15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Bæretøj – et overblik – Bæremetoder og tips

Marsupi-bæresele-brun-spændebælte

Hvad angår at blive båret, er nyfødte ikke “lavet” til en klapvogn. Barnet kan let transporteres i slyngen eller i bæreselen, hvor det kan putte tæt på mor og far og se meget tilfreds ud. Bortset fra det har det mange andre fordele at bære barnet. Denne artikel fortæller dig hvilken Bæreseler er tilgængelige, og hvad der ellers er vigtigt, når man køber.

Fordele ved bæreseler

manduca-bæresele-rød-far-mave Bæreseler

Kropsvarme, moderens hjerterytme, blide gyngende bevægelser virker beroligende, og babyer føler sig trygge og beskyttede som i en kokon og er derfor ofte mere tilfredse, når de er meget tæt på mors hjerte.

Med bæresele eller slynge har mødre deres hænder fri til at udføre arbejde og er mere mobile uden en omfangsrig klapvogn. Samtidig er din kæreste altid med dig og deltager aktivt i det sociale liv.

At bære den understøtter udviklingen af ​​den stadig umodne babys hofter, som bør stresses så lidt som muligt efter fødslen.

Typer af bæreseler

baby-slynge-bandager-bærende-positioner-tilbage

Der er forskellige måder at bære på, du kan vælge imellem: Sling, Mei Tai, Ring-Sling og ready-to-wear.

Det er ikke så let at binde en babyslynge, men ligesom mange andre i livet er det udelukkende et spørgsmål om øvelse. Du kan lære mere om de enkelte bindingsteknikker i kurser, fra særlige konsulenter eller fra videoer på YouTube. Øv dig først med en bamse eller en dukke. Slynger er 5 meter eller mere lange og kan være elastiske eller vævede afhængigt af barnets vægt. En slynge af elastisk materiale er velegnet til babyer, der vejer 8 kg, mens en tætvævet slynge kan holde babyer op til maksimalt 18 kg.

Mei Tai slynge bindevejledning

Bæreseler mei-tai-slynge-bandage-instruktioner

Forskellige lig- og siddestillinger er mulige i slyngen: vugge, kænguruposition for nyfødte, siddestilling med ansigtet til bæreren, hofteposition, bærestilling på ryggen fra 3. måned og siddestilling med ansigtet i bæreretningen fra den 6. måned.

Baby båret på ryggen

mei-tai-baby-slynge-slips-instruktioner-tilbage-position

Mei Tai er en kombination mellem en slynge og en komfortbærer og kommer fra Asien. Den består af et rektangulært stykke slynge med fire brede stropper i hjørnerne. Mei Tais er lettere at binde end en slynge og kan bruges i lang tid, fordi de let kan justeres og vokse med barnet. De er kun velegnede til babyer fra tre eller fire måneder gamle og kan bæres foran maven og på ryggen.

Ring-slynge babyslynge

ring-slynge-slynge-slidt-foran-i-maven

Ringslyngen er også lavet af slyngestof, men der sys ringe ind, hvilket sparer den kedelige opgave at binde den. Kluden trækkes simpelthen, og barnet lægges i båren. Selvom denne hurtige bæresele ikke tilpasser sig barnet og personen, der bærer den lige så fleksibelt som en klassisk babyslynge, er den meget lettere at bruge og er derfor meget populær. På sigt belaster det ensidig ryggen og bruges kun nogensinde i kort tid.

Baby Bjørn komfortbære

Baby-Björn-baby-bærer-sort-mave position

Præfabrikerede bærere er ikke så alsidige som en slynge, men består af spænder, polstrede skulderstropper og yderligere stropper, der skal gøre det behageligt og let at have på ryggen. Når du køber en bæresele, skal du også henvise til aldersanbefalingen, fordi nogle bæreseler kun er egnede fra den tredje eller fjerde måned.

Ergo bæresele

ergo-bæresele-bælte-spænder

Ringslynger er også velegnede til nyfødte

baby-slynge-ring-slynge-nyfødt-egnet Bærebærere

forskellige farver og mønstre

ring-slynge-slynge-blå-grøn

plaid babyslynge

ring-slynge-slynge-tjek-mønster

lavet af elastisk eller tætvævet stof

vævet ring slynge slynge hofteposition

Previous Post
Den muntre, farverige designer lænestol fra Fuiano sætter tonen
Next Post
Ideer til hjemmet – renover dit hjem i trendfarverne fra 2014