15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Små og fede tatoveringer til kvinder- 25+ fotos og tips!

Fodtatovering ideer til kvinder

Stor, lille, sort og hvid eller med farver – tatoveringer betragtes som kunst. Flere og flere mennesker bruger deres hud som lærred til at udtrykke noget. Fodtatoveringer er en trend, der gradvist er vokset i løbet af de sidste par år og med god grund, selvfølgelig – de er meget feminine, sofistikerede og ser virkelig spændende ud! Denne type tatoveringer er også ret praktiske – du kan fremhæve dem med en dejlig sandal om sommeren eller skjule dem helt under dine strømper afhængigt af situationen og humøret. Er du i humør til en fodtatovering og har du nogensinde tænkt på det? Her har vi samlet de vigtigste oplysninger og masser af god inspiration til dig.

Fodtatovering til kvinder – ideer

Små tatoveringsidéer mandala lotus blomst kvinde-

Foden er kun en meget lille del af vores krop, og alligevel er mulighederne for at placere en tatovering der uendelige. Det meste af tiden udføres fodtatoveringer omkring anklen. Hvis du allerede har besluttet dig for en fodtatovering, vil du hurtigt opdage, at der er tusinder af ideer og designs at vælge imellem – fra blomster, fjer, hjerter til bogstaver – du kan lade din fantasi løbe vild. Men du må ikke glemme, at tatoveringer forbliver på din hud for evigt, og derfor bør du måske vælge noget, der også har en personlig betydning for dig.

Fod tatovering hjerte bogstaver tatovering ideer kvinde

De mest populære designs til fodtatoveringer inkluderer ankre, blomster og fjer. Hjerter og mandala fodtatoveringer er også meget efterspurgte. Det er klart, at de alle ser smukke og feminine ud, men hvert af symbolerne har også en betydning, og vi vil kort forklare dem for dig.

Ankerfodstatovering – ankeret kommer fra søfarende og symboliserer hjem, sikkerhed, stabilitet og loyalitet. Dette symbol viser, at en person er i harmoni med sig selv og holder fast i sine egne værdier.

Heart Foot Tattoo – hjertet står normalt for kærligheden på en meget klassisk måde, selvfølgelig. Men det kunne også symbolisere mod, medfølelse eller sorg. I forhold til religion repræsenterer et hjerte kærligheden til Jesus.

Fodtatovering Mandala Ankel Tattooiden Kvinde-

Fjerfodstatovering – en fjer flyver let gennem livet og er beregnet til at sige præcis det. Bærerne af fjertatoveringer ønsker at udtrykke deres ønske om frihed.

Mandala fodtatovering – Ordet mandala kommer fra sanskrit, betyder cirkel og står for evighed, balance og perfektion.

Fod tatovering ideer kvinde fodsål

Tatovering under foden er den nyeste trend inden for fodtatoveringer. Det er som at bringe en hemmelighed med dig, et skjult symbol, som du kun viser, når du vil. Desværre er det næsten umuligt at få en god tatovering der, hvorfor de fleste tatoveringsstudier helt undgår det. Huden under foden er meget rynket, hvilket gør det næsten umuligt for tatovøren at få en perfekt tatovering. En anden ulempe er, at tatoveringen ikke ser smuk ud meget længe. Dette skyldes på den ene side hornhinden og på den anden side svedkirtlerne. Din søde lille tatovering under foden vil helt sikkert falme over tid og ligne en lille prik. Det kan ikke udelukkes, at det endda vil forsvinde helt.

Henna fodtatovering som et midlertidigt ornament til dine ben

Fodtatovering henna tatovering ideer kvinder

Henna -tatoveringer er lavet med et farvestof hentet fra henna -planten. De stammer fra Orienten og har været brugt i nogle kulturer i århundreder til at farve hud, negle og hår. For at lave en henna-tatovering er det bedst at bruge en færdiglavet henna-pasta eller pulver, der blandes med lidt vand. Jo længere pastaen bliver på huden, jo mere intens vil din henna fodtatovering være. Efter eksponeringstiden er overstået, skal du tappe tatoveringen meget forsigtigt med en klud og lidt olie for at fjerne resterne af hennaen. Hvis du tænker på at få en tatovering, kan du bruge hennaen som et testværktøj til først at eksperimentere lidt med størrelse og design.

