15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Design babyværelser i grå og pink – yndige ideer til et pigeligt interiør

rose guld grå baby værelse pige indretning ideer

Et baby værelse i pink er den første tanke om, at mange forældre forventer en pige. Selvom farven ser for almindelig ud, er den stadig meget populær til dekoration af pigernes værelse. For et vellykket indretning skal du mindst have en matchende farvepartner. Og der er muligvis ingen anden farve, der får lyserødt såvel som gråt frem. Neutral og ekstremt moderne, grå tilbyder den perfekte baggrund for møbler og dekorationer i pink. I dagens indlæg har vi samlet mange yndige ideer til et babyværelse i grå og pink, der vil inspirere dig til at designe et drømmende børneværelse til din lille pige!

Hvorfor oprette et babyværelse i gråt og pink?

baby værelse i grå og lyserøde vægpaneler vægplakater

Din forfaldsdato nærmer sig, og du er endnu ikke begyndt at planlægge babyværelset? Brug den tid, hvor du stadig føler dig godt tilpas og aktiv til at forberede lejligheden til den kommende baby. Anstrengelse anbefales ikke i de sidste par måneder af graviditeten, så babyværelsesarbejde bør udføres et par uger i forvejen. Anden trimester skiller sig ud som den bedste tid til at gøre dette.

baby værelse i grå og lyserød hvid paneler væg gulvtæppe

Har du allerede hørt den glade nyhed om, at du venter en lille pige, så er det tid til at tænke på et passende piges værelse design. Først og fremmest skal du vælge en farvepalet, der vil præge vægge, gulve, møbler og dekorationer. Du kan enten vælge en kønsneutral farvekombination eller vælge en piget indretning.

Glitter vægmaling er en af ​​de smukkeste livstendenser i 2020: Masser af ideer og inspiration!

Design vægge til børneværelser – 28 ideer til accentvæggen

Kombiner farven pulverrosa korrekt – ideer til levende og styling

design ideer baby værelse pige grå pink elegant

Farven pink er en klassiker til designet af pigeværelset. Hun ser elegant, dejlig og piget ud, som ved første øjekast taler for en lille prinsesses værelse. Så den pink ikke dominerer for meget i rummet, kan den kombineres med andre farver. Det er bedst at bruge neutrale toner, der ikke overskygger effekten af ​​det lyserøde, men derimod får det bedste frem. En af de bedste farver til dette formål er grå. Et moderne babyrum i gråt og pink er præget af en drømmeagtig atmosfære og imponerer med en masse elegance. I de følgende afsnit afslører vi, hvordan du med succes kan kombinere de to farver, og hvad du skal overveje, når du konfigurerer.

Hvilke nuancer af grå og pink er egnede?

smukt baby værelse grå lyserød shabby chic stil lysekrone billedramme

Faktisk er et værelse sjældent indrettet i bare to farver. Normalt bruges en anden, tredje farve, som får den valgte farveduo frem. Og den farve er hvid. Den enkleste årsag er, at de fleste babyrumsmøbler er hvide. Farvede baby senge og kommoder koster normalt mere og tilbydes ikke af enhver producent. Hvid er derimod en klassisk farve til babymøbler og er derfor meget udbredt. Men bare rolig – farven har ikke en dominerende effekt i interiøret og går næsten ubemærket hen i babyværelset i grå og pink.

Lysegrå og pastelrosa

baby værelse grå lyserød hvid billede væg gyldne accenter

Farvekombinationen grå og pink til babyværelset er ikke kun stilfuld, men også meget forskelligartet. Du kan vælge mellem forskellige nuancer af de to farver og indrette rummet efter dine egne ideer. For eksempel, hvis du foretrækker lyse nuancer, så er kombinationen af ​​en lys nuance af grå og pastelrosa perfekt til dig. Begge farver supplerer hinanden og skaber en vidunderlig stemning i interiøret.

Mørkegrå og gammelrosa

mørkegrå væg baby værelse pink accenter tekstiler

For dem, der ønsker at indrette deres lejlighed i et mørkere farveskema, er kombinationen af ​​en mørkegrå tone og romantisk gammelrosa et passende valg. Uanset om du vælger basalt, antracit eller sortgrå, skal du helt sikkert bemærke, at mørkegrå kan virke for dominerende i rummet. Så overdriv ikke for at skabe et hyggeligt babyrum i gråt og pink.

Grå og rose

dekorere ideer baby værelse grå lyserød hvid stjerne væg

I et smukt babyrum i gråt og lyserødt kan de lyserøde nuancer også kun bruges som accenter. Du kan se et godt eksempel på billedet ovenfor, hvor babyværelset er indrettet i lysegrå og hvid med accenter i en delikat skygge af roser.

Basaltgrå og pink

baby værelse mørke nuancer pink grå vægprikker

Igen i det mørke farveskema imponerer dette lille babyværelse med den stilfulde kombination af basaltgrå til gulv og vægge og elementer i en stærk pink. Dette design er udtryksfuldt og er med succes blevet suppleret med et par metalliske accenter.

