15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Den særlige charme ved minimalistisk moderne detailarkitektur

‘Inhotim’  er en ekstraordinær kunstudstilling i Brasilien. Stedet viser en række kunstværker, hvor de fleste ligger udenfor, sammen med resten i midlertidige og permanente gallerier. Hele udstillingsrummet er placeret i en botanisk have, som beundres for sin sjældne skønhed. Kendt verden over for sin fantastiske moderne kunst, tegner den ‘Inhotim’ interessen også gennem sin unikke botaniske samling. Den botaniske butik i ‘Inhotim ‘ imponerede mange besøgende med de planter, der vokser fra jorden. Beslutningen om at drage fordel af denne interesse resulterede i konstruktionen af ​​dette enkle eksempel på minimalistisk moderne detailarkitektur.

Moderne detailarkitektur i den botaniske butik

I overensstemmelse med områdets hovedtræk er denne bygning vidt åben for elementerne. Et tag og to permanente vægge beskytter udstillingen mod særligt dårlige vejrforhold. Ellers bekymrede minimalistisk moderne detailarkitektur en stilfuld baggrund for vidunderlige planter, imponerende havemøbler og andre ønskede genstande og tilbehør.

Frihed i minimalistisk detailarkitektur

Det enkle kantede design af de tre vægflader og taget bestemmer rummet og skaber strukturen på anlægget og produktudstillingen. Gulvet er lavet af groft skårne sten, hvis økologiske kvalitet er behagelig i modsætning til butikkens vægge. Kombinationen af ​​varme farvede naturstenbelægninger og et pragtfuldt arrangement af planter er forfriskende og opløftende.

Planteudstilling i den botaniske butik

Den uformelle charme ved minimalistisk moderne detailarkitektur inviterer besøgende til butikken. Havemøbler og planter er udformet uformelt, hvilket giver indtryk af et naturligt arrangement. For at forhindre forfatterne i at se for rodede ud, er mange af de store planter i plantager anlagt i samme farve – som gulvet og væggene i den stilfulde botaniske butik. Yderligere metal- og glasstrukturer tilføjer visuel og materiel mangfoldighed og skaber en alternativ, let og luftig zone.

Produktudstilling med minimalistisk detailarkitektur

Om natten lyser den botaniske butik af mange cirkulære lamper, der hænger fra loftet. Som et resultat ser indretningen lige så magisk ud om natten som om dagen.

Den botaniske butik i ‘Inhotim’ i Brasilien af ​​Rizoma Architects

af Jaz

Arkitekter: Rizoma

Sted: Brumadinho, Minas Gerais, Brasilien

“>

Previous Post
Designermøbler af Pierre Leron – et designerbord lavet af mandeltræ
Next Post
15 interessante ideer til hvordan man designer poolen i haven