15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Genbrug af håndværk med gamle bøger – 17 gode ideer til upcycling

Genbrug håndværk bøger-sukkulenter-planter-kreativ-idé

Vi har alle gamle bøger, læste eller ubrugte, liggende et sted i vores hjem og optager den ledige lagerplads. I de fleste tilfælde er de endda glemt og efter et stykke tid smidt i papirkurven. I dagens artikel præsenterer vi nogle kreative ideer til Genbrug af håndværk med gamle bøger der forvandler dem til nyttige genstande eller smukke dekorationer.

Kreativt genbrugshåndværk – en væghylde lavet af gamle bøger

Genbrug kunsthåndværk gamle bøger-træbånd-hylde-gør-det-selv-upcycling

Gamle bøger med tegn på brug har et særligt udseende, der passer perfekt til lejligheder, der er indrettet i klassisk eller landlig stil. En god og nyttig upcycling -idé til sådanne bøger er at lave en væghylde til stuen eller soveværelset. En strimmel træ limes mellem bøgerne for at holde dem vandret ved siden af ​​hinanden. Konstruktionen fastgøres derefter til hyldestøtter og dekoreres efter ønske. Du kan finde fulde instruktioner i slutningen af ​​artiklen.

Lav en elegant lampe fra genbrug

Genbrug håndværk ideer-upcycling-bog stak-lampe-lampeskærm

I de fleste bylejligheder er der aldrig nok lagerplads til alle beboernes ejendele. Hvis du ikke har et hjemmebibliotek eller en reol i dit hjem, bør du bestemt ikke smide de ubrugte bøger. Med denne kreative idé kan du konvertere stakken med bøger til en elegant lampe og drage fordel af den.

Tinkerlampe fra stak bøger – Instruktioner

Genbrug håndværk bog stabel-lampe-gør-det-selv-instruktioner

Afhængigt af størrelsen på din lampe skal du bruge et par indbundne bøger, der enten har en lignende farvepalet eller kan skabe en farverig stak bøger. Du skal også bruge en lampeholder med kabel, lampeskærm, boremaskine, fræser, skruer og skruetrækker. Du kan bruge den færdige lampe som gulvlampe eller sengelampe.

Lav et skjulested for personlige effekter fra genbrug

Genbrug kunsthåndværk gamle-bog-skjulte-værdigenstande-gør-selv

Bor du i en delt lejlighed eller vil du bare holde nogle personlige ejendele væk fra nysgerrige øjne, så er det tid til et DIY -projekt. Tag en gammel tyk bog med en indbundet, skær siderne i midten med en håndværkskniv, og dit skjulested er klar.

Hvordan kan du lave en smykkeskrin af en gammel bog??

genbrug-tinker-smykker-æske-gammel-bog-udskåret-bog-sider

Genbrug af kunsthåndværk giver mange muligheder for dine gamle varer. En gammel bog kan for eksempel ikke kun bruges som skjulested, men også som smykkeskrin. Du skal simpelthen skære et par rum ud fra bogsiderne og dekorere æsken, som du vil. Upcycling giver dig mulighed for at leve grønnere ved at genbruge gamle ting i stedet for at købe nye.

Genbrug af kunsthåndværk – lav selv en moderne kobling

genbrug-tinkering-idé-gammel-bog-clutch-taske-elegant-farverig

Har du altid lyst til at bære stilfuldt tilbehør og skille dig ud fra resten? Med en fashionabel koblingstaske fra en gammel bog kan du se chic ud uden at bruge mange penge i stormagasinet. Bogomslaget kan designes på enhver måde afhængigt af dine præferencer. I slutningen af ​​artiklen kan du finde ud af, hvordan du laver koblingen fra genbrug.

Upcycling ideer til gamle bøger – et bestik stativ til køkkenet

genbrug-tinker-bog-upcycling-idé-bestik container-køkken

Genbrugshåndværk skaber nyttige ting til alle rum i hjemmet. For eksempel kan du bruge en ubrugt kogebog til at lave et bestikstativ til køkkenet, som imponerer med sit udseende og kan bruges i hverdagen.

Lav en dørkrans af genbrug

genbrug-tinker-krans-gør-det-selv-gammel-bog-side-mursten-væg

Upcycling af en enkelt gammel bog kan resultere i en stor dørkrans til dekoration. Bogsiderne bruges til dette formål, hvor de formes til ruller eller andre vilkårlige former og limes sammen.

