15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tagforlængelsesideer – praktiske designmuligheder til dit loft

At gøre en støvet loft til et funktionelt opholdsrum lyder måske ikke som en af ​​de enkleste ideer til ombygning af loft. Et sådant projekt giver en praktisk mulighed for små huse, der ikke har nok andre rum. Husk dog, at der ofte mangler naturligt lys på øverste etage, hvilket kan gøre det mørkt og forvirrende. Med det rigtige loft i lyse farver og den rigtige belysning kan dette problem let løses. Det er bedst at prøve at få mest muligt ud af hver millimeter plads med indbyggede skabe, små hylder og praktiske møbler. Oplev nogle gode eksempler og nyttige tips i vores indlæg, der kan hjælpe dig med at gennemføre et sådant projekt.

Stilfulde og pladsbesparende ideer til loftsforlængelse

loft kikkert legestue

Du kan udvide rummet i et hus udstyret med et loftsrum ved f.eks. At tilføje en loftstrappe. Dette er en praktisk variant, der ikke kun er et funktionelt element i indretningen, men også kan fungere som en naturlig dekoration. Af denne grund har du brug for det rigtige design til et sådant projekt. Forskellige trapper har deres fordele og ulemper. Der er dog også tilstrækkelige fælles egenskaber og materialer, som du kan bruge til planlægning.

vindeltrappe med sorte jernstænger og trætrapper i en minimalistisk designstue

Du kan for eksempel forbedre boligarealet ved kvalitativt præfabrikeret Fontanot trapper forstør det yderligere og installer det som et højdepunkt i rummet. Da du har et stort udvalg til rådighed hos denne producent, kan du endda oprette spiralformede for optimal udnyttelse af rummet Vindeltrapper indeni som er endnu mere pladsbesparende. Dette kan være både praktisk og stilfuldt på samme tid, uanset om en stor familie eller kun en person indtager rummet.

Gør loftet til et børneværelse

Tagforlængelse-ideer-børneværelse-legetøj

Hvert barn har brug for sit eget værelse til at lege og studere fra tidligt om morgenen. Dette er dog sjældent muligt i små hjem. Nogle forældre vælger at skære loftet til en børnehave for at give deres små det privatliv, de har brug for. Vær særlig opmærksom på rummets isolering. Vælg lyse toner for at gøre området mere rummeligt, og vælg endelig et komplet sæt møbler, der kan løse møbleringsproblemet på én gang.

Soveværelse under taget

soveværelse-på-loftet-med-træ-søjler og ovenlysvinduer

Hvorfor folde sofaen ud i stuen, når du kan skabe et behageligt soveværelse på loftet? Det største problem, du vil støde på her, er behovet for en garderobe. Du kan dog kompensere for dette ved at udstyre et soveområde med lavere møbler såsom kommoder. Inden du går i gang med en reel forandring, skal du overveje størrelsen på loftet, og om det er en passende mulighed for soveværelsesdesignet med hensyn til belysning og opvarmning.

Idéer til ombygning af loft til badeværelser

minimalistiske-badeværelse-tag-udvidelse ideer

Du har helt sikkert brug for hjælp fra en kvalificeret tekniker til at gøre denne idé til virkelighed. Han vil først rådgive dig om rummets særlige egenskaber, om varme- og vandforsegling samt om opførelsen af ​​sanitære faciliteter. Alt dette vil uundgåeligt gøre det dyrere at indarbejde loftet i dit hjem, og utilstrækkelig højde kan gøre det praktisk talt umuligt at installere et brusebad. I dette tilfælde skal du kun søge råd fra erfarne specialister for at undgå fejl og unødvendige omkostninger.

Opret et hyggeligt læsehjørne

hyggelig-stue-på-loftet-med-reoler-og-sofa

Dette forslag er for dem af jer, der foretrækker at tilbringe en regnfuld efterårsweekend med en bog i hånden. Så skab et særligt sted for din litterære samling. I stedet for at samle støv kan dette være et stort trækplaster for dine gæster. Berig bibliotekets udseende med dekorative elementer eller kombiner det med ideen om et hjemmekontor.

Previous Post
Stående bord til haven – 16 ideer til et dekorativt og nyttigt havebord
Next Post
Byg din egen fortrolighedsskærm til haven – lavet af træ, glas, metal eller stof