15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tatoveringsfamilie: Disse symboler og motiver udtrykker tilhørsforhold

Familie er et ord, der for mange betyder verden. Uanset hvor du vil hen, eller hvad du gør i livet, vil familien altid støtte og hjælpe dig. For nogle er en familie en mor og far eller deres børn, for andre er det søstre og brødre. Vi mener ofte vores venner, når vi taler om familie.

tatovering familie symbol barsel keltiske blomster dekoreret

Uanset hvad betydningen af ​​ordet har for dig, kan du forevige din kærlighed til familien med en tatovering. Vi har samlet de mest populære symboler og nogle flotte designs til en tatoveringsfamilie, der symboliserer tilhørsforhold og solidaritet. Få inspiration til dit næste tatoveringsdesign!

tatovering familie bogstaver svale symbol

Varianterne til en familietatovering er forskellige: Fra en smuk tatovering med en passende skrifttype til et dyr, der symboliserer familien, til symboler på enhver kultur, alt er muligt. Tatoveringen har en endnu dybere betydning, når alle familiemedlemmer (eller i det mindste de voksne) har det samme design. Dette udtrykker tilhørsforhold og repræsenterer båndet i familien.

Lad os nu se nærmere på de forskellige symboler for familien, så du kan finde en passende idé til din egen familie tatovering.

Historien om familiens symbol

tatovering familie ideer keltiske symboler kombinerer triskele triquetra

Længe før alfabetet blev opfundet, brugte folk fra forskellige kulturer symboler. Der var et tilsvarende symbol for ofte brugte ord. Symbolet for familien stod både for beskyttelsen og den tætte forbindelse mellem familiemedlemmerne og for samhørigheden i familien som helhed. På denne måde kunne folkets tilhørsforhold udtrykkes og kortlægges præcist. Som regel havde hver kultur sit eget familiesymbol, hvoraf nogle stadig kendes i dag.

40 ideer til Ohana Tattoo: Symbolet på familie og venskab

Heartbeat tatovering – betydning og 30 gode ideer til det populære motiv

Keltiske symboler: betydningen af ​​de mystiske tegn som en tatovering og smykker

tatovering familie symbol triskelion enhed familie blackwork

For mange mennesker kredser alt om familien – uanset om det er børn, forældre, bedsteforældre, søskende eller alle sammen, er familiekredsen en vigtig kæde. På grund af dette er cirklen en integreret del af de fleste familiesymboler. Det står for nærheden mellem familiemedlemmerne og deres sammenhold og legemliggør stadig livets cyklus. Den geometriske form anses også for at være uendelig og altomfattende, da den ikke har nogen begyndelse og ingen ende. Midt i cirklen var figurerne til mor, far, søn og datter, også afbildet med symboler. Sådanne familiesymboler var blandt andet typiske for de nordamerikanske indfødte.

tatovering familie symbol keltisk knude mor barn

I Europa adskilte symbolerne sig fra indianernes. For at udtrykke tilhørsforhold til en familie eller et fællesskab brugte europæerne hovedsageligt våbenskjolde. Tegn i form af knuder var også meget populære, for eksempel blandt kelterne.

Keltiske symboler til en tatoveringsfamilie

lille tatovering familie symbol hals

De keltiske symboler er blandt de mest populære motiver til en tatovering. De fremstår mystiske og har samtidig dybe betydninger. Der er faktisk ikke noget præcist keltisk symbol for familien, men nogle af de mest kendte symboler og knuder fra kelterne legemliggør kærlighed og tilhørsforhold i familiekredsen. Så nogle af dem er perfekte til en udtryksfuld familietatovering.

tatovering familie keltisk symbol triquetra enhed

At Triquetra (Treenighedsknude) symbol er en af ​​de mest berømte keltiske knuder. Den består af en kontinuerlig linje, der væver rundt om sig selv. Dette skaber tre forbundne buer, der ikke har nogen begyndelse og ingen ende. Tegnets form ligner formen på en ensartet trekant. Dette keltiske symbol kan bruges til at markere din families enhed og uendelige familiekærlighed.

keltisk symbol triquetra hals tatovering familie

Ofte er Triquetra -symbolet for familietatoveringer kombineret med en cirkel. Som vi nævnte tidligere, symboliserer cirklen familie og har denne betydning i mange tatoveringsdesigner. Trinity Knot foretrækkes især til en tatovering af familier på tre. Så hver af buerne symboliserer et af familiemedlemmerne og cirklen – bindingen mellem dem. Hvis det ønskes, kan motivet kombineres med andre dekorative elementer, såsom stængler, blomster eller initialer.

keltisk symbol triskele familie tatovering

Symbolet Triskele består af tre symmetrisk arrangerede spiraler, der repræsenterer tallet tre. Symbolet står for forholdet mellem fortid, nutid og fremtid og kan også tolkes ud fra familien. Uanset hvad der skete tidligere, hvad du laver i dag og hvad der kommer i fremtiden, forbliver familien altid sammen.

tatovering familie symbol triskelion keltisk

At Triskelion Symbolet ligner meget triskelen med en forskel – der er en indlejret trekant i midten. Symbolet er et af de mest populære keltiske symboler for en familietatovering, fordi det refererer til enhed mellem familiemedlemmer og bør bringe familiens lykke. Det symboliserer fortsat livscyklussen – fødsel, liv og død.

tatovering familie symbol kærlighed keltisk navn

Grundlæggende kan de fleste af de keltiske knuder tolkes som familiesymboler, fordi linjen er uafbrudt. Den keltiske kærlighedsknude repræsenterer to hjerter, der er sammenflettet og kan repræsentere kærligheden mellem to mennesker og deres afkom. Symbolet kan yderligere stiliseres med et større hjerte og for eksempel børnenes navne.

