15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Etui der holder åndedrætsværn ren og tæt ved hånden (designkoncept)

Corona -krisen har ændret vores hverdag og har nu en enorm indvirkning på alle tænkelige områder i livet. Men som vi allerede har vist dig, er nødvendigheden opfindsom. En restaurant i Amsterdam har bygget separate glashuse til sine gæster, og en italiensk læge har konverteret en dykkermaske med fuld ansigt til en ventilator. Nu har en designer skabt en innovativ sag, der kombinerer bekvemmelighed og sikkerhed i et interessant produkt.

SaniCase tilbyder størst mulig komfort i kombination med et diskret design

Opbevar og desinficer masken

Milano-baserede designer Salvo Lo Cascio skabte SaniCase som reaktion på et almindeligt problem, han bemærkede hos mennesker iført mundværn. I korte perioder, når de tog deres corona -masker af for at spise eller drikke, lagde de dem ofte på bordet eller lagde dem i lommen med deres telefon og nøgler. Mange chauffører hænger også gerne med masken på inderspejlet, så de altid kan få adgang til dem hurtigt. Ifølge eksperter er disse spejlophæng imidlertid farlige, fordi de begrænser synsfeltet.

Beskyttelsen er altid lige ved hånden

Etui med UV-C lampe til desinfektion af masker

SaniCase blev udviklet, så folk sikkert kan opbevare deres masker, når de ikke er i brug. Den kompakte enhed i lommestørrelse har også en UV-C-lampe, der dræber alle bakterier og viruspartikler. Når du ikke har brug for masken, skal du blot lægge den i kassen, og den vil blive opbevaret og desinficeret sikkert. Det betyder, at selv engangsmasker skal forblive sterile og derfor kan bruges i længere tid.

En multifunktionel løsning til dem, der fører en aktiv livsstil

Etui sprøjter desinfektionsmiddel

Det konceptuelle design indeholder også en desinfektionsbeholder. Når du trykker på det nederste område af kassen, sprøjtes den helt rigtige mængde desinfektionsmiddel. Sagen dækker alle kritiske områder for regelmæssig hygiejne. Ved at desinficere dine hænder og din ansigtsmaske forhindrer SaniCase infektion fra alle slags patogener.

Sagen har også et bånd

Designkoncept til etui til opbevaring af corona -masker

Salvo Lo Cascio udviklede den moderne sag til opbevaring og desinfektion af masker som et koncept til løsning af et fælles problem. Nu arbejder designeren med leverandører, producenter og partnere for at bringe hans idé ud i livet!

Kilde: yankodesign.com

SaniCase bærbar desinfektionsflaske som koncept

Ansigtsmaske desinfektionsmaskine

kompakt etui til opbevaring af dit åndedrætsværn

Den kompakte enhed i lommestørrelse har en UV -lampe

Designkoncept til et opbevaringsetui til en ansigtsmaske

Den bærbare desinfektionsflaske SaniCase i grønt

Previous Post
Bålopskrifter – Let camping madlavning og tilberedning af lækre måltider
Next Post
14 nemme strækninger for børn (godt før eller efter træning)