15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

10 seje apps til tegning og 3D rumplanlægger til din mobiltelefon

Room planner Handy Designs 2013 -teknologi

Vi præsenterer dig 10 seje Tegn apps og 3D -rumplanlægger, som du selv kan blive indretningsarkitekt med.

3D rumplanlæggere og apps til tegning hjælp til opsætning

Magisk plan

Magisk plan er hurtigt ved at blive en af ​​de mest populære Tegn apps – plantegninger kan skitseres med den smarte app. Tag blot flere fotos af rummet, og du har en ret præcis grundplan, der kan sendes som en tegning i PDF-, DXF- eller JPG -format.

papir

Appens magiske kraft papir er ubestridt – du kan mestre og gemme talrige tegninger. Designet er blevet tildelt prisen Årets Design af Apple. Appen er let at bruge og giver dig mulighed for at arbejde hurtigt – og det er meget sjovt for unge og gamle.

 Skitsebog

Sketchbook ligner app til Paper – meget let at bruge og mange funktioner som forskellige billedopløsninger og arkstørrelser er tilgængelige og giver dig mulighed for at skitsere frit.

Top 10 3D -rumplanlæggere online gratis uden download

22 gratis 3D haveplanlæggere til computere, tablets og smartphones

Planlægning af indretning i 3D – 5 tips til gratis software

Morpholio Trace

Tegningsrumsplanlægger Morpholio Trace Design

Morpholio er et bevis på, at moderne teknologi og fantasien hos softwareudviklere ikke kender nogen grænser. App’en kan bruges som en 3D -rumplanlægger eller som et instrument til at tegne. Du kan nemlig importere billeder og tegne på dem! Forskellige farver og stilarter markerer hver tegning – praktisk og funktionel.

Apps til tegning og 3D -rumplanlæggere giver nye muligheder for brugerne

 Graphisoft BIM

Graphisoft er en stor lettelse for indretningsarkitekter – især når et team arbejder på et projekt. Her kan idéer hurtigt udveksles. Håndteringen er meget let. Præcise skitser kan oprettes på kort tid.

Adobe Ideas

Tegn designermøbler 3D rumplanlægger Iphone

Fra alle Tegn apps er Adobe Ideas  det perfekte valg for alle hobbydesignere – ligner Sketchbook, det er let at bruge og har en klar menu. Hvis du vil have et møbel lavet til dine personlige dimensioner, kan du simpelthen lave en grov skitse med appen og derefter bringe det til flere møbelbutikker.

Autocad 360

Altid pålidelig – med Autocad 360 -appen kan du importere og redigere dine CAD -tegninger på din mobiltelefon. Selvfølgelig kan du også udtrykke dem fra din iPhone.

iRhino 3D

Mobiltelefon APP tegning cool idé indretningsarkitekt

Du har med 3D -rumplanlægger og tegningssoftware Næsehorn 3D skabt en model? Nu kan du downloade den fra din mobiltelefon og vise den for dine kolleger. Mobilversionen er meget praktisk og tilbyder mange ekstra funktioner.

Autodesk Revit

Opret 3D -modeller af bygninger – med Autodesk Revit. Du kan derefter ændre dem, gemme dem og dele dem med andre. Uanset om du er interesseret i historiske bygninger eller planlægger dit eget familiehus – tilbyder appen noget for enhver smag.

Fotosyntese

Ok, Photosynth er faktisk hverken et tegneværktøj eller en 3D -rumplanlægger – men ideen er så sej, at appen absolut skulle være på listen. Hvis du tager flere fotos af et område med softwaren, kan der oprettes et 3D -panoramabillede af landskabet.

Previous Post
Idé til soveværelser – 105 møbler i naturlige farver
Next Post
Dyrkning af hvide asparges i haven – tips til plantning og pleje