15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Skab mere lagerplads med skræddersyede reolsystemer-5 ideer

oprette opbevaringsplads rumdeler-hylde system-trin hylde

Når man møblerer en lejlighed, er det lige så vigtigt at skabe gennemtænkt lagerplads som at vælge møblerne. Fordi at have nok plads og lagerplads ikke kun er vigtigt for små rum. Større værelser og lejligheder drager også fordel af smart planlægning og optimal udnyttelse af rummet. Uanset om det er en stue, soveværelse, børneværelse, badeværelse eller køkken: med et fornuftigt opbevaringsrum og ordrekoncept fremstår hvert værelse struktureret og ryddeligt. Populære tricks til at få mere lagerplads er f.eks. Reolsystemer og ekstra inventar i nicher, trapper eller skrå lofter. I dag vil vi give dig nogle ideer til, hvordan du får mest ud af hvert rum med skræddersyede hylder.

Individuelt designet lagerplads

indbygget garderobe-gang-hvid-håndtag-fri-garderobe skaber opbevaringsplads

For alle, for hvem standardmål ikke passer, eller for hvem deres ideer vedrørende farve og design ikke ligefrem opfyldes, er der kreative specialløsninger til rådighed. Skræddersyede hylder tilpasser sig ethvert rum med millimeterpræcision og forvandler dine egne fire vægge til et skræddersyet paradis. Sådanne skræddersyede varer er en luksusartikel? Behøver ikke at være sådan. Skræddersyede hylder i god kvalitet til rimelige priser – det er det, Hamburg -firmaet Pickawood muliggør. på pickawood.com Kunder kan bruge en online konfigurator til selv at samle deres hylder fra forskellige træsorter og farver. Du kan bestemme de udvendige dimensioner, antallet af hylder og tykkelsen på brædderne og designe din drømmehylde efter din egen smag. Når du planlægger, er måling alfa og omega. Alt du behøver er dimensionerne på din ønskede hylde i længde, bredde og dybde. Dette giver dig et grundlag for alle yderligere overvejelser om “indersiden” af hylden.

Opret opbevaringsplads med hylder over døren eller omkring sengen

Opbevaringsplads skabes af hylder-over-dør-dør-konverterende skabe

Ikke mere spild af plads ved siden af ​​eller over døren. Et reolsystem kan smart integreres som en dørkonvertering i den givne arkitektur og udnytte den tilgængelige plads perfekt. På den måde fremkalder du ikke kun lagerplads, hvor der faktisk ikke er noget, men også en hyggelig stemning. Individuelle hyldeløsninger kan også implementeres til brede dørkarme eller vingedøre.

Tilsvarende kan den ledige plads i soveværelset bruges bedre og smukkere. En hylde omkring sengen gør soveområdet til en rigtig favoritniche og tilbyder samtidig opbevaringsplads til bøger og lignende. Natlamper kan monteres på rammens sidevægge.

Trinhylder er alsidige

opret-opbevaringsplads-trin-hylder-trapper-åben-lukket

Trinede hylder giver stor designfrihed og masser af opbevaringsplads. De skaber endda plads under trapper og skrå lofter, hvor en hylde med standardmål sjældent er egnet. De er også et visuelt højdepunkt som rumdelere og trappeformen kan bruges på mange måder. Med en Online konfigurator du har igen mulighed for at designe din trinhylde individuelt og tilpasse den til dine egne krav. Hylden skal ikke bare tilspidses. Du kan også justere trinets individuelle højder og eksperimentere med forskellige former.

Brug hver niche

Opret-opbevaringsplads-niche-brug-væg-hylde-over-skrivebord

I lang tid var niche mere et negativt ord. Men nicher i væggen kan bruges som opbevaringsplads eller en dekorativ overflade. Indbyggede skabe, hylder og siddeområder er effektive løsninger til så vanskelige rumsituationer. En endnu enklere og billigere løsning ville være vægplader, der passer præcist ind i nicherne. Et vægbord kan bruges på mange forskellige måder: som opbevaringsplads til bøger, til præsentation af familiebilleder og memorabilia eller til opbevaring af dine filer på hjemmekontoret.

Hjørnehylder ideelle til vanskelige hjørner

Opret-opbevaringsplads-hjørne-hylder-hjørne-bibliotek-stue

Tomme hjørner i et rum er ofte pyntet med dekorative elementer såsom høje gulvvaser, enkle indendørs planter eller skulpturelle genstande. Men hvis du ikke vil spilde værdifuld lagerplads, kan du tilpasse møbler til hjørnets størrelse. En hjørnehylde er en god levende idé, der ser godt ud og gør god brug af den ledige plads i et hjørne af rummet.

Lad dig inspirere af vores ideer og design dine egne, meget individuelle drømmemøbler efter mål. Derefter bliver skrå lofter, hjørner og nicher sofistikerede opholds- og opbevaringsrum, der vidunderligt skaber ekstra boligareal og skaber harmoni.

Previous Post
Moebius House – vidunderlig og innovativ arkitektur
Next Post
Håndværk ideer med kaffebønner – DIY stearinlys instruktioner