15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Italiensk luksus belysningsudstyr fra La Murrina

stilfulde armaturer fra la murrina rund lampe

det Luksus let udstyr fra La Murrina er nu tilgængelig over hele verden. Men det var ikke altid tilfældet, da virksomheden blev grundlagt i 1960. Firmaet opstod oprindeligt under navnet “Murrina Furnace” og bestod af en gruppe glasblæsere. Disse håndværkere producerede kun få eksklusive kunstværker af glas. Værkstedet fortsatte med denne begrænsede produktion indtil 1974, hvor pludselig alt ændrede sig og produktionen fra den italienske Luksus let udstyr er startet.

International efterspørgsel efter luksusbelysningsudstyr fra Italien

luksusarmaturer fra la murrina transparent

I 1974 blev værkstedet købt af en familie fra Milano, der allerede havde en vis erfaring med fremstilling af glasprodukter. Det var La Murrina -gruppens. Det nye selskab La Murrina har nydt godt af den nye ledelse, som var mere markedsorienteret og har udviklet sig til at blive et internationalt anerkendt mærke. Over tid er kvaliteten og sortimentet af produkter gået fra meget godt til fremragende. I dag er det italienske firma for sit Luksus let udstyr lavet af Murano glas anerkendt som en markedsleder. La Murrina har bevaret de traditionelle teknikker til fremstilling af glasprodukterne gennem årene og dermed opretholdt et konstant kvalitetsniveau. Forskellen var, at virksomheden begyndte at have en marketing- og distributionspolitik, der ikke skadede kvaliteten af ​​produkterne.

Førende designere skaber originale luksusarmaturer

stilfulde armaturer fra la murrina lysekrone

Arbejde med forskellige designere og arkitekter har resulteret i Luksus let udstyr La Murrina -samlingerne forbliver altid originale og spændende. Et sådant samarbejde har været i gang siden 2000. Sammen med den traditionelle La Murrina -belysning er der flere og flere moderne og innovative designs. De nye modeller er i de fleste tilfælde enklere end de traditionelle produkter, men den komplekse produktion kan stadig ses. Belysningsudstyrets tiltrækningskraft fra La Murrina skyldes den vellykkede kombination af moderne design og mangeårige traditioner inden for glasproduktion.

Krystal lysekrone i klassisk venetiansk glas

luksusarmaturer fra la murrina traditionelle

Blå lampe med et moderne design

stilfuld belysning fra la murrina modern

Lysekrone i glas med kugleform

stilfulde armaturer fra la murrina ball

Glaslamper fra La Murrina med et innovativt design

stilfuld belysning fra la murrina innovative

 Lysekrone i glas med blå dekoration

stilfulde armaturer fra la murrina blue

Forskellige glasprodukter fra La Murrina

stilfulde armaturer fra la murrina glasprodukter

Previous Post
De uhyggelige Halloween -dekorationer til en god fest
Next Post
Moderne hus i den vestlige bugt i Sydafrika