15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Denne herre lejlighed er moderne indrettet i mørke toner

Mænd lever forskelligt og har ofte forskellige ideer om møbler, møbler og farver. Men det betyder ikke, at den typiske lejlighed for hver mand, der bor alene, skal være fantasiløs og med lidt charme. I dag viser vi dig, hvordan en designer indrettede en stilfuld herre -lejlighed. Ejerens største ønske var en enorm sofa, hvor han komfortabelt kunne se solnedgange.

Levende ideer til en stilfuld herre lejlighed

40 kvm lejlighed indrettet i mørke farver til en enlig mand

Den lille lejlighed ligger i en ny boligbygning i Kiev. Ifølge grundplanen har lejligheden i alt 42 kvadratmeter og er opdelt i følgende rum: et åbent opholdsområde med køkken, et lille soveværelse, en lille firkantet entré, et badeværelse og en kælder. Over for indgangsdøren er der en støttesøjle, der er dygtigt integreret i anlægget.

Grundplan for den 40 kvm enkelt lejlighed

enkelt lejlighed 40 kvm grundplan

Om projektet:

Beliggenhed: Comfort Town boligkompleks, Kiev, Ukraine

År: 2019

Hvor mange kvadratmeter: 42 kvadratmeter

Hvem bor her: ung enlig mand

Projektdesigner: Elena Fateeva fra Studio FateevaDesign

Et vigtigt punkt for designeren var at definere indretningskonceptet så præcist som muligt i planlægningsfasen for at undgå at drive i den forkerte retning. Så mændenes lejlighed skal afspejle ejerens vaner, hobbyer og livsstil. Til sidst gik alt gnidningsløst, som billederne af mændenes lejlighed viser.

Planlægning af indretningen i den lille herre lejlighed

Lille lejlighed til enlig mand indrettet i gråtoner og vinrød

Den rummelige stue er organiseret helt ned til det væsentlige: et køkken med en kogeø, en stor lædersofa med et matchende sofabord og et tv, der er monteret på væggen overfor sofaen. Lejligheden ser større ud end den faktisk er, fordi den holdes relativt åben. Der er ingen dør mellem gangen og opholdsrummet, men en rumdeler, der adskiller de to fra hinanden og integrerer understøttelsen i midten af ​​rummet så harmonisk som muligt i møblerne. Fra gangen er der også et lille opbevaringsrum, hvor vaskemaskinen er placeret, og hvor skiudstyr og overtøj opbevares.

Farverne på mænds lejlighed

Indretning af en herre lejlighed Tips til farver og dekorationer

Interiøret er præget af rige, men naturlige farver. Det er ikke tilfældigt at vælge en kombination af vinrød og antracitgrå. Stuevinduerne vender mod vest, så du kan beundre de smukke orange-rødlige solnedgange fra lædersofaen. Ifølge designeren er det vigtigt at overveje eksterne faktorer, når man indretter et værelse. De sorte detaljer tilføjer kontrast og dynamik.

Den sorte væg giver rummet mere dybde

Køkken i sort og rødt til enlige mænd

Der er ikke mange fritstående møbler i lejligheden. Fokus er snarere her på nok indbyggede skabe og smarte opbevaringsløsninger, der simpelthen er nødvendige. Den lille enkeltlejlighed føles meget større end 40 kvadratmeter. Belysningen er også planlagt på en sådan måde, at hvert område er tilstrækkeligt belyst, uden at selve lysene er visuelt forstyrrende.

Lædersofa i cognac brun

Lædersofa i cognac og grå puder

Lædersofaen i cognac brun er et rigtigt blikfang i det åbne opholdsområde og skaber en stor kontrast til det sorte og røde køkken. Denne sofa er et førsteklasses valg til en mands lejlighed, fordi den ser klassisk maskulin og trendy ud på samme tid. De grå hynder harmonerer optisk med gulvtæppet og parketgulvet.

Vinduerne fra gulv til loft tillader nok dagslys til at strømme ind i rummet

Gråt parketgulv i zigzagmønster

Dørene installeres i plan med væggen og er designet i samme farve som væggene for ikke at overbelaste rummet med unødvendige detaljer. Dørkarme og hængsler forsvinder genialt ind i væggene. Derudover er dørene designet til at være rumhøje, hvilket sikrer knapt synlige lodrette linjer og får rummet til at se visuelt højere ud. De hjælper med at korrigere lejlighedens geometri i højden, for eksempel på badeværelset, på gangen eller i nærheden af ​​køkkenøen. Ved hjælp af smart placerede spejle – på gangen, stuen og badeværelset – forstærkes denne effekt.

En gruppe dekorative vaser i forskellige højder som dekoration til herre -lejligheden

Døre flugter med væggen med usynlige stel og vægdesign i betonlook

På trods af den maskuline farvepalet og vægten på møblernes funktionalitet var det også vigtigt at skabe en følelse af komfort og komfort. Derfor bruges forskellige boligtilbehør og planter. Letplejede indendørs planter som bregner og heldige fjer, der overlever selv med lidt vand og lys, er naturligvis velegnede til en mands lejlighed.

Selv stikkontakter, lysafbrydere og dørhåndtag er sorte

Døre flugter med væggen med usynlige stel og sorte fatninger og lysafbrydere

Planter bør heller ikke mangle i mændenes lejlighed

Sorte vinduesrammer og hårnåleben

Taburetter med hårnåleben giver rummet en industriel stil

Taburet med hårnåleben til planter

Soveværelset med dobbeltseng og opbevaringsplads

Indbygget garderobe i rødt med en niche over en smal dobbeltseng

Badeværelset er også designet i gråtoner

Badeværelse i gråt med vægfliser i betonlook og gulvfliser i trælook

Previous Post
Styrke og afgifte leveren – Hvilke fødevarer hjælper leveren og er sunde?
Next Post
Guide til din perfekte Koi -dam i forskellige havestilarter