15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Byg din egen vinkassehylde til et stilfuldt interiør

Vinbokse hylde børns værelse-skråtag-legerum-læserum-væg hylde

Med enkle ting kan du selv bygge nogle flotte møbler. Ud over paller er især vinbokse meget populære til dette formål. De giver interiøret et rustikt præg, er velegnet både til den moderne møbleringsstil, men også til den skandinaviske, hvor træ og en enkel indretning dominerer. I dag vil vi vise dig nogle ideer til at hjælpe dig med at få en Vin kasser hylde kan bygge dig selv.

Vinkassehylde i enhver størrelse

vinkasser hyld lys-store-dekorationer-bøger-siddeområde

Da hylden til vinkasser består af individuelle kasser, kan du vælge enhver størrelse. Du kan også vælge i hvilken retning vinkasserne peger. Arrangementet er som det var i tilfælde af Tetris. Dette skaber interessante, uregelmæssige designs, der vil krydre ethvert rum og også tilbyde ekstra lagerplads.

Vin kasser hyld ideer

vinkasser hylde badeværelsesskab aluminiumslister skruebor

Her kan du se et eksempel, hvor du vedhæfter de enkelte kasser til hinanden med vinkelprofiler. Du vælger selv afstanden mellem de enkelte kasser alt efter, hvor meget plads du har brug for. Antallet af kasser kan også vælges frit. En sådan vinkassehylde kan laves hurtigt og er velegnet til alle rum.

Trækasser hylde til køkkenet

vinkasser hylde køkken-møbler-dekorative fade

Du kan også bygge en hylde fra en enkelt kasse. Til dette formål er alt, hvad du behøver, et par brædder til at dele kassen med. Du kan bruge denne idé til en vinkassehylde til eksempelvis køkkenet, hvor der ofte ikke er meget ledig plads på væggene. Ikke kun dekorationer, men også retter kommer til sin ret.

Brug vinkasser som hylde

Vinkasse-hylde-gang-idé-inspiration-dekorativ

Hvis du bygger vinkassen, skal du fastgøre kasserne forskudt eller vandret og lodret. Dette skaber en interessant struktur. Derudover ser en sådan hylde original ud, hvis du maler den i forskellige nuancer. Lad din fantasi løbe vild!

Hvordan bygger jeg en hylde ud af vinkasser?

vinæske-hylde-hjul-grå-brun-lak-badeværelse-opbevaringsplads

Som allerede nævnt kan du bygge hylder ud af vinkasser på forskellige måder. Hylden kan stå fri, som i dette eksempel, eller den kan sættes direkte på væggen. Kasserne kan også laves til et møbel eller hænges individuelt på væggen med et mellemrum mellem dem. Det afhænger af din smag og den ledige plads.

slibning af træ

vin-kasse-hylde-slibning-træ-forarbejdning-gør-det-selv

Hvis du vil ændre træets farve til vinkassen, skal det først tilberedes ved at slibe det med sandpapir. På den ene side fjerner du ujævnheder på denne måde, og på den anden side skaber du en perfekt overflade til det nye lak. Eksempelhylden blev malet i brun og grå.

Mal vinkassen

vinkasse-hylde-lakering-brun-grå-vejledning-enkel

Når du er færdig med slibningen, kan du male de enkelte elementer til vinkassen, det vil sige kasserne. Brug en pensel, og det er bedst at anvende mindst to lag (afhængigt af hvor meget du vil dække træet), så hvert lag tørrer godt inden det næste. Lad derefter den færdige malede æske tørre godt i cirka et døgn.

Saml hylden

vin-kasse-hylde-boring-rum-design-moderne-møbler-diy

Når du har bestemt hyldens størrelse og form, er det tid til at samle kasserne til vinkassen. Brug en borepresse og skruer længe nok til at bolt to kasser sammen ad gangen. Skruen må heller ikke være for lang. På denne måde fastgør du alle æskerne og læg dem på et stort bræt i længden og bredden på den færdige hylde.

Tilføj hjul

vin-kasse-hylde-hjul-mobil-praktisk-møbler

Hvis du vil, kan du fastgøre hjulene til dette bræt. Ved hjælp af hjul får du en mobil vinkassehylde, som du let kan flytte rundt på. Dette gør det også lettere at rengøre under hylden. Du kan dog også placere den direkte på gulvet. I så fald skal du bare springe dette trin over. Du er færdig med din nye DIY -hylde!

