15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Designerlamper fra Slamp – ekstraordinær belysning fra Italien

italiensk designerbelysning af slamp væglampe

det Designer lamper fra Slam er nogle af de mest elegante væglamper og lysekroner. Lillibet Mini -modellen, designet af Nigel Coates, er særlig elegant og stilfuld. Slamps slogan er “Med lysets hastighed”, og det passer godt til det kreative studie og deres Designer lamper. Virksomheden blev grundlagt i 1992. Selvom studiet er relativt ungt, har studiet skabt ekstraordinære designs og deltaget i mange projekter. Slamp har et ungt og kreativt team, hvis medlemmer altid har innovative og fantasifulde ideer. På denne måde er studiet blevet et af de mest kendte virksomheder i denne gren. Slamp kombinerer med succes kunst, design og materialer af høj kvalitet.

Designerlamper fra Slamp – de spektakulære designs af Nigel Coates

italienske designerlamper fra slamp lillibet mini

Designeren Nigel Coates blev født i 1949. Han studerede ved Nottingham University. I dag er han en af ​​de mest berømte interiør- og produktdesignere i arkitekturverdenen. Coates bidrag til Slamp er ikke kun i modellerne af Designer lamper Lillibet Mini og Lillibet, men i andre vigtige projekter. Hans værker taler for sig selv, fordi Nigel Coates mener, at arkitektur og design har deres eget sprog. De kommunikerer med naturen og skaber et vidunderligt miljø, der er repræsenteret i designerens tanker og ideer. Ifølge Coates er byen en levende organisme. Det ville være en mulig forklaring på hans unikke designs, der interagerer med interiøret på en ekstraordinær måde.

Designerlamper fra Slamp – den ekstraordinære model Lillibeth Mini

italienske designerlamper fra slamp lillibet

det Designer lamper fra Slamp er meget elegante og stilfulde. En model skiller sig især ud efter disse kriterier. Lillibet Mini -designet afspejler nøjagtigt Coates visioner og emmer af forbløffende skønhed og elegance. Krystalelementerne i form af små dråber ser levende og særligt imponerende ud, som om de vil falde når som helst. Lillibeth Mini -modellen er smuk og lille. Det bryder og vrider lyset på uventede måder og skaber på denne måde en unik romantisk atmosfære. Tag også et kig på de resterende lampedesign fra Slamp.

Superstjernedesignet fra Slamp

italienske designerlamper af slamp superstar

Helios -modellen

italiensk designerbelysning af slamp helios

Guinetta -designet af Slamp

italiensk designerbelysning af slamp ginetta

Designer gulvlampe – Bach -modellen

italiensk designerbelysning af slamp bach

Det smukke Aurora design

italiensk designerbelysning af slamp aurora

Atlantismodellen i sfærisk form

italiensk designerbelysning af slamp atlante

Previous Post
Dynamisk arkitektur kombinerer tradition og modernitet
Next Post
Det magiske træhus fra Baumraum