15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Industriel charme i mat sort, grå og træ – penthouse med tagterrasse i Barcelona

Neutrale farver, herunder mat sort, grå og lyst træ, der er blevet sammensat på en alsidig måde og harmonerer spektakulært med hinanden, er kendetegnene for denne imponerende penthouse i Barcelona. Uden tvivl udnyttede designerne på Egue y Seta det relativt lille boligareal på 97 m2 bedst til at kombinere moderne komfort med charmen i en loftslejlighed i industriel stil.

Matt sort, grå og træ til charmen ved en loftslejlighed

Åbne stuer, der forlænges udadtil på de to rummelige tagterrasser, store vinduesfronter og dygtigt brugte små detaljer, der er virkelige blikfang hist og her, gør den moderne lejlighed og inviterer dig ikke kun til at slappe af, men også til at have sjove aftener Venner udendørs. Der mangler ikke den nødvendige luksus og komfort både inde og ude. Find ud af mere herunder og se nærmere på lejligheden med detaljer i matsort ved hjælp af billedgalleriet.

Matt sort og grå i køkkenet

Matt sort i køkkenet til køkkenø og højskab

Det første, vi ser, er det minimalistiske, åbne køkken, der frem for alt imponerer med sin matte finish i elegant sort. Kombineret med den hvide væg og det lyse laminatgulv kommer køkkenets matsorte til sin ret. Derudover er der den indirekte belysning, der pryder køkkenøen og på denne måde ikke kun giver køkkenets design endnu en moderne accent, men også giver det en vis varme og skaber indtryk af, at øen flyder. Køkkenet er dog ikke helt sort. Du kan også opdage lysegrå skabe, så en første repræsentant for en anden hovedfarve på penthouse vises her.

Matt sort pryder loftet i køkkenet

Køkken med charmen fra industriel stil

Chic matsort i det åbne køkken i en penthouse i Barcelona

Åben stue med spiseplads

Åbne opholdsrum - stue, køkken og spiseplads med en hyggelig atmosfære

Matt sort mangler heller ikke i stuen med siddepladser og spiseplads. Den elegante farve findes der i form af en skænk og en indbygget væg enhed i mat sort. En skænk i mat sort skaber også ekstra opbevaringsplads bag den lysegrå sofa. Alle disse elementer komplementerer perfekt det matsorte køkken og danner dermed en glidende overgang til resten af ​​områderne.

Skænk i mat sort bag den lysegrå sofa i stuen

For at skabe en atmosfære, der er for mørk og for at skabe en vis balance, blev der blandt andet brugt meget lyst træ, som kan findes i gulvet og en accentvæg. Spisebordet er også lavet i massivt træ og belyses af en pendel i matsort.

Kombination af træ og metal skaber et lofts udseende

Murstenen, der adskiller indendørs og udendørs områder og giver rummet ekstra charme, kan ikke overses. Dekorationer bruges rigeligt til opholdskomfort uden at lade rummet virke rodet. I stedet er der et smagfuldt samspil mellem farver og tilbehør.

Beton look for en accentvæg med tv og mat sort skænk

Skrå accentvæg af træ med indbygget sort skænk

Accentvæg af træ og store vinduesfronter til en lys og hyggelig stue

Spiseplads med indbygget garderobe i en vægniche

Sort indbygget skab i en vægniche i spisestuen med et elegant spisebord

Moderne og hyggeligt på samme tid

Smagfuld dekoration gør værelserne endnu mere hjemlige og charmerende

To soveværelser med et bemærkelsesværdigt design

Lys accentvægdekoration lavet af gyldne linjer og gulv og loft af træ

Penthouse har to soveværelser, som begge imponerer med deres design. Hovedsoveværelset imponerer ikke kun med masser af elementer i matsort (seng, garderobe med gitterlook og indramning af skydedøren til terrassen), men også med en yderst attraktiv accentvæg i lyst, gråt betonudseende og med sart og elegant linjer i guld og geometriske mønstre. Gulvet og loftet giver til gengæld den nødvendige varme og er lavet af træ.

Garderobe i mat sort med et gitterlook i soveværelset

Udsigt til terrassen

Soveværelset har udsigt over terrassen gennem store vinduer

Attraktiv blanding af farver og materialer

Accentvæg i betonlook og sorte skydevinduer

Det andet soveværelse er ikke mindre indbydende. Træ og tekstiler i varme toner skaber en hyggelig stemning her, mens store spejle og overflod af naturligt lys får rummet til at virke mere rummeligt.

Hyggeligt soveværelse med træ accentvæg

Varme farver til tekstilerne

Skydvinduer fører til den lille tagterrasse i det andet soveværelse

Åbent badeværelse med blå sekskantfliser

Badeværelse med forfængelighed i betonlook og indirekte belysning

Badeværelse i mat sort, grå og blå

Matt sort til metrofliser på badeværelset

Begge soveværelser har hvert deres badeværelse, og der mangler naturligvis ikke sorte mat elementer. I det første badeværelse er der fliser i sort mat, som minder om de trendy undergrundsfliser. En moderne håndvask, det runde spejl og det flotte tapet med fjer repræsenterer også den elegante farve. Der er også et badekar at slappe af i her. Badeværelset fører til soveværelset.

Elegant, sort badeværelse med badekar

Det andet badeværelse er derimod mere farverigt og imponerer med sine blå og mønstrede fliser i en sekskantet form, der minder om accentvæggen i soveværelset. Kun badeværelsestilbehøret og bunden er i sort mat.

Separat toilet med mat sort dør og træskulpturer på badeværelset

Attraktiv belysning og moderne mønstre

Åbent badeværelse med blå sekskantfliser

Sort mat på tagterrasser

Indbydende udendørsareal i penthouse med et moderne design

Selvfølgelig mangler der ikke de farver, der allerede er nævnt i udendørsarealet. Men det er på ingen måde alt, hvad der imponerer her. Et behageligt opholdsområde, en hyggelig spiseplads med bar (begge med moderne pergolaer) og en lille pool konkurrerer bestemt med indendørsområdet og inviterer dig til at tilbringe hyggelige aftener udendørs med venner og familie.

Metal i mat sort på den store tagterrasse med bar

Moderne pergolaer til skygge

Spiseplads med træbord og pooludsigt

Du kan også sidde komfortabelt på den anden og mere private tagterrasse, som også har et spabad og en lodret have. På begge terrasser er gråt træ hovedmaterialet og fungerer ikke kun som gulvbelægning, men også som en skærm til beskyttelse af personlige oplysninger udover planter.

Lille tagterrasse med gråt træ og jacuzzi

Designet af Egue y Seta.

Previous Post
Styrke og afgifte leveren – Hvilke fødevarer hjælper leveren og er sunde?
Next Post
Guide til din perfekte Koi -dam i forskellige havestilarter