15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

9 Bærbare hjemmekontormøbler – hvert hjørne bliver en arbejdsplads

Hjemmekontormøbler Lappy-laptop-bærbar-arbejdsbord-blå-praktisk-design

Hvis du er for din Hjemmekontor møbler vælg eller simpelthen har brug for mere komfort til dit mobile arbejde, mens du er på farten, tag et kig på vores samling af innovative arbejdsstationer og bærbare borde. Nogle gange tager du meget arbejde med hjem og vil udføre et par flere opgaver på den bærbare computer i en hyggelig atmosfære. Nu hvor vores computere for længst er blevet bærbare, kan fordelene ved bærbare arbejdsbænke ikke længere undervurderes. I betragtning af deres størrelse og konceptuelle design kan disse efter vores mening bedre beskrives som tilbehør, men kan give deres ejere ekstrem komfort og luksus ethvert ønsket sted.

Hjemmekontormøbler – 9 eksempler på total bekvemmelighed

Hjemmekontormøbler mobil arbejdsbord-skifer-bambus-laptop-ventilation

Designerne hos Slate Mobile Airdesk skaber deres produkter, som hver især kan beskrives som en kombination af bærbar stativ, musemåtte, knæbord og meget mere. Deres enkelhed og slanke design fortryller fra første øjekast. Der lægges særlig vægt på ventilationen af ​​disse særegne arbejdsborde samt deres ergonomi for venstrehåndede.

Hjemmekontormøbler består af et bærbart bord og meget mere

Hjemmekontormøbler mobil-arbejdsbord-CI-skrivebord-træ-skuffer-udtrækkelig-bordplade-bærbar computer

CI Desk er et kompakt møbel på hjul til kreative mennesker med et job, der ikke kan udføres ét sted. Når låget er lukket, kan dets design beskrives som minimalistisk. Inde er der dog gemt et helt kontor, der har alle fordelene ved den rigtige arbejdsplads. De komfortable skuffer i fint bearbejdet træ kan åbnes foran og til siden. Låget bliver et bærbart stativ, når du åbner drejelappen til 180 grader.

En smart arbejdsstation med et åbent design

Hjemmekontormøbler mobil-arbejdsbord-træ-to-niveau-readydesk

Readydesk er en arbejdsstation til en eller to personer, hvis design er præget af en ergonomisk og minimalistisk stil. Dens konstruktion består af 7 elementer i lyst birketræ og kan samles i hånden på 5 minutter.

Komfort til dine arbejdsplaner

Hjemmekontor-møbler-mobil-arbejdsbord-sofa surfer-pude-behagelig-grå-wess

Kombinationen af ​​et par forskellige overflader med forskellige funktioner gør Sofasurfer til den perfekte bærbare pude. Det bløde gulv lader den enkle arbejdsstation ligge behageligt på dine knæ. Der er en musemåtte på højre side, hvor noter også kan skrives.

Blå, moderne og behagelig – Lappy

Hjemmekontor-møbler-Lappy-tablet-pude-bærbart-arbejdsbord-blå-moderne-behageligt-design

En anden variant af den bærbare pude, der giver dig mulighed for at arbejde på farten, blev kaldt en Lappy. Rillerne på den ene side giver et optimalt greb til din tablet i en position, så du kan skrive så behageligt som muligt. Kanten er lavet i en sådan profil, at den giver dine håndled maksimal afslapning, når du arbejder på computeren.

Arbejd på farten – i stil og komfort

Hjemmekontor-møbler-mobil-arbejds-bord-tablio-bambus-to-hvid-bordplade-forlængelig-sidelæns

Hvis du er fan af enkle og klassiske designs, kan du se fordelene ved Tablio ved første øjekast. Det er simpelthen et stykke hjemmekontormøbler, hvis krop består af to forarbejdede træpaneler og to udtrækkelige bordplader. Den rillede topplade på kroppen giver let vægt og perfekt ventilation til dette mini -bærbare bord.

En miljøvenlig arbejdsplads at tage med  

Hjemmekontor-møbler-mobil-arbejde-bord-refold-pap-fold-arbejde

Refold er navnet på denne foldbare pap -arbejdsstation, der giver dig mulighed for at oprette et arbejdsområde i ethvert rum hurtigt og så længe som nødvendigt. Dette miljøvenlige miljømøbel udtrykker stræben efter et bæredygtigt liv og overrasker kreativitetens design.

Et hjemmekontor møbel ligger under notesbøgerne

Hjemmekontor-møbler-mobil-arbejdsbord-Levit8-lodret-folde-højere-bærbar computer

Levit8 har form og størrelse som en mappe, men kan foldes ud til et fritstående laptopbord. Det smarte forretningstilbehør kan skjules i din tegnebog, så du har det med dig, uanset hvor du går. Dens overflade er lavet af en vandtæt og pletbestandig.

hjemmekontor-møbler-bærbar-stand-foldning

At arbejde hjemmefra skal være behageligt og fleksibelt

Hjemmekontor-møbler-bord

Fordelene ved at arbejde hjemmefra kan aldrig beskrives bedre end med disse hjemmekontormøbler, der alene kan forvandle hvert hjørne til en arbejdsplads. Den enkle konstruktion af ‘Lap Desk Installation No 1’ består af to stålhåndtag, mellem hvilke den bærbare lap bakke er fastgjort. Der er plads til en kalenderbog eller din foretrukne kaffekop på den.

Producenternes officielle websteder: Skifer Mobile Airdesk, CI skrivebord, Readydesk, Sofasurfer og Lappy, Tablio, Genfold, Levit8, Lap Desk Installation No 1

Previous Post
Ariana Grande: Den nye voksfigur kan ikke overbevise fansene
Next Post
Lav søde kastanjedyr med disse 14 kreative håndværksideer til unge og gamle