15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Guldmaling på loft og væg er et rigtigt højdepunkt i en lejlighed i New York

guld farve accent væg grøn dråber chelsea pied et terre soveværelse

Arkitektstudiet Stadt Architecture renoverede for nylig en lejlighed i New York til et canadisk par. Ved første øjekast er den ædle guldfarve, hvormed loftet i soveværelset er malet, mærkbar. Guldet fra loftet drypper derefter ned ad den grønne væg og fremkalder et unikt vægmaleri, der utvivlsomt sætter et unikt højdepunkt i rummet.

guld farve grøn chelsea pied a terre by arkitektur stue ætset glas

Den 51 kvadratmeter store lejlighed ligger i Chelsea -distriktet. Projektets navn hedder Chelsea Pied-à-Terre. Pied-à-terre betyder “fod på jorden”. Kunden valgte dette franske udtryk, der beskriver en lille by væk fra ejerens faste bopæl. Beliggende på vestsiden af ​​Manhattan er Chelsea et historisk kvarter, der er blevet meget populært i de seneste år.

stue interiør design sofa bord grøn guld farve chelsea pied en terre by arkitektur

Vancouver Stanley Park tjente som inspiration til guldfarven på den grønne accentvæg. Arkitekterne brugte et foto af Vancouver’s Stanley Park, som brugte en gylden sol over det stedsegrønne landskab som en idé til vægbeklædningen. Den attraktive accentvæg med store dråber guld er et håndmalet maleri af Calico Wallpaper. Kunstværket havde til formål at erstatte betonlandskabet i downtown Manhattan med et frodigt naturlandskab fra det sydvestlige Canada. Dette attraktive vægdesign giver indtryk af, at der er indbygget en grøn væg i rummet.

stue lænestol træ læder runde tæpper accenter guld farve chelsea pied a terre

Det gyldne loft ser ud som om det flyder ned til sengen og skaber charmen ved en himmelseng. Arkitekturstudiet vælger “Great Bed of Ware” af Hans Vredeman de Vries som et vigtigt referencepunkt for loft og vægdesign. Det er et dekorativt træseng fra 1500 -tallet, der er i samlingen af ​​Londons Victoria and Albert Museum. I den guldgrønne unikke vægpanel ser designerne en analogi med polstring og håndskårne dekorationer, der pryder sengens baldakin og sengegavl. Den guldfarve, der bruges til at male loftet, viser baldakinen, mens det grønne område repræsenterer sengegavlen. Vægmaleriets jordfarver suppleres af sengens mørke træramme og de gyldne væglamper på begge sider af sengen. De øvrige vægge i rummet er malet hvide.

spiseplads træ hvid guld farve sildebensmønster new york chelsea pied en terre byarkitektur

Den fascinerende vægkunst betragtes ikke kun som højdepunktet i soveværelset, men fungerer også som hjertet i resten af ​​lejligheden. Soveværelset er adskilt fra den tilstødende stue med ætsede glasdøre. Hvis du lader den stå åben, kan du også undre dig over den guldgrønne væg fra opholdsområdet. Selv når det er lukket, lader det dekorative glas meget lys ind i rummet.

chelsea pied a terre spiseplads træbord sconce guld farve billede

Det lyse sildebensegulv strækker sig fra soveværelset til stuen. Væggene i stuen er holdt i hvidt. Farvepaletten, der blev brugt til det store vægmaleri, kan findes i møblerne. Den mørkegrønne fløjlsofa, det grønne glasbord, lænestolen i træ og læder samt det runde tæppe med stænk af guld giver et harmonisk og gennemtænkt helhedsbillede. Fokus på naturen forstærkes af seks fotografier på væggen bag sofaen, der skildrer smukke landskaber.

køkken hvidt terrazzo guldfarvebeslag new york chelsea pied a terre city architecture

Foran hovedindgangen i hjørnet af loungen er der et rundt spisebord med to stole. Overfor hoveddøren er køkkenet. Som en del af renoveringen af ​​lejligheden blev køkkenet redesignet for at udnytte det naturlige lys fra vinduerne i stuen optimalt. Overvejende hvide overflader pryder køkkenet, herunder møbler, marmor bordplader og terrazzogulve. Træhylderne og metalbeslagene, der er indbygget i skabene, giver en mørkere kontrast.

køkken hvide overflader beslag guld farve chelsea pied en terre by arkitektur

En lignende stil og farveskema karakteriserer badeværelset, som er placeret ved siden af ​​soveværelset. Tydelige linjer, lyse overflader og terrazzogulv af høj kvalitet i neutrale farver kombinerer en elegant og stilfuld atmosfære.

køkken udsigt downtown interiør design chelsea pied en terre by arkitektur

chelsea pied et terre stadt arkitektur badeværelse hvidt stilfuldt terrazzo gulv

guld farve chelsea pied a terre by arkitektur badeværelse hvidt skinnende bruserspejl

* Du kan finde flere projekter fra Stadt Architecture her

Previous Post
Stående bord til haven – 16 ideer til et dekorativt og nyttigt havebord
Next Post
Byg din egen fortrolighedsskærm til haven – lavet af træ, glas, metal eller stof