15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Husbåd med integreret bådehus og dock

Husbåd - moderne udvendig facade

Den barske kystlinje ved Georgian Shore på den nordøstlige side af Lake Huron byder på robust, men smuk natur. Det er ikke her, du kan forvente at finde et arkitektonisk vidunder, men her er et flydende Husbåd Udviklet af Michael Meredith fra Toronto. Det flydende hus ligger på vandet under den karakteristiske, stenrige canadiske skjoldgrund. Faktisk er denne klippeø en 20-minutters sejltur fra fastlandet, et klima, hvor temperaturen stiger fra under-nul til 100 grader Celsius. Det lyder uhyggeligt ikke sandt?

Moderne husdesign byder på hygge

moderne bådehus - innovativt husdesign

Men Michael Meredith fra MOS, en ung tværfaglig praksis i Toronto, måtte finde en løsning – et hovedhus med integreret bådehus og anløbsbro og en række separate huse til at rumme de mange overnattende gæster om sommeren. Til den første bygning, en to-rums hytte, valgte de materialer og former, der ikke var mærkbare. Den beskedne husbåd, et gavltag og en frakke af ubehandlet cedertræ, så bygningen tåler vejret.

Stilfuld og praktisk indretning

moderne elegant interiørdesign spisestue

Pejsen er lavet af lokal sten. En træ tagkonstruktion i to niveauer holder solvarmen fra det indre og små vinduer i begge ender letter det naturlige klimaanlæg. At Husbåd forenes med sine omgivelser, som fremstår uberørte. Den færdige bygning er på 1.250 kvadratmeter hallareal med slip, lager og sauna, to soveværelser ovenpå, et kontor og en kabys med betagende udsigt fra de parallelle vinduer.

interessant husdesign indretning indretning stue

interessant hus design indretning dekoration trapper

interessant husdesign indretning - glasdør

interessant husdesign - elegant badeværelse

interessant husdesign børneværelse

Previous Post
Smart køkken design