Vægdesign ideer til et baby værelse i grå og pink

shabby chic baby room design grå pink hvid geometrisk mønster væg

Da væggene betragtes som hovedelementet i rumdesign, bør du være lidt mere opmærksom på dem. Til et baby værelse i grå og pink er grå, hvid og pink perfekte vægfarver. De kan stadig kombineres med hinanden ved at skabe forskellige mønstre og motiver.

væg design baby værelse grå pink stribe mønster sommerfugle

Den nemmeste måde at male striber og forskellige motiver på væggen er at bruge stenciler. Du kan selv lave en stencil af pap og overføre den til den allerede malede væg. Det er slet ikke kompliceret!

baby værelse grå pink ideer vægklistermærker trærosa gardiner

En anden let måde at gøre væggene i babyværelset interessant er væg -tatoveringer. De fås i ethvert motiv og kan give prikken over i’et på en almindelig væg. Uanset om det er et træ, en sommerfugl, et par stjerner, hjerter eller blomster – valget er enormt.

baby værelse grå pink væg design sildebensmønster vægdekoration

Med et vægbeklædning af træ giver du babyværelset i gråt og lyserødt noget bestemt. I dette tilfælde er træets naturlige udseende ikke så velegnet, da det kan overskygge effekten af ​​den grårosa farveduo. Vi anbefaler at male eller glasere træpladerne hvide for at skabe et harmonisk helhedsbillede i interiøret.

yndig baby værelse ideer grå pink blomstret tapet metalliske accenter

Når det kommer til vægdesign i babyrummet, bør tapet ikke ignoreres som en mulighed. Et smukt blomstret tapet i pasteltoner ville afrunde indretningen i grå og pink perfekt.

Dekorer baby værelse i grå og pink

baby værelse i grå og pink yndig farve duo pigeværelse

Når det kommer til dekoration i babyrummet, kan du lade fantasien løbe løbsk. Det er kun vigtigt, at de dekorative elementer passer godt til indretningen og harmonerer med rummets design. Et vidunderligt eksempel ville være en billedvæg, der er designet med babybilleder, børnetegninger og søde ordsprog.

male gamle billedrammer indretning baby værelse grå pink

Til dette kan et par gamle billedrammer farves i gråt, hvidt og lyserødt og arrangeres pænt på væggen over barnesengen. Hvis du bruger billedrammer i vintage-stil til dette, får rummet det populære shabby-chic look.

baby værelse grå pink hvid grå møbelsæt led dekoration væg hjerte

Hvis du stadig har brug for nogle ideer til inspiration, så gennemse vores galleri for at opdage flere ideer til dekorationer, sengetøj, legetøj og møbler til babyværelset i grå og pink.

baby værelse grå vægge møbler fløjl lænestole pink accenter

baby værelse ideer indretning grå pink rocker lænestol fløjl

baby værelse ideer mørk grå pink væg polka dot mønster

baby værelse ideer grå pink gardiner flæser mørkegrå lænestol

vintage baby værelse design grå pink væg spejl barrock

baby værelse grå lyserød guld tæppe blomstermønster lysekrone

baby værelse ideer pige farveskema grå pink klassiker

baby værelse deco tekstiler prikker chevron mønstre kombinere

baby værelse design ideer grå pink mejetærsker

baby værelse grå lyserød opsætning væg motiv skov bjerge tæppe skyer

baby værelse grå pink vægstriber hvid pompon dekoration

elegant baby værelse grå pink guld prik mønster væg

baby værelse i grå og lyserød dekoration ugler sengetøj baby mobiler

baby værelse pige sengetøj elefant mønster

baby værelse i grå og lyserøde trægulve grå tæppe lyserøde vægge

baby værelse i grå og pink hvid baby seng vægklistermærke

shabby chic baby værelse hvid grå pink baby seng metal

tekstiler baby værelse pige vælg mønster

yndig baby værelse design farver grå pink pige

farve design baby værelse grå hvid pink træ vægklistermærker

pink og grå børnehave geometrisk mønster gobelin

baby værelse grå lyserød hvid opsat vægmaleri hundekrone

piget baby værelse grå pink ideer møblering dekoration

baby værelse deco pink grå guld pude plyslegetøj

billede væg baby værelse ideer plakat væg kunst monogram

vægdekoration baby værelse i grå og pink væg hylde billede siger

grå pink guld baby værelse Machen væg dekoration billede væg

idéer til værelsesdesign baby værelse grå pink dekorationstip

baby værelse grå pink hvide klistermærker træ baby navn over baby seng

grå pink børnehave baby mobile sommerfugle

striber væg grå pink baby værelse design

Previous Post
Karnevalslook: Mime, kat og stamprinsesse gør op med Mardi Gras
Next Post
Byg din egen vinkassehylde til et stilfuldt interiør