DIY syboks lavet af et bogomslag

genbrug-tinker-sy-boks-bogomslag-sytråd-knapper-måler mål

Gamle bøger er perfekte til genbrug af håndværkskasser og containere. Du kan hurtigt og nemt lave en syboks selv af et bogomslag. Først skal bogsiderne fjernes fra indbundet, og derefter skal sektioner af plast eller pap fastgøres på stedet med en varm lim. Du kan også bruge boksen til forskellige formål.

Genbrug håndværk med gamle bøger – få en smartphone til at stå selv

genbrug-tinkering-smartphone-iphone-stand-gamle-bøger-upcycling

Genbrug af gamle bøger kan også bruges sammen med de nye teknologier. Den viste upcycling -idé konverterer en stak bøger til et iPhone -stativ til opladning. Der laves huller i bøgerne, og ladekablet trækkes igennem dem.

At lave lysekroner af bogsider – to genbrugsidéer

genbrug-tinkering-upcycling-ideer-bøger-bog-side-lamper

Bogsider kan bruges til at lave elegante dekorationer til forskellige formål. Du kan krydre et grimt kabel og den almindelige lampeskærm med genbrug ved at skære bogsiderne ud i enhver form og dekorere det ønskede område med dem. Bemærk dog, at lyset fra lampeskærmen vil blive dæmpet på denne måde.

Lav gaveposer ud af genbrug

genbrug-tinker-gave-poser-bog-sider-gør-det-selv-deco

Hvis du har en fest med gaver til gæsterne, bør du tænke på emballage. Af hensyn til miljøet kan du lave små gaveposer ud af gamle bogsider i stedet for at købe dem. Vælg bøger uden billeder, så du selv kan dekorere poserne.

Lav selv papirblomster af gamle bogsider

genbrug-tinkering-upcycling-bøger-bog-sider-papir-blomster-buket

Ideerne til kunsthåndværk med papir er mange og egner sig også til kunsthåndværk med børn. Da siderne i den gamle bog også er papir, kan de bruges i stedet for købt papir. Genbrug af kunsthåndværk med bogsider skaber for eksempel smukke papirblomster og buketter, der er en god dekorationside til hjemmet.

Upcycling ideer til bøger – fremstilling af genbrugspynt

genbrug-tinkering-deco-idé-dekorative-fugl feeder-bøger

Kreative dekorationer til huset og haven kan laves let og billigt ved genbrug. Disse dejlige fuglehuse er lavet af brugte bøger, men ser elegante ud. Et link til instruktionerne findes herunder.

Fuglefoder som genbrugsdekoration til dit hjem

genbrug-tinkering-bird feeder-mos-tinkering-idé-gamle-bøger

Til at lave et lille hus er en indbundet bog perfekt til at designe taget. Fuglehuset kan dekoreres med alle tilgængelige materialer og bruges som dekoration i stuen eller børneværelset.

Genbrugsidé med bogsider som dekoration

genbrug-tinkering-bog-sider-maleri-bliderframe-make-deco-idé

Hvis du har et kunstnerisk talent for at tegne, kan du bruge gamle bogsider i stedet for blanke ark. Du kan derefter placere tegningerne i billedrammer eller bruge bogomslaget som ramme.

Lav selv lykønskningskort af gamle bøger

genbrug-pusle-lykønskningskort-kuverter-dekorere bog-sider

Dekorationen af ​​lykønskningskort og konvolutter introducerer en anden brug af bogsiderne. Lad din kreativitet løbe frit, og dekorér invitationer til den næste fest eller børns fødselsdagsfest med sider fra en gammel bog.

Lav dekorative vaser fra genbrug

genbrug-tinkering-ideer-gamle-bøger-upcycling-vaser-bog-sider

Med en simpel metode kan interessante blomstervaser laves ud af bøger og bogsider. Disse papirvaser er dog kun egnede som dekoration eller til tørre eller kunstige blomster.

Lav dekorative bogstaver fra rullede bogsider

genbrug-pusle-bog-sider-dreje-bogstaver-dekor-gør

Kan du lide de dekorative bogstaver og vil dekorere en væg med dem? Brug denne fantastiske upcycling -idé til gamle bøger til at lave dem selv. Alt du skal gøre er at skære bogstaverne ud af pap, lime bogsidevalser til dem, og din vægdekoration er klar.

* Komplet vejledning til væghylden findes  her.

* Lav en koblingstaske af genbrugsbøger – instruktioner.

* Komplet guide til genbrug af fiksfuglefoder her.

* Dekorative vaser instruktioner i link.

Previous Post
Toyota FT -1 2014 – En imponerende sportsvognundersøgelse
Next Post
Arbejde med børn: 14 træbearbejdningsideer og enkle instruktioner