15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Eksempel på moderne indretning – lejlighed helt i hvidt

Lille lejlighed-hvid sofa

Vi præsenterer dig en Eksempel på moderne møbler – en lejlighed helt i hvidt med komfortable møbler. Lejligheden er designet med tanke på miljøet. Søen var inspirationen til designet – interiøret var stærkt påvirket af den bekvemme beliggenhed og den smukke udsigt. Frem for alt bør det neutrale farveskema have en beroligende effekt. De hvide og beige farver blev foretrukket til dette. Nok opbevaringsplads i hvert værelse – nogle gange som en moderne bogreol, nogle gange som et sofabord med opbevaringsplads eller indbyggede skabe – og på den måde er ledig plads maksimeret.

Moderne møbler med rustikke accenter

rustikt træbord spisestue

Opholdsområdet er tematisk opdelt i forskellige områder – et hyggeligt siddeområde blev indrettet af et opholdsområde i kombination med et rustikt sofabord. Hvide reoler supplerer det overordnede udseende. Spisestuen blev adskilt fra stuen med et terrarium. Et stort træbord og hvide stole er i tråd med hovedkonceptet. det moderne anlæg i hvidt er en vellykket kombination af rustikke og moderne møbler.

Moderne møbler – farvede accenter

gul sækkestol træbord

En stor trævæg adskiller spisestuen fra det indbyggede hvide køkken. Opholdsområdet fungerer som en enhed, og alligevel er det meget godt og funktionelt opdelt. Derudover blev der indrettet et hjørne som et hyggeligt hjemmekontor. Gul sækkestol på gulvet giver plads til at hvile og læse bøger. En udendørs træterrasse er den logiske fortsættelse af stuen. Der er små sofaborde med to hvide stole, så du kan spise morgenmad udenfor i godt vejr. Der er sat et spejl, en lille garderobe og en seng op i soveværelset. Lilla sengetæppe skaber accenter. Den lilla farve er også til stede på badeværelset gennem lilla håndklæder. Overalt i den lille lejlighed blev der sat subtile farvede accenter, der supplerer det hvide farveskema. Funktionel og hyggelig – den perfekte lejlighed til at slappe af efter en lang arbejdsdag.

Lille hjørnekøkken

lille hvidt køkken

Indrettet køkken med spiseplads

Lille bordhvid brun køkkenø

Stue i to plan

Spisestue udstyret køkken stue

Lejlighed til den moderne enlige kvinde – accenter

sød dekoration kvinde lejlighed

Lilla sengetæppe i soveværelset

Soveværelse kvinder-lilla seng

Hvidt badeværelse med trægulv

lilla accenter-hvide badeværelsesmøbler

Udendørs altan

hyggelig altan udendørs

Previous Post
Moderne bolig Itatiba af RoccoVidal P + W
Next Post
Japansk æggekage – Forbered en traditionel ægret i fire variationer