15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Søde farver og vægdesign i vuggestuen og babyværelset

Prinsesse værelse dekorere vægklistermærker

Vi tilbyder dig søde ideer til Vægdesign i børneværelset og baby værelse – ideer til tapeter og vægklistermærker. Tres Tintas Barcelona -kollektionen indeholder interessante mønstre og farveskemaer og skaber en glad atmosfære for børnene.

Vægdesign i børneværelset – farver og motiver

Baby værelse væg design idé

Samlingen af Tres Tintas Barcelona blev skabt af fem designere, der skabte en eventyrlig stemning for småbørnene. Disse sjove scener vil inspirere og skabe en eventyrlig indretning, der inspirerer til leg. Det er ikke en let opgave at gøre den rigtige Vægdesign i børneværelset at vælge. Designerne valgte neutrale farver og vedhæftede et interessant mønster til tapetet i børns højde. Så det er sikkert, at barnet kan give fantasien frie tøjler, mens det leger.

Vægdesign i børneværelset – organiser et legeområde

Spil indisk telt i hjørneværelset

Opstil et legeområde med en sækkestol, et kreativt reolsystem til legetøjet, et bord med stole, hvor barnet kan male og et sjovt klistermærke. Så det er klart fra starten – det er her, vi spiller. Under alle omstændigheder skal farverne ved siden af ​​sengen være pastel – så barnet kan falde til ro. Vælg motiver, der aldrig bliver gamle – til piger – prinsesser eller blomster, til drenge – pirater, sejlere, riddere. Sæt et indisk telt op midt i legerummet, og kombiner det med sjove grænser – så det overordnede udseende bliver komplet.

Sødt børneværelse med et interessant vægmaleri tapet

kreativt vægdesign-planteskoletog

Når du overvejer det nye vægdesign i vuggestuen, skal du overveje, hvad barnet synes om det. Match farverne og motiverne efter det formål, rummet skal tjene. Når barnet går i skole, bør der ikke være farverige motiver over skrivebordet. Du vil distrahere hans opmærksomhed. Så tænk på fordelingen af ​​rummet i perspektiv – hvad vil ændre sig over tid. Hvis barnet bliver træt af dette vægmærkat, kan du ganske enkelt skjule det med en reol. Lad dig inspirere af forslagene fra Tres Tintas Barcelona og indret et eventyrlignende børneværelse!

Grøn farveskema

sød planteskole væg design grøn farve

Farverigt børneværelse

lille børnehave sækkestol

Sødt design til småbørn

søde prinsesse børnehave slot tapeter

Robott – kreativt vægdesign til drenge

Drengeværelse Robott Vægklistermærke Idé

Havtema i vuggestuen

Søde ideer vægfarver piger

Pirat tema for drenge

Børneværelse pirat dreng interiør

Dekorativt blomstermønster på væggen i pigeværelset

Pigerumdesign-vægfarver

Hus – mønster til større børn

blå grønne pigeværelses farveskema

Previous Post
Glas tagsten som et effektivt tagsystem, der genererer elektricitet
Next Post
Konvertering af en blomsterpotte til et sidebord til haven – DIY konstruktion idé