15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Murvæg indeni i lille og moderne enfamiliehus i Melbourne

murstensvæg inde i haven-enfamiliehus-1

Arkitektfirmaet A for Architecture har forvandlet denne tidligere arbejderhytte i centrum af Melbourne, Australien til et unikt boligareal designet til at rumme en ung, voksende familie. Huset fanger øjet ved første øjekast Mursten indeni og med meget naturligt lys, der oversvømmer rummet gennem den store glasfront.

stue-åben-spisebord-lænestol-sofa-2

Forsiden af ​​den lille australske hytte med sine to værelser er blevet holdt uændret, mens boligarealet på bagsiden er blevet udvidet og åbnet op til baghaven. Den renoverede og moderniserede del af bygningen er en åben planløsning, der indeholder et opholdsområde, spiseplads og køkken. Materialemixet, der blev valgt til interiøret, er en sammensætning af beton, mursten og træ, som kan modstå sporene efter scooterne og børns fodbold uden skader. Samtidig scorer interiøret med en moderne og rolig æstetik. Murvæggen indeni er bestemt et af de mest markante træk ved denne kabine. Et kunstværk i hvidt blev skabt på murstensvæggen i dette moderne hjem. Stuen er oversvømmet med lys og indbydende takket være den store vinduesfront og vinduer på det skrå tag. En lyseblå lænestol sætter den farvede accent i rummet og løsner den.

mursten-væg-lænestol-sidebord-træ-3

Køkkenet imponerer med sin sorte ø og loft. Farven skaber en dramatisk stil i interiøret og harmonerer med vinduer og døre i den modsatte ende af det åbne opholdsområde. Køkkenskabene i træ er derimod i harmoni med træloftet over boligarealet og skaber et ensartet helhedsbillede. Ved siden af ​​køkkenet er en gang, der forbinder den nye tilbygning med de originale soveværelser. Murvæg indeni dækker også væggen i gangen. De hvidlakerede mursten pryder hele gangen på gangen og skaber en kontrast til det rummelige træskab. I det moderne badeværelse blev enkle hvide vægge og fliser kombineret med gulvfliser i sort. En flydende håndvask i hvid passer perfekt ind i de enkle, men elegante sort og hvide badeværelsesmøbler. Trapper fører fra gangen til husets øverste etage. Der er et lille hjemmekontor med et skrivebord i lyst træ, en sort stol og åbne, sorte hylder.

køkkenområde-stole-ø-køkkenskabe-4

hall-mursten-væg-indendørs-lampe-træ-5

badeværelse-fliser-vask-spejl-6

kontor-træ-hylder-mursten-væg-inde-7

* et projekt af A for arkitektur

Previous Post
Styrke og afgifte leveren – Hvilke fødevarer hjælper leveren og er sunde?
Next Post
Guide til din perfekte Koi -dam i forskellige havestilarter