Valknut -symbolet

familie tatovering ideer samhørighed symbol trekanter

Dette tegn består af tre sammenflettede trekanter og er kendt som Valknut og Wotans knude. Det ligner den keltiske Triquetra, fordi det igen symboliserer tallet tre. Symbolet skal stå for beskyttelse og samhørighed, så det bruges ofte som en familie -tatovering. Derudover er de geometriske tatoveringer i øjeblikket meget trendy.

Uendelighedssymbolet står for evig kærlighed

symbol uendelig familie tatovering kærlighed

Et af de mest populære tatoveringsmotiver er uden tvivl uendelighedssymbolet. “Liggende otte” står for uendelig kærlighed og har derfor også en reference til familien. For at få symbolikken bag tatoveringen frem kan du få ordet “familie” indarbejdet i designet.

Tatovering familie symbol træ af liv

keltisk livets tatoveringsfamilie

Livets træ er et gammelt symbol, der har en anden betydning for alle. På den ene side står træet med rødder for bindingen mellem himmel og jord, og på den anden side kan det bruges til at skildre håb og styrke. Livets træ kan stadig referere til dit stamtræ, som omfatter alle familiemedlemmer. Derfor er motivet også velegnet til en tatoveringsfamilie.

familie tatovering symbol betyder livets træ

Livets eller familiens træ kan skildres på forskellige måder – store eller små, med eller uden rødder eller kombineret med et andet motiv. Ofte er cirklen også integreret i designet som et symbol.

Tatoveringsfamilie med motivsvaler

tatovering familie fugle sluger initialer akvarel effekt

Et andet klassisk tatoveringsmotiv er svalen. Disse sangfugle bliver hos den samme partner hele deres liv og symboliserer dermed partnerskab og loyalitet. Ofte er svalerne afbildet på en telefonlinje eller et træ. Motivet ser godt ud som en familietatovering, når en svale står for et familiemedlem.

Elefanter repræsenterer enhed

tatovering familie elefant symbol tilhørsforhold initialer

Familien som tatovering kan også afbildes med andre dyr. En elefantfamilie er for eksempel et populært motiv, der symboliserer familiens enhed og sammenhængskraft. Initialerne på den respektive person kan indgraveres under hver elefant.

Moderskabssymboler til en familie -tatovering

keltisk symbol familie tatovering mor under kraveben

Moder-barn-forholdet er kernen i familien. Mange unge forældre har deres barns navn eller fødselsdato tatoveret på deres hud for at vise deres ubetingede kærlighed. Hvis denne variant virker for gammeldags for dig, eller hvis du simpelthen ikke vil have børnenes navne på din hud, så brug et passende symbol i stedet.

moderskab symbol fødselsdato tatovering underarm

Det keltiske symbol for moderskab er en vidunderlig idé, hvis du vil forevige din kærlighed til barnet på din hud. Igen er dette en ubrudt linje, der skildrer mor og barn. Hvis der er flere børn, kan symbolets design tilpasses antallet af børn. Hvis du ønsker det, kan du også tilføje symboler med initialer, fødselsdato eller fødselsår.

tatovering familie symbol mor sort rød

Her er et andet kendt symbol på familie og moderskab, der viser forholdet mellem forældre og børn. Som tatovering kan du f.eks. Have motivet på underarmen, under kravebenet eller på halsen.

Gode ​​ideer til tatoveringsfamilien

tatovering familie ideer barn billede familiemedlemmer

I billedgalleriet har vi samlet nogle ideer som inspiration til en dejlig familietatovering. Nedenfor finder du forskellige motiver, symboler og skrifttyper, der symboliserer tilhørsforhold og kærlighed i familien. Vi håber, du nyder at surfe!

“Ohana” betyder familie på hawaiisk

familie tatovering bogstaver familie hawaiian ohana

Tatoveringsfamilie med bogstaver

lille tatoveringsfamilie rygskærmblomst

Indarbejde ordet “familie” i en tatovering af hjertet

symbol familie samhørighed tatovering skrifttype integrere

Få graveret familiemedlemmers initialer

familie tatoveringer ideer initialer hjerter

“Sammen kan vi tåle alt”

tatovering familie beskyttelse sammen regn paraply

“Familie” på hindi

tatovering familie skriver på hindi

Uendeligt symbol med fødselsdatoer

tatovering familie symbol uendelig fødselsdato hjerte

Familie på tre ikon

tatovering familie medlemskab symbol abstrakt

familie tatovering ideer keltisk symbol moderskab

tatovering familie mor børn symbol underarm

partner tatovering familie ben keltisk symbol

symbol familie tatovering skabelon tendrils

tatovering familie symbol treenighedsknude underarm

tatovering familie symbol treenighed knude ben

geometrisk tatovering triskele roser familie motiv

tatovering familie symbol samhørighed arm tatovering

tatovering familie keltisk symbol akvarel triskelion

keltisk livets træ symbol stamtavle tatovering

tatovering familie symbol træ hjerter fugle

stamtræ rødder tatovering familie mand kvinde

akvarel tatovering familie elefant skrifttype

tatovering familie fugle på wire hjerte dotwork

tatovering familie symbol sluger forældre børn

symbol familie tatovering skilte initialer

bogstaver tatovering familie hawaiiansk ohana

Previous Post
Børneværelse og væg i gul og hvid for farve accenter
Next Post
Genbrug af håndværk med gamle bøger – 17 gode ideer til upcycling