15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kun detaljerne gør et badeværelse unikt – badeværelsesartikler

stort badeværelse design ideer fittings fritstående badekar billeder

Foto af XtravaganT Fotoutolia

Armaturer til badeværelset er en vigtig del af badeværelsesdesign. Uanset om det er badekar, brusekabiner eller toiletter – de er meget udbredt og hjælper med at omdanne badeværelset til en oase af velvære.

Badeværelsesarmaturer – en uadskillelig del af badeværelsedesign

lille badeværelse opsat armaturer i rustfrit stål i beige brun flise

Foto af Sushi King Fotolia

Det er næppe tænkeligt at foretage en badeværelsesrenovering uden de rigtige badeværelsesarmaturer. Håndvaskbeslag, der er koordineret med brusebadbeslagene, skaber et stilfuldt og ensartet look. Moderne bade- og bruserarmaturer vil supplere det nye badekar. En badtermostat med forudindstillelige temperaturgrænser sikrer maksimal komfort. Producenter stræber efter en kombination af funktionalitet og æstetik – mange armaturer til badekarret er derfor udstyret med en vandbesparende funktion og kan skiftes automatisk. Separate brusebeslag giver en vis fleksibilitet og er derfor velegnede til små brusekabiner. Det absolutte højdepunkt på badeværelset er håndvaskarmaturerne med infrarød elektronik. De tre-hullers vandhaner og søjlehanerne i et retro-look ser elegant og klassisk ud på samme tid. Matt og mørkt armatur er velegnet til minimalistisk badeværelsesdesign. To-tone kombinationer er også mulige-en version i krom med gyldne detaljer som accenter vil helt sikkert være et blikfang i hvert badeværelse.

Badeværelsesarmaturer – oversigt over materialerne

moderne badeværelseshaner synker rustfrit stål stilfulde sorte hvide fliser

Foto af Lichtmaler Fotolia

Badeværelset er et specifikt rum med særlige krav – på grund af vådheden skal der bruges rustfrie og holdbare materialer der. Højkvalitets og skinnende fittings af messing, krom eller rustfrit stål er derfor særligt velegnede. De er robuste og samtidig meget lette at passe. De keramiske tætninger sikrer modellernes levetid. I dag holder de fleste af dem Armaturer til badeværelset takket være særlig behandling deres glans. Hvis du ikke er sikker på, hvilket badeværelsesarmatur du skal vælge, kan du spørge eksperterne – onlineshop Ihrbadwelt.de tilbyder en lang række produkter fra mange producenter. Detaljerede oplysninger om de enkelte modeller findes hurtigt i produktbeskrivelsen. Uanset om det er klassisk elegant, puristisk enkelt eller skinnende moderne – valget er i dine hænder! Billeder fra Fotolia

moderne badeværelsesmøbler sæt sort badeværelsestilbehør rød

Previous Post
Dynamisk arkitektur kombinerer tradition og modernitet
Next Post
Det magiske træhus fra Baumraum