15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Nattergalehus – en moderne designidee

moderne arkitektur - et drømmehus nattergalshus

Der er to ord, der repræsenterer dette Nattergalehus bedst beskrive: overdimensioneret og luksuriøs. Dette fantastiske moderne design af Marc Canadell er rettet mod West Hollywood. På det imponerende gulvareal på 2743 m² tilbyder det såkaldte nattergalehus et enormt opholdsområde, fem soveværelser og otte badeværelser, alt hvad du behøver i Hollywood.

moderne husdesign fra Hollywood – nattergalehuset

Indretning med masser af dekoration og farve Nightingale hus

At Nattergalehus  ligger på en bakke og tilbyder mulighed for at nyde naturen i fred. Denne placering ansporede designeren til at skabe et sandt paradis for de rige. Han lægger lige så stor vægt på det indre som på det ydre. Huset har masser af åbne platforme til afslapning, som kombineres med komfortable møbler, pejse og poolområder. Grønt græs, nogle palmer og lav vegetation vokser i haven, hvilket giver huset et friskt udtryk.

et luksuriøst husdesign – nattergalehus

Uden for området - moderne pool

At Nattergal hus blev bygget i to etager. De fleste af de indvendige vægge og lofter er malet i hvidt. De minimalistiske møbler ser mere spændende ud på grund af sin ekstravagante dekoration. Værelserne er generøst åbne for landskabet.

Den store Nattergal hus  giver beboerne flere rummelige indendørs områder. Hvert værelse er designet til at have sin egen unikke atmosfære. Stuen indeholder et rummeligt værelse. Det mørke gulv lader de hvide møbler stikke ud. Køkkenet og spisestuen har også mørke gulve og en blanding af sorte og hvide møbler. Soveværelserne er kendetegnet ved deres mørke vægge. Der er en fælles forbindelse mellem alle disse rum – det er deres skinnende ultramoderne design, der skaber følelsen af ​​luksuriøs og rig æstetik.

Af K.H. Christova

moderne indretning i stuen

en glasvæg - moderne husdesign

et moderne soveværelse med mørke accenter

Opsætning af hjemmebiograf med grå sofaer

Stue med pejs og Pop Art Merilyn Monroe -kunst

Film projiceres på husets facade

smukt oplyst rektangulær infinity pool

rektangulær pejs integreret i gulvet

Gulv til loft ruder, XXL sofaer i beige, mørkt trægulv

Af Marc Canadell

Previous Post
Smart køkken design