Opsæt kældre og garager

vin-kasse-hylde-rustik-møbler-idé-gør-det-selv-kælder-interiør

Vinkasser er også en god mulighed, hvis du vil bruge mange penge på en ny hylde for at udstyre opbevaringsrum som kældre eller loftsrum eller garagen med opbevaringsplads. De giver rummet en rustik atmosfære igen og ser af denne grund alt andet end grim ud. Du kan gemme værktøjer, gamle genstande eller endda murerglas på den nyerhvervede vinkassehylde.

Fastgør vinkassen

Vin-kasse-hylde-hængende-snor-simpelthen-bygge

Hvis du kun bruger en æske som en hylde, og du ikke har tænkt dig at fylde den med mange og tunge ting, kan du nemt hænge den op med en snor som et billede på et søm eller en krog. Hvis du ikke vil have nogen synlig snor, skal du fastgøre et øje bag på æsken og hænge det på den måde. Varianterne er forskellige og kan rekvireres mere detaljeret i isenkræmmeren.

Forskudte vinkasser på væggen

Vin-kasse-hylde-byg-selv-simpelthen-design-væg-dekoration

Her kan du se, hvor original en vinkassehylde ser ud, når kasserne ikke er fastgjort til hinanden, men forskudt og fastgjort til væggen i en afstand fra hinanden. For at reparere det, skal du enten bruge de netop nævnte varianter eller skrue kasserne direkte på væggen. Bemærk, at hullerne vil være synlige senere, hvis du fjerner hylderne.

Tårn lavet af vinkasser

vinkasse-hylde-partition-idé-bænk-vinflasker-dekoration-vinhylde

En vinkassehylde kan bygges i form af et tårn og have forskellige forskudte åbninger, der derefter fungerer som en hylde. Dette tårn er ideelt som rumdeler og kan optisk adskille forskellige områder fra hinanden. Her er siddeområderne i en café dannet og indrammet af hylderne.

Idé fra en palet og vinkasser

vin-kasse-hylde-badeværelse-møblering-diy-håndklæde-skab

Vi har allerede nævnt, at paller er lige så populære til at bygge møbler. Hvad med at kombinere paletten med vinkasserne? Her kan du se en vinkassehyldeidé til badeværelset. Pallen står på gulvet og fungerer som en frakkekrog til badekåberne. Der lægges enkle vinkasser på, hvor man kan gemme redskaber og håndklæder.

Skandinavisk stil

vinæske-hylde-abstrakt-køkken-glas-væg-dekoration-bord-blomster

Vinkassen er også meget velegnet til et køkken i skandinavisk møbleringsstil. Du kan opbevare krydderier, pasta eller andre tørre produkter i den, gemme glas eller vise dekorationer. Bare pas på, at hylden ikke ødelægger dekorationerne.

Knagglig fra IKEA

vin-kasse-hylde-køb-knagglig-ikea-model-skandinavisk-møblering-stil

Hvis du har svært ved at finde vinkasser, kan du kigge forbi IKEA. Disse praktiske tilbehør, som kaldes Knagglig, tilbydes der. De kan bruges ikke kun til en vinkasse, men også til ethvert andet møbel. Indret dit studie med en vinkassehylde og skab et stilfuldt rum.

Fantastisk hylde idé

vin-kasse-hylde-kontor-møblering-forslag-dekorationer

Hvis du ikke har de samme vinkasser, behøver du ikke være irriteret. Fordi hylden også kan se godt ud fra forskellige vinkasser. Med en farvet væg som baggrund ser vinkassen hylden virkelig optimistisk ud, som du endda kan forstærke med nogle dekorationer. Du kan også sætte nogle accenter ved hjælp af lys og lamper, og dit nye opbevaringsrum bliver til en attraktiv vægdekoration.

Vintage idé

Vinkasse-hylde-reol-lurvet-stil-rustik

Uanset hvordan du designer din vinkassehylde, vil den helt sikkert være et rigtigt blikfang. Det nostalgiske præg, som rummet får med dette møbel, skaber en hyggelig stemning, der kun kan opnås med træ og rustikke accenter. Så start med at lede efter vinkasser med det samme, og bygg din egen, individuelle hylde af vinkasser.

Previous Post
Styrke og afgifte leveren – Hvilke fødevarer hjælper leveren og er sunde?
Next Post
Guide til din perfekte Koi -dam i forskellige havestilarter