen Klopp eller FDP -formand Christian Lindner ser ganske naturligt ud. Erfaring er absolut nødvendig for et naturligt udseende. Hvis en uerfaren kirurg ikke er opmærksom på folliklenes vækstretning, spirer de faste hår frem og tilbage i alle retninger og vokser i tuer. I sidste ende resulterer dette ikke i det ønskede look.

Er hårtransplantationen smertefuld?

Hårtransplantation-før-efter-cevin-costner

Selvom patienten er under bedøvelse under det kirurgiske indgreb og ikke føler smerter, skal han mentalt forberede sig på det. Kun den lokale administration af smertelindringen i hovedbunden er smertefuld, men smerten forsvinder efter 2-3 minutter. Følelsesløshed og rødme i de behandlede områder er helt normale i de første par uger. Smertestillende medicin og cremer kan være nyttige i helingsfasen.

Hårtransplantationsguide – Efter hårtransplantation

Hårtransplantation før og efter billedoplevelser

Så tidligt som to dage efter hårtransplantationen kan du omhyggeligt gå i gang med dine normale daglige aktiviteter. Stress og fysisk aktivitet, der forårsager øget blodtryk i hovedet, forhindrer de transplanterede follikler i at vokse ind i hovedbunden. Fra den anden dag og fremefter kan du forsigtigt vaske din hovedbund. I de første 10 dage skal du beskytte dit hoved mod overdreven varme og UV -stråling. Direkte kontakt med hatte og regnvand bør også undgås. Hævelse er mulig i de første to uger, hvorefter rødmen skulle være faldet betydeligt. Nyt hår vil vokse i den tidlige helingsfase, men det er normalt, at det falder ud inden for de første tre måneder. Det optimale slutresultat kan ses efter cirka et år.

Skægtransplantation er baseret på hårtransplantation

Hårtransplantation-før-efter-oplevelser-skæg

Hovedårsagen til en hårtransplantation er naturligt og æstetisk at fylde områder, der er blevet skaldede med hår, og det gælder ikke kun for hovedet. Mange mænd mister deres selvtillid, fordi deres skæg vokser lidt eller uregelmæssigt. På samme måde som hår i hovedbunden kan der implanteres yderligere whiskers. Disse er taget fra den normale hårgrænse, fra kroppen eller fra andre hårede skægområder og transplanteres, som ved normal hårtransplantation, ind i de lyse eller hårløse ansigtsområder ved hjælp af FUE -metoden. Inden for to uger falder det nye hår ud og vokser meget hurtigere end håret transplanteret på toppen af ​​hovedet.

Hårtransplantationsguide: Konklusion

Rådgivning om hårtransplantation-metoder-klinik-info

Inden du beslutter dig for din egen hårtransplantation, skal årsagen til hårtabet bestemmes. Fordi der er nogle fysiske sygdomme, der forårsager hårtab. Lægen bør først undersøge det resterende hår over hele kroppen, samt patientens negle og tånegle, og vurdere årsagerne til alopecien individuelt. Der er faktisk ingen ensartet standard for hårtæthed. Mange dermatologiske klinikker har hudlæger, der har specialiseret sig i androgenetisk alopeci og hårtab. Foreningen af ​​tyske hårkirurger har listet nogle af de bedste i Tyskland.

Hårtransplantationsguide – liste over specialiserede klinikker i Tyskland:

Hårtransplantation-hudlæge-klinik-driftsomkostninger

Hårtransplantation Berlin – My Perfect Hair Clinic, KÖ -HAIR

Hårtransplantation München – Klinik for æstetik, Medical One Hair Clinic

Hårtransplantation Hamburg – Alster -Klinik Hamburg, ESTETICA Clinic

Hårtransplantation Köln – Hårtransplantationsklinik – S -thetic Hair Cologne, Beethoven Clinic

Hårtransplantation Düsseldorf – Hairdoc – specialist i kirurgi

Hårtransplantation Frankfurt – Prohair Frankfurt

Hårtransplantation Stuttgart – Medical One Haarklinik Stuttgart

Hårtransplantation Hannover – Medical One, Hair Clinic Med

Hårtransplantation Nürnberg – Medical One hårcenter

Hårtransplantation Augsburg – Moser klinikker

Hårtransplantation Bremen – Medicalhaircenter, KÖ -HAIR

Hårtransplantation Leipzig – Klinik am Rosental

Hårtransplantation Dresden – LANUWA AESTHETIK, Medical Well Clinic Dresden

Hårtransplantation Freiburg – Hårkompetence Center Freiburg

Hårtransplantation Heidelberg – Heidelberg klinik til plastisk og kosmetisk kirurgi proæstetisk

Previous Post
Bålopskrifter – Let camping madlavning og tilberedning af lækre måltider
Next Post
14 nemme strækninger for børn (godt før eller efter træning)