15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

minimalistisk husarkitektur – digternes hus

Moliner -huset er et hvidt, skinnende, drømmeagtigt eksempel på moderne minimalistisk husarkitektur. Den indflydelsesrige arkitekt Alberto Campo Baeza fik i opgave med projektet at designe det perfekte hus til en digter. Han overtog arbejdet fuld af entusiasme, og sådan blev Moliner -huset til. Campo Baeza beskriver sit mål som:

»At designe et hus til en digter. Et hus at drømme, leve og dø med. Et hus, hvor du kan skrive og læse ‘

Moderne minimalistisk husarkitektur

moderne minimalistisk hus i Spanien

Ideen til dette minimalistisk husarkitektur kommer fra arkitektens ønske om, at de enkelte strukturer designes efter forskellige aktiviteter, sindstilstande og endda stadier i livet. I denne poetiske fortolkning af den minimalistiske husarkitektur er der et rummeligt bibliotek på øverste etage, hvor digteren “kan flyde på skyerne” og har et rum til at ‘læse og skrive, tænke og føle. Konceptet er fuldstændig gennemtænkt – det komfortable værelse vender mod nord og tilbyder dermed en afslappet arbejdsmiljø.

minimalistisk husarkitektur

interessant husdesign asu Spanien

interessant design - minimalistisk hus i Spanien

Hovedbygningen i form af en simpel æske hvid beton tager højde for de bedste eksempler på minimalistisk husarkitektur. I lighed med et atrium forbliver denne innovative struktur dramatisk åben for himlen ‘som en metafysisk have med betonvægge og et betongulv’. En høj mur beskytter haven. I fremtiden vil løvplanter og træer vokse der og fylde rummet med liv, og hvor du kan nyde den varme spanske sol i fred. Indretningen af ​​boligarealet ‘flyder’ i midten af ​​haven som ‘en kasse, der tillader nordlys’.

Hovedbygningen i form af en enkel kasse

et minimalistisk hus i Spanien - facade

De transparente glasvægge skaber en illusion af et opholdsområde, hvor der ikke er faste grænser mellem indvendigt og udvendigt design. det minimalistisk husarkitektur Dette sikrer, at beboerens kunstneriske sjæl kan nyde haven året rundt, uanset om det er indendørs eller udendørs. Billederne viser det ikke, men du behøver kun lidt fantasi for at forestille dig huset med en plantet have.

Moliner -huset

Moliner -huset i Spanien - foran

Men tilbage til vores metafysiske rundvisning i denne minimalistisk husarkitektur.  Alberto Campo Baeza skabte første sal som et ‘helvede’, et sikkert og velkendt rum, skjult for verden, ‘for at sove, måske dø’. Det er her de luksuriøse soveværelser er placeret. Moliner House er en bygning designet med visionær kraft, et betagende eksempel på det minimalistisk husarkitektur og deres grundlæggende principper.

Fra Jaz

moderne minimalistisk interiør fra Spanien

Previous Post
Smart køkken design