15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

5 Hamburg seværdigheder, der er værd at forevige på et lærred!

Byen broer, Venedig ved Elben eller porten til verden – Hamborg har mange navne og er utvivlsomt en af ​​de smukkeste og mest imponerende byer i Tyskland! Befolkningen i Hamborg elsker deres by, og selvfølgelig har de al mulig grund til: det er et sted fyldt med historie, spændende steder og mangfoldig kultur. Derudover venter de mange Hamburg -seværdigheder bare på at blive opdaget! Hvad med at bringe denne pulserende atmosfære ind i din lejlighed med den rigtige vægdekoration? Fra havnen over Alster til Speicherstadt – i denne artikel viser vi dig de smukkeste motiver, der absolut er værd at blive udødeliggjort på et lærred!

Hamborg -billeder som storslåede vægdekorationer

de smukkeste byer i Tyskland Hamburg motiver væg design

Med de mange seværdigheder, den flotte beliggenhed ved Elben og flere broer end Amsterdam og Venedig tilsammen, er Hamborg en by, som alle må have besøgt. Elsker du Hansestadens unikke charme og vil du gerne have et stykke af det med hjem til dig? Uanset om landingsfasen, rådhuset eller Elbphilharmonie – på Hamburg Fineart finder du mange vidunderlige Hamborg billeder, som er perfekte til en interessant og moderne vægdekoration. Alle motiver kommer fra udvalgte kunstnere og kan bestilles i enhver størrelse. Derudover er billederne kendetegnet ved høj farveægthed og glans, som lover langsigtet kvalitet.

Hamborgs seværdigheder: Speicherstadt er altid et besøg værd

Hamborg Billeder Seværdigheder Wasserschloss Speicherstadt som fotomotiv

En tur til den smukke Speicherstadt bør ikke mangle på noget besøg i Hamborg. Det er det 40. verdensarvsted i Tyskland og er med rette en af ​​de mest besøgte Hamborg -attraktioner. Som navnet antyder, plejede de mange bygninger at bruges som lagre og lagre til kaffe, kakao, krydderier og andre specialiteter fra udlandet. Derudover er Hamburgs lagerdistrikt med en størrelse på mere end 26 hektar verdens største lagerkompleks. I dag er det en populær destination og adressen til nogle af de mest populære attraktioner, såsom miniatureventyret, kaffebrænderiet, Hamburg Dungeon og Spicy’s spice museum.

Landingsfaser

Landungsbrücke fotomotiv vægdesign Hamborg billeder ideer til indretning

St. Pauli Landungsbrücken er ikke kun et bemærkelsesværdigt ensemble af bygninger langs Elben, men også en meget vigtig landingsfase for udflugtsbåde og havnefærger. Som navnet antyder, er de den mest berømte vandstation i hansestaden og en af ​​de mest populære attraktioner i Hamborg. Landungsbrücken -området strækker sig i vid udstrækning mellem fiskemarkedet og Reeperbahn, hvor hovedpunktet er nivåtårnet med sit klokke- og klokketårn. Da de er lige i centrum af byen, har du kun få minutter derfra til andre attraktioner. F.eks. Er Hamburg Michel, Speicherstadt -museet og indgangen til den gamle Elbe -tunnel alle inden for gåafstand.

Hamborgs seværdigheder: havnen

Hafencity billedmotiver Hamburgs seværdigheder som vægdesign

Det er ikke for ingenting, at alle hamburgere er stolte af deres “port til verden”, som havnen ofte kaldes. Med mere end 13.000 søgående skibe, der kommer fra hele verden, er det den største havn i Tyskland og den næststørste i Europa. Havnen strækker sig over i alt 14 distrikter og er derfor det perfekte udgangspunkt for en omfattende rundvisning i de mest populære Hamburg seværdigheder. Solopgangen på Hamborg Havn er noget helt særligt og skaber som en vægdekoration i stuen en hyggelig og hyggelig atmosfære. Et stort højdepunkt er havnens fødselsdag i maj – aftenfyrværkeriet, de historiske og moderne skibe og livemusikken tiltrækker tusindvis af besøgende hvert år. For at få et bedre overblik over hansestadens unikke charme, anbefales en havnetur stærkt. Et andet vartegn i Hamborg venter på dig ved den østlige spids af Hafen-City, nemlig Elbphilharmonie.

Hamburgs rådhus

Hamborgs rådhus fotomotiv som vægramme i Hamborgs seværdigheder

Hamburgs rådhus er sæde for statsborgerskabet og senatet for den frie og hansestad i Hamburg. Den storslåede bygning ligger lige bag den indre Alster i byens centrum og stammer fra det 19. århundrede. Den imponerende sandstenbygning kombinerer elementer fra den gotiske, barokke og renæssanceperioder og skiller sig markant ud fra den typiske Hamburg -arkitektur. Det centrale tårn stiger 112 meter højt, og pladsen med Hygieia -springvandet i den indre gårdsplads inviterer dig til at blive hængende. Men rådhuset er ikke bare en fest for øjnene udefra. Så tag en lille rundtur i interiøret og lad dig fortrylle af marmortrappen, sandstenssøjlerne og kejserhallen.

Ydre Alster og Indre Alster

Hamburgs vægmønster med Hamburg -billeder

Udover Elben er Alster den afgørende flod i Hamborg og er opdelt i Inner Alster og Ydre Alster ved Lombard Bridge og Kennedy Bridge. Dette betyder dog Alster -søen, og det er noget som Hansestadens livline. Beliggende nær hovedbanegården og den berømte Jungfernstieg, er den lille indre Alster hjertet af byens centrum. Billedet af Jungfernstieg er hovedsageligt præget af de smarte stormagasiner og shoppinggader, mens de mange caféer og restauranter inviterer dig til at blive hængende. Et helt særligt højdepunkt er det velkendte Alster springvand i midten af ​​det indre Alster, som er forsynet med et stort juletræ om vinteren. Med sine mange enge, parker og vandrestier er Ydre Alster særlig populær blandt joggere og vandrere.

TOP 10 Hamburg seværdigheder Elbphilharmonie Billeder til vægdesign

Previous Post
Bålopskrifter – Let camping madlavning og tilberedning af lækre måltider
Next Post
14 nemme strækninger for børn (godt før eller efter træning)