15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Neo Traditional Tattoo som en moderne fortolkning af tidløs stil

neo traditionel tatovering wiking-back-man-farverig

Tatoveringer er ikke bare en fad, for nogle er de et helt særligt engagement på noget hud. Der er et næsten uendeligt antal skabeloner og motiver, der med tiden bliver smukkere, mere detaljerede, mere detaljerede og ekstravagante. Tatovøren udfolder også deres fantasi mere og mere, hvilket fører til nye tatoveringsretninger og stilarter. Nedenfor vil vi introducere dig til den moderne stil Neo traditionel tatovering gøre kendt og præsentere store motiver til inspiration.

Hvad er Neo Traditional Tattoo?

arm-kvinde-grå-sort-blå-sommerfugle

Neo Traditional Tattoo er en tatoveringsstil, der er en moderne og vellykket blanding af andre tatoveringsstile. Neo Traditional er en kunstrealist med klare påvirkninger fra den gamle og nye skole. For at give dig en klar idé om, hvad den nye tatoveringsstil indebærer, vil vi kort præsentere dig for de tre andre stilarter, der udgør Neo Traditional Tattoo..

Fascinerende sammenvævning af stilarter – den gamle tatoveringsstil

sort-grå-gul-kvinde-måne-neo-traditionel-tatovering

Oldschool -tatoveringsstilen, også kendt som traditionel, er en af ​​de ti hovedretninger, der omfatter sømands -tatoveringsmotiver, der var moderne mellem 1920 og 1960. de typiske motiver er ankre, sejlskibe, kanoner og søfarende. Maori- og stammotiverne, der blev bragt tilbage af havrejser fra asiatiske lande, var meget aktuelle blandt søfolkene. Motiverne, der oprindeligt var påvirket af krydsning af ækvator, fyrtårnet og sejlskibene, var i stigende grad rettet mod sømændenes ønsker og ønsker.

mand-overarm-tatovering-neo-elefant

Motiver som en palmeø, et hjerte med en flamme eller en dolk eller et kors blev tilføjet og berigede stilen. Motiverne sluger med et kærlighedsbrev, roser, hænder, tiger og panterhoved, samt pin-up-pigerne er fra denne tid. Alle disse motiver er temmelig minimalistiske i enkle strukturer. Oldschool -tatoveringsstilen er kendetegnet ved tykke, karakteristiske, sorte kantlinjer og stærke fyldfarver som blå, rød eller grøn. Grove farveovergange er også karakteristiske for det traditionelle

Newschool tatovering stil

kvinde-løve-hoved-slående-overarm-neo

New School -stilen er en fortsættelse af den gamle skole og ses som en moderne Old School. Forskellen mellem de to tatoveringsstile er den måde, hvorpå tatoveringsdesignerne er afbildet. De ser moderne, mere detaljerede og udtryksfulde ud. Denne stil bruger den samme tatoveringsmetode som de gamle skoletatoveringer. Billederne bliver endnu mere farverige, og nye farveforløb og nuancer introduceres.

Realistiske tatoveringer

neo-traditionel-ny-skole-ørne-bryst

Realistisk er bestemt den øverste disciplin blandt alle stilarter. de realistiske tatoveringer ligner til forveksling virkeligheden og imponerer med deres detaljerigdom. Portrætter, naturmotiver og mange andre emner er ofte tatoveret i denne stil. Billederne kan enten være monokrome i sort og grå, eller de kan også præsenteres som naturtro og farverige billeder.

neo-hånd-granat-moderne-citron-skive-blade

Ved at sammenflette disse tatoveringsretninger er Neo Traditional Tattoo en moderne tilpasning af den klassiske og tidløse stil. Takket være det enkelte billede kan praktisk talt alle motiver bruges og præsenteres på en “traditionel” moderne måde. Den Neo Traditionelle Tatovering udvikler sig hele tiden, da nye tatoveringsstilstande fortsat påvirker kunstscenen. Selvom motiverne forbliver de samme, vil de se anderledes fortolkede ud på grund af de forskellige repræsentationsmåder.

Motiverne i Neo Traditional og deres betydning

neo-traditionel-tatovering-kvinde-røg-overarm

Hvad angår symbolikken i billederne, er det ikke længere så vigtigt at nødvendigvis kende betydningen af ​​det valgte motiv. Den symbolske betydning forbliver naturligvis for det meste mere væsentlig for bæreren, men i dag er accent på den udførelse, hvormed farver og mønstre. Du kan have ethvert billede og symbol som en traditionel Neo -tatovering, forudsat at du kan vænne dig til de slående konturer og detaljerede billeder, der opnås gennem farve og rum. Tatoveringer i denne stil har en meget udtalt tekstur og skygge. Billederne er langt fra uskarpe, og det budskab, de formidler, er klart.

Kompasset motiv

kompas-rose-rød-bogstaver-reb

Et af de mest berømte motiver i Neo Traditional Tattoo er kompasset. Oprindeligt er dette tatoveringsmotiv en klassisk old school -tatovering, som kan udvides på forskellige måder og kan kvalificeres som neotraditionel. En måde at gøre dette på er at have en detaljeret og farverig blomst i baggrunden. Kompasstatoveringen symboliserer bestemt handling og den rigtige vej eller den rigtige retning. På den anden side kan kompasset stå for håb og beskyttelse. Kompasset skal altid minde brugeren om, hvor det egentlig kommer fra, og hvor det skal hen.

