15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Smart køkken design

Designet af Faltazi

spændende køkken med genbrugssystem

Ekokook er en unik Køkken design. Designet af det franske tegnestue Faltazi med det formål at tilbyde et energi- og vandbesparende system med et genbrugssystem, denne smarte kombination Køkken design frisk moderne look med effektive systemer. Resultatet er et miljøvenligt system til dit køkken.

Moderne og miljøvenligt køkkendesign

 Indrettet køkken med stålplade

Køkkenet ser moderne og friskt ud. Det seje stål er kombineret med grønne elementer. Mange skabe giver plads nok. En række koniske former på tværs af køkkenbordet tilbyder ekstra opbevaring. Nogle af dem bruges som krukker – planterne understreger det miljøvenlige Køkken design.

Spændende miljøvenligt køkkendesign

 smart designidé - køkken

Den smarte Køkken design har tre indbyggede systemer – det første er et lagerområde for ikke -organisk affald med forskellige afdelinger – til glas, metal, plast, papir. Systemet komprimerer alle former for affald. Derfra sendes resterne til et genbrugsanlæg. Affaldet ender i en container, hvor det behandles inden for tre måneder. Den resulterende kompost kan bruges som gødning.

På den måde hjælper denne kloge Køkken design at beskytte miljøet og samtidig er praktisk for husstanden. Lige så imponerende er den tredje indbyggede installation – vandgenvindingsanlæg. Det filtrerer det brugte vand og kan senere bruges til planterne. Ikke kun praktisk, det sparer også penge. Ifølge designerne kan du spare op til 15 liter vand om dagen.

af K.H. Christova

miljøvenligt system

Moderne køkken – skitse

spændende designidee - køkken - skitse

Previous Post
To-etagers loftslejlighed i Kina
Next Post
Volkswagen imponerer med sin nye, aggressive VW Golf R Evo 2014