15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Opstil skrå lofter og brug dem praktisk talt i en etværelses lejlighed

Sæt skrå lofter indretning-ideer-gulv-trægulve

Opsætning af et loftsrum kan være en udfordring. Men hvis et loftsrum også skal rumme en hel lejlighed, er opgaven endnu mere kompliceret. Raca Architekci har dog fundet en perfekt løsning til denne lejlighed, som ligger i Sopot, Polen. Hvilken måde du får en Sæt et skråt tag op og kan bruges praktisk, kan du lære af denne moderne lejlighed.

Opstil et skråt loft – moderne etværelses lejlighed

Opstil et skråt tag etværelses lejlighed-vindue-gulv-niveau-glas-dør-badeværelse

Rummet med skråt tag skal rumme sove-, opholds- og arbejdsområder. Ovenfor kan du se rummet i form af et projekt, mens det stadig er under planlægning. Det skrå tag er kendetegnet ved store vinduer, der giver rummet masser af dagslys. Dette sparede mange kunstige lyskilder ved opsætning af skråtaget.

Indstil indbygget garderobe til skrå lofter

Sæt skrå lofter værelse-garderober-møblering-ideer-monokrom

Hvis du vil opsætte et skråt tag, skal du overveje, hvordan møblerne bedst fordeles for at kunne udnytte pladsen optimalt. Specialfremstillede indbyggede skabe er ideelle til brug ved skråt loft. Den polske lejlighed har sådan en garderobe, der strækker sig til toppen af ​​rummet. Området ved siden af ​​huser sengen.

Komfortabelt soveområde

Opstil en skråt tag seng-moderne-vedhæng-lys-komfort-pladsbesparende

Skabe til skråtag findes også på den anden side af sengen. Tilstrækkelig lagerplads er et punkt, der ikke bør undervurderes eller endda glemmes, når du opsætter et skråt tag. Især de særligt lave områder i en etværelses lejlighed som denne, som ikke har plads nok til massive og store møbler, er velegnede til installation af skabe.

Indstil et lille værelse med et skråt loft

Sæt skrå lofter soveplads-seng-sort-møbler

Den indbyggede garderobe danner også en lille niche, hvor sengen kan rumme. Hovedfarverne til interiøret er sort og grå. For at disse mørke farver ikke får overhånd og der skabes en venlig atmosfære i loftslejligheden, blev lyst træ valgt til det skrå loft til vægge, lofter og gulve.

Brug skrå lofter i en etværelses lejlighed

skråtag-møblering-sidde-område-grå-sofa-sofabord-hjemmekontor

Udover soveområdet er der også en lille o-lunge. Denne består af en lille sofa i lysegrå, der bruger hjørnet og et todelt sofabord i sort og metal. Lige ved siden af ​​er arbejdsområdet med et skrivebord. Området ved vinduet blev valgt til opsætning af skråtag med arbejdsområde for at udnytte dagslyset optimalt.

Arbejdsområde og hylder til skrå lofter

skråtag-møblering-arbejdsområde-hylde-opbevaringsplads-skrivebord

Der er også en indbygget hylde i arbejdsområdet, der giver opbevaringsplads til bøger. Udover indbyggede skabe er hylder også en god mulighed for ekstra opbevaringsplads, hvis du opsætter et skråt tag. Arbejdsområdet består af sorte møbler. I de senere timer garanterer en bordlampe nok lys til at fungere.

Varm atmosfære

Pitched-tag-møblering-badeværelse-idé-forsænket-lys-hvide vægge

Brugen af ​​træ bidrager utvivlsomt til den varme atmosfære i etværelses lejligheden. Der er også nogle indbyggede lys, der er placeret på det højeste punkt i rummet. Ovenfor kan du se indgangspartiet til loftsrummet. Dette blev designet i hvid farve og skiller sig ud fra resten af ​​den lille lejlighed. En mulighed for at opsætte et skråt tag, der understreger det moderne look.

Ternet tag med gardin

skråtag-møblering-badeværelse-design-marmor-optisk-gardin-beskyttelse af personlige oplysninger

Her kan du se indgangsområdet i planlægningen igen. Brugen af ​​en glasdør og væg er slående. Dette bevirker, at rummet bliver mere rummeligt. Generelt er overflader af glas eller spejle en vidunderlig løsning, hvis du opretter små rum eller et skråt loft. Det samme gælder hvide eller lyse overflader. De får hvert lille værelse til at se større ud.

Indbygget garderobe til skrå lofter

skråtag-møblering-indbygget-skab-grå-højglans-spejl-idé

Skabet har en anden interessant funktion. Det har et udtrækkeligt spejl, der, når det ikke er i brug, simpelthen gemmes i selve skabet. På den måde tilpasser den sig perfekt til garderobens højglansoverflade og tiltrækker ikke opmærksomhed. Opstil en pladsbesparende løsning til skrå lofter, der er et vidunderligt alternativ til stående spejl.

Dekorativ facilitet

skrå lofter-monokrom-møbler-ovenlysvinduer-træbeklædning

Tæppet i soveværelsesområdet i enværelseslejligheden sikrer også komfort. Det blev valgt i en grå farve og tilpasser sig så den indbyggede garderobe og sofaen. Et harmonisk farvevalg er vigtigt ikke kun ved opsætning af et skråt tag, men også generelt. Et ordnet udseende skaber en rummelig følelse af at leve.

Belysning i loftslejligheden

Tag-tag-møblering-idé-lamper-vedhæng-lamper-dekorationer-design

Som allerede nævnt fungerer forsænket lys som belysning i lejligheden. Der er også moderne pendellamper, der kan findes i soveområdet. Den indirekte belysning bag sengen har også en harmonisk og hyggelig effekt. Et par dekorative elementer skaber et stilfuldt indretning.

Designet af Raca Architekci.

Previous Post
De uhyggelige Halloween -dekorationer til en god fest
Next Post
Moderne hus i den vestlige bugt i Sydafrika