Portrættet i neo traditionel tatoveringsstil

overarm-kvinde-sommerfugl-farverig

I neo traditionel kultur er portrættet den nyeste trend. Portrætstatoveringerne er svære at implementere og er bestemt blandt de sværeste tatoveringer af alle. af denne grund er det vigtigt at vælge en kvalificeret og virkelig talentfuld kunstner, så du får et fejlfrit resultat. Hvis du vil forevige en person, du elsker på din hud, er portrætstatoveringen et godt valg.

Diverse blomstermotiver

rose-gul-brun-moderne-cap-arm

Selvom folk i stigende grad pynter deres kroppe med blomstermotiver, er en enkelt farvestrålende rose en populær Neo traditionel tatovering. Det skiller sig simpelthen ud blandt de utallige blomstertyper og vises i denne stil meget større, mere detaljeret og mere farverigt. rosen er det mest populære tatoveringsblomstermotiv og er absolut tidløs og fuld af mening, hvilket faktisk ikke er fremmed for nogen. som et symbol på kærlighed, hengivenhed og beundring er rosen et motiv, der går igen og igen for elskere. Den smukke blomst står ikke kun for kærlighed og skønhed, rosens torner symboliserer livets mørke side.

Havfruemotivet

tilbage tatovering-røg-dyr-mand-neo-traditionel

Havfruerne har altid været fascineret af hele deres væsen. De er et fantastisk tatoveringsmotiv, der ser meget flot ud tegnet af kunstnerhænder. Hvis du vil give havfruen et neo -traditionelt præg, bør du få det mytiske væsen til at ligne en moderne kvinde og bruge meget farve i tatoveringen. Havfrue -tatoveringen er et vintage marime -symbol, der oprindeligt blev betragtet som en mandlig tatovering. Over tid repræsenterer den også kvindelighed og er mere tilbøjelig til at ses hos kvinder. Havfruen er ofte knyttet til andre symboler. Dette motiv symboliserer følelser, intuition, frihed og uafhængighed.

Timeglasset

Tigerhoved-overarm-mand-farvet-tekstur

Et andet populært motiv i neotraditionelle tatoveringer er timeglasset. Den har en dybt symbolsk værdi og dens betydning kan variere afhængigt af personlighed og bærer af opfattelsen.Generelt står timeglasset for balance, tid og forgængelighed i livet. Dette motiv kan være en inspirationskilde, så vi kan få mest muligt ud af hver dag og lære at sætte pris på tiden.

Indianere symboler

neo-traditionel-tatovering-motiv-indianer-overarm-farvet

Det indiske symbol er en vigtig del af kulturen. Det indiske motiv bruges ofte i Neo Traditional Tattoo og lavede et fabelagtigt Neo -symbol ved at tilføje flere detaljer. For at de mange detaljer om en indisk tatovering kan komme til sin ret, bør tatoveringen ikke falde til en vis størrelse. De indiske portrætter er en af ​​de mest imponerende tatoveringer, du kan få på din hud. Som motiv symboliserer indianerne trangen til frihed, indre styrke, tapperhed og nærhed til naturen.

Kropsdele til neo traditionelle tatoveringer – arme

moderne-eventyr-hus-pige-ræv-natur

Tatoveringerne i denne stil har brug for plads nok, så de ser attraktive ud, og selv de mindste detaljer kan udfolde sin pragt. Et af de bedste steder på kroppen, hvor Neo Traditional Tattoo virkelig kommer til sin ret, er armene. De har altid været et af de foretrukne steder at blive tatoveret. Armene giver plads nok til mellemstore og store billeder. Selv armenes form tillader en detaljeret gengivelse af motiverne.

bevæge sig

ryg-kvinde-rose-gul-smykker

Kunne du tænke dig en farverig og stor tatovering, eller du har besluttet dig for et udførligt neotraditionelt motiv, giver ryggen mere end nok plads til kropskunst. Også ryggen er et af de mindst smertefulde steder at få en tatovering.

bryst

mand bryst tatovering neo mandala blade

Brystetatoveringerne ser også meget attraktive ud og er det rigtige sted at stikke, hvis du vil se dine Neo Traditional Tattoo gispe i spejlet. Uanset om du kun vil have billederne på den ene side af brystet eller på kravebenet, ser tatoveringerne bare godt ud der.

Tatovering i hele kroppen

neo-farvet-mand-hele-krop-kite-øje

Tatoveringer på hele kroppen er nu et udbredt fænomen. Neo traditionelle tatoveringer over hele kroppen er en ny trend og ser meget stilfuld ud. Selvfølgelig kræves der mere tid til sådanne store kropsdekorationer, men det endelige resultat er desto mere fascinerende.

ben

ben tatovering-lår-abstrakt-farverigt-neo-traditionelt

At få en tatovering på dit ben er smertefuldt, men hvis du holder ud med smerten, vil du blive belønnet med fremragende neotegninger. Om du får et stik på låret, underbenet eller anklen afhænger af dine personlige præferencer.

Hvad gør Neo Traditional Tattoo unik?

tekande-blomst-kvinde-overarm-farverig

Neo Traditional Tattoo er uden tvivl en meget attraktiv form for kropsdekoration. Det, der gør det unikt, er imidlertid, at tatoveringer i denne stil er absolut trendy. De dristige konturer, de rige farver og det faktum, at kun få tatoveringsstile matcher dette perfekte detaljeringsniveau, gør disse tatoveringer unikke og fortryllende. Så hvis du leder efter noget moderne, der stadig har de traditionelle egenskaber ved amerikanske tatoveringer, er dette sandsynligvis stilen for dig.

Previous Post
Stående bord til haven – 16 ideer til et dekorativt og nyttigt havebord
Next Post
Byg din egen fortrolighedsskærm til haven – lavet af træ, glas, metal eller stof