15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Bygger et muret hus – en moderne ny bygning fra en gammel stald i Polen

Arkitekterne på dette projekt ønskede at bygge et murstenshus ved hjælp af en gammel lade som base. Det er et andet liv for det bæredygtige byggemateriale. Udkanten af ​​dette design følger en kombination af frodige skove, agermarker med landbrugsbygninger og hurtigt voksende enfamiliehuse. Af denne grund byggede teamet det designede hus på et sted, hvor disse tre zoner mødes.

Byg et funktionelt og moderne murstenshus

murstenshus bygge udvendig facade med græsplæne i forgrunden

Gamle, historiske stalde er stadig karakteristiske elementer i det omgivende landskab. Det er enkle murstensbygninger med afbalancerede proportioner og præcise detaljer, der har ældet meget godt. I dag er disse laden ofte forladt og halvt ødelagt. På trods af deres år er de dog stadig meget forskellige fra de nye bygninger. Under designprocessen opstod ideen ikke kun for at blive inspireret af en dominerende omgivende arkitektur, men også for at bruge den direkte.

købe og ombygge bæredygtig arkitektur fra en gammel stald

Hovedplanen var, at beboerne skulle købe og afmontere en gammel forladt stald. De fandt dem i den nærliggende landsby. Desuden ønskede arkitekterne at bygge et nyt murstenshus på denne ejendom ved hjælp af det gamle byggemateriale. Så dette koncept har udviklet sig til en nøgleidé, der har ændret tilgangen på et område inden for arkitektur og bæredygtighed betydeligt.

Minimalistisk design midt i naturen

naturlige omgivelser med grønne områder og skov omkring ny murstensbygning

Skovens nærhed er den store fordel ved den smalle grund, som huset ligger på. Når du kommer ind i huset, er du allerede fascineret af en smuk udsigt over det omkringliggende grønt. Stueetagen danner også et fællesrum med køkken, spisestue og stue. Alle værelser har store, lange vinduesfronter med udsigt over skoven og terrassen i samme længde som vinduet.

køkkenø med bordplade i marmor og træmodul

Dette indtryk forstærkes af køkkenets høje rum og stuen på 5 meter. Designerne tilføjede et modul til denne høje, åbne plads på første sal. Det indeholder et badeværelse, skabe og soveværelse med en vidunderlig udsigt over skoven. Denne flydende enhed skaber en ophængning over stueetagen. Desuden er terrassen beskyttet mod regn og forsynet med nok skygge.

garage midt i det renoverede murstenshus

At placere garagen i midten af ​​huset kan virke usædvanligt. Dette forbinder dem dog direkte med entreen, vaskerummet, fyrrummet og opbevaringsrummet. Der er også et børneværelse og et ekstra loft oven over garagen. Arkitekterne skabte også en ny, luftgennemtrængelig facade som en mur med den gamle lade. Det historiske materiale giver stedet en unik atmosfære.

opførelse af mursten mursten hus bygning facade

Facaden består af fire typer forbindelser mellem murstenene med forskellige former og gennemsigtighed. Disse detaljer på den ydre facade fremhæver således også husets individuelle zoner. Åbne murstensvægge giver fri udsigt og forbindes med miljøet. Dette arrangement af facaden var en stor udfordring for murere, der arbejdede på byggepladsen. Derfor måtte de overføre deres teknologi til den gamle byggehandel.

hus i frontsten bygger og renoverer grundplan

Husets enkle form konkurrerer ikke med den skulpturelle facade. Dette danner snarere en baggrund, der understreger dens skønhed på samme tid. Genbrugsmaterialer fra en forladt bygning gav den nye bygning et nyt liv og skabte yderligere arkitektoniske værdier for det nybyggede hus.

* Arkitekters websted

Udsigt over naturen fra stuen med et rustikt spisebord

minimalistisk interiør med trappe og glasskydedøre

indbygget pejs under trælister i interiøret

hyggelig stemning i stuen med en grøn sofa og træhylder

indre gårdsplads udsigt indad moderne design åbent opholdsrum

kompakt børneværelse med foldesofa og hylde med firkantede former

kontrastfarver som sort og hvid i kombination med træ på gangen

hus på første sal med midterste garage

Previous Post
Bålopskrifter – Let camping madlavning og tilberedning af lækre måltider
Next Post
14 nemme strækninger for børn (godt før eller efter træning)