Fodtatovering – det gør ondt?

Fod tatovering anker kvinde tatovering ideer

Ja, fodtatoveringer gør ondt – men det gør alle andre tatoveringer også. Fodtatoveringerne beskrives dog som mere smertefulde end de andre. Når huden er meget tynd, og især når den er på et ben, er smerten forårsaget af tatoveringsnålen ganske ubehagelig. Desværre er vores fødder generelt knoklede og fulde af nerveender overalt. Smerten er naturligvis meget forskellig fra person til person. Intet forfærdeligt og uudholdeligt, men hvis du er den person, der har en lav smertetærskel, kan du enten planlægge pauser med din tatovør eller vælge en helt anden placering til din tatovering.

Lindre smerter – nyttige tips

Fodtatovering kvinde blomster lilla rose tatovering ideer

Vælg en blid kunstner – Det er ikke ligegyldigt hvilken kunstner du vælger – du vil alligevel føle smerte, men nogle tatovører er mere opmærksomme og blide end andre. Men når du har besluttet dig for en fodtatovering, skal du vælge en kunstner, der ikke er for hård og klodset.

Brug en tatoveringsspray eller creme – Selvom effektiviteten af ​​de fleste bedøvelsesmidler varierer meget for alle, er mange meget tilfredse med niveauet og den gennemsnitlige varighed på omkring 2 timers anæstesi.

Vælg et lille / enkelt design – jo mindre tatovering, jo mindre tid vil du føle smerte. Mange fodtatoveringer er små, men ser stadig fantastisk godt ud.

Korrekt pleje af din fodtatovering!

Fodtatovering stjerne kvinde tatovering designer tatoveringsideer

Som en tommelfingerregel skal bandagen forblive på i mindst 2-3 timer, især hvis du skal tilbringe dagen ude og gå. Det er forbudt at bruge sko i de første par dage, eller hvis det ikke er muligt, skal skoene være så løse som muligt, så de ikke gnider mod din nye fodtatovering. Der er to grunde til, at sko er dårlige for en helbredende tatovering: Den ene, skoen skaber friktion på fodens overflade, der kan forårsage irritation eller endda fjerne noget af blækket og efterlade en falmet tatovering. Det andet store problem er, at det kvæler tatoveringen, skaber sved og forhindrer vejrtrækning. Og som du ved, er kombinationen af ​​sved, irritation og mangel på luft det perfekte miljø for bakterier og infektion.

Hydrering er også meget vigtig for helingsprocessen af ​​din fodtatovering. For at undgå hævelse bør du drikke så meget vand som muligt før og efter sessionen.

Fodtatovering blomst akvarel tatovering kvinde

Fodtatovering blomster steg med fjer tatovering ideer kvinde

Fodtatovering blomster rose tatovering designer kvinde

Fodtatovering fjer kvinde små tatoveringsideer

Fodtatovering kvinde blomster rose tatovering tatovering ideer

Fodtatovering kvinde små tatoveringsideer

Fod tatovering hjerte fjer bogstaver tatovering ideer kvinde

Fod tatovering hjerte bogstaver kvinde

Fodtatovering små bogstaver tatovering ideer kvinde

Fodtatovering kærlighed tro håb for kvinder-001

Fodtatovering mandala kvinde sol tatoveringstendenser

Fodtatovering mandala kvinde tatovering designer tatoveringsideer

Fodtatovering bogstaver tattooiden kvinde

Previous Post
Styrke og afgifte leveren – Hvilke fødevarer hjælper leveren og er sunde?
Next Post
Guide til din perfekte Koi -dam i forskellige havestilarter