15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Metaldekoration: en levende trend med stor indflydelse i et victoriansk hjem

victoriansk husrenovering facade grå hoveddør sort

I 2017 renoverede designerne på SWG Studio et gammelt victoriansk hus i Melbourne, Australien. Da domicilet blev moderniseret, blev den karakteristiske stil bevaret, men fortolket på en moderne måde og givet et elegant præg. Kombinationen af ​​enkle møbler og metaldekorationer skaber en stor effekt. Den moderne, temmelig minimalistiske atmosfære får de ellers ikke rigtig rummelige værelser til at fremstå mere åbne og meget større.

Dekoration lavet af metal: en aktuel livstendens

Dekoration lavet af metal levende trend dørhåndtag sort gang hvid stuk

Små accenter med et ædelt udseende har normalt en stor indflydelse. De kommer virkelig til sin ret, når interiøret er holdt enkelt. Det gamle victorianske hus blev redesignet efter dette princip. Dekoration lavet af metal giver variation og fremkalder smukke effekter. Metal er nu en aktuel levende trend og bestemt et blikfang. Korrekt dosering, sølv, guld, messing og kobber giver en fin glans til opholdsrum. Du kan vælge mellem ægte metal eller alternativt et metallook. En hel væg eller et stort område i rummet kan være stilfuldt designet med metallisk vægmaling eller folie. Små genstande som skabshåndtag, dørhåndtag og dekorationer ser bestemt bedre ud, når de er lavet af ægte metal.

dekoration metal bolig trend gang hvidt hus victoriansk

Uanset om det er guld, sølv, messing eller rustfrit stål, kan metal i enhver form perfekt kombineres med neutrale toner som sort, hvid, grå og med træ. Den smagfulde kombination af disse materialer og farver skaber en rolig baggrund og lader den ædle metalliske glans virkelig komme til sin ret. I dette renoverede hus i Melbourne supplerer de metalliske accenter og de gamle bygningselementer som stuk og fodlister hinanden perfekt. Moderne møbler i minimalistisk stil afrunder det moderne interiør.

Metaldekoration hjem trend væg guld messing stue minimalistiske sorte møbler

Hvide vægge, naturlige trægulve, minimalistiske sorte møbler og metaldekorationer fremkalder en moderne stemning, der passer perfekt til det renoverede victorianske domicil. Ved modernisering af huset spiller kontrast en vigtig rolle. Udover den grå facade og den sorte hoveddør ser husets inderside med hvide vægge yderst strålende ud. Møblerne er reduceret til det væsentlige: lette møbler bestående af en ramme og et par brugbare dele og et funktionelt, håndfrit køkken i mathvidt. Små møbler, et kunstbillede og andre metaldekorationer giver en elegant fløjte og et individuelt præg. Det rummelige trægulv med sit naturlige look skaber en hyggelig atmosfære i alle rum og fungerer som et vidunderligt forbindelseselement.

Dekoration lavet af metal levende trend messing guld effekter siddemøbler sort rustfrit stål

Udenfor har beboerne en lille baggård med en lille terrasse med et trædæk. Ligesom husets indretning er haveområdet designet på en meget minimalistisk måde, og området er dækket af grus og muld. Facaden på denne side af huset er beklædt med trælameller og fusionerer med den moderne have.

Dekoration lavet af metal levende trend messing accenter stue sort og hvid minimalistisk

dekoration metal levende trend deco geometrisk figur sekskant

dekoration metal levende trend sidebord accenter rustfrit stål messing stue sort og hvid

dekoration metal levende trend guld messing rustfrit stål effekter sort hvid

dekoration metal levende trend køkken moderne minimalistisk rustfrit stål hvidt sort trægulv

dekoration metal levende trend messing vase læsning hjørne moderne minimalistisk

dekoration metal levende trend dørhåndtag soveværelse grå

trædæk udendørs levende trend terrasse minimalistisk skammel design

facade hegn træ lameller havedør grus mulch

* Et projekt af SWG Studio

Previous Post
Eksklusivt skrivebord design fra luksus kollektionen af ​​Paco Camús
Next Post
Formerende aloe vera plante – er det bedre med stiklinger eller stiklinger?