15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Babyværelser i mint og grå – inspirerende ideer til en uovertruffen farveduo

baby værelse i mint og grå skandinavisk tipi tofarvet vægkast puder sengetøj

Venter du en baby og vil du gerne skabe en hyggelig og hyggelig atmosfære for den nye borger? Du har allerede en klar idé om, hvordan rummet skal se ud. Nu er spørgsmålet om hvilken farve rummet til din kæreste skal møbleres i? Vi har samlet en masse gode ideer til en trendy farvekombination, der vil omdanne rummet til din baby til et vidunderligt smukt rige. Få inspiration til, hvordan du designer babyværelset i mint og gråt!

Den trendy og kønsneutrale farveduo af mynte og grå

moderne baby værelse i mint og grå attraktivt vægdekoration tæppe prikket puslebord

Grå og mynte er sarte og friske farver, der, når de er parret, resulterer i en blød og moderne farveduo. Disse farver er lige så velegnede til piger og drenge og kan bruges i baby- og børne- og teenageværelser. Alle, der stræber efter kønsneutrale børnemøbler, har helt sikkert ret i denne farvekombination.

moderne baby værelse i mønt og grå gulvvæg dekoration baby seng

Farverne grå og mintgrøn passer perfekt ind i ethvert rumtema og enhver boligstil. Du er velkommen til at kombinere de forskellige mynttoner med hinanden, samt berige disse farvepartnere med en anden farve og dermed opnå muntre farvesammensætninger. For eksempel kan du få et babyværelse i mynte og grønt til at se friskt, sart og piget ud ved at parre de to moderne farver med en blød pink.

baby værelse dreng med grå sengelinned gardiner deco mørkeblå accenter

Du kan fremtrylle et børneværelse med et nautisk præg, for eksempel ved at tilføje blå nuancer. Hvis du derimod ønsker at designe et farvestrålende og muntert rum til din baby, er farve accenter i dristige farver særligt velegnede. Det faktum, at mynte og grønt er særlig foranderligt, kan ikke overses i de følgende billedeksempler.

sengelinned væg farve grå siddemøbler baby værelse i mynte og grå

Babyens værelse ser moderne, harmonisk og særligt charmerende ud i mint og gråt, når den trendy farveduo udvides til at omfatte en pastelfarve. De grå og mintgrønne farver skinner tidløst, elegant og elegant, når det klassiske og rene hvide indgår som en farvepartner i farvesammensætningen. Men før vi ser nærmere på specifikke eksempler på designet af et mintgrønt og gråt babyrum, lad os se på, hvordan grå og mynte kan integreres i rummet.

Babyværelser i mynte og grå – designideer og forslag

baby værelse mintgrå sengelinned sløjfe gardiner uigennemsigtig

I første omgang tilbringer babyer det meste af dagen i deres barneseng. For at omdanne barnesengen til et velbefindende sted for din protegé, skal du stræbe efter en vis sikkerhed og komfort gennem designet. Du kan lave sovepladsen til dit afkom, det være sig en vugge, barneseng eller bassinet, et hyggeligt sted ved hjælp af bløde tekstiler. En baby reden i de subtile farver grå og mynte, for eksempel, der giver din baby beskyttelse og sikkerhed, ser særligt elegant ud.

baby værelse dreng mint grå blå hvidt tæppe vægmaling

Du kan også vælge sengelinned med flotte mønstre, en sovepose eller et kælende blødt tæppe i de friske og kønsneutrale farver mintgrønt og gråt. Selve sengen kan også vælges i en af ​​de to farver efter eget valg. Indstil kontraster eller par forskellige nuancer af en farve. Dette giver babyrummet i mynte og gråt en vis dynamik, men ser stadig harmonisk ud.

Sengelinned i grå og mynte

sennep mynte blå grå tekstil mønster seng seng baby værelse

Hvis du vil give babyværelset i mynte og gråt endnu mere karakter og charme, kan du turde forskellige mønsterkombinationer og skabe et unikt look. I det øvre børneværelse parres små og store prikker i mørkeblå, hvid og sennep dygtigt med vandrette og lodrette zigzagmønstre, hvilket får babyværelset i gråt og mynte til at fremstå særligt friskt.

Tekstiler som farve accent

baby værelse i mynte og grå gulve, sengelinned, gardiner, farvekombination

Andre tekstiler, såsom gardinerne i børneværelset, sikrer komfort og lydisolering. Du kan også vælge disse i de harmoniske farver grå og mintgrøn, der matcher interiøret. Især hvis du foretrækker at holde væggene i hvidt, sætter de to farver en stor farve accent.

baby værelse design subtile farver mintgrå baby seng tæppe tekstiler

Et varmt og luftigt gulvbelægning bidrager også til en hyggelig atmosfære i babyværelset. Senest når din kæreste kan kravle, vil han blive på jorden i lang tid. Et blødt tæppe i mynte eller gråt skaber et sted at slappe af og inviterer de små til at lege og putte. Din datter eller søn vil senere kunne slukke dampen der.

baby værelse mint grå tilbehør sengetøj tæppe puslebord tæppe

Hvis du vælger gulvtæppet som element i anlægget, der bringer farve ind i børneværelset, bør du ideelt vælge tæppet i mynte. I kombination med andre designelementer i rummet, der får den samme farve, kan du fremtrylle et vidunderligt og harmonisk børnerige.

farverigt babyværelse lilla mynte grå hvid legetøjsdekoration

Den ædle farve grå emmer af din charme på en særlig subtil måde og lader samtidig andre farver sejre. En smuk, myntefarvet puf, små pyntepuder eller en praktisk opbevaringskurv i frisk mynte ser særligt godt ud på det grå gulvbelægning.

børneværelse neutral dreng pige tæppe seng mønster mint hvid Grå

legemåtter mynte grøn grå hvid design baby værelse

baby værelse i mynte og grå barneseng pudeugle

baby værelse grå mynte gul tæppe billeder plys legetøj gardiner

lyst babyværelse i mint og grå baby seng mobil puslebord væg design dekoration tæppe

neutralt baby værelse i mint og grå dreng pige seng væg dekoration tæppe gulv

Vægdesign med farverne mynte og grå i babyrummet til piger og drenge

børns værelse tvillinger væg farve mint pink grå hvid mobil

Hvis du vil få børneværelset til at skinne, er mynte utvivlsomt et glimrende valg som vægfarve. Den lyse farvesammensætning, der hovedsageligt består af grønt og hvidt med en snert af blå, får hvert værelse til at se unikt ud. Trendfarven mint har i øvrigt flere farvenuancer, som afhængigt af andelen af ​​blå nogle gange er forfriskende og nogle gange beroligende. På billedet ovenfor skaber samspillet mellem de mintfarvede vægge med nogle tekstilers lysegrå, det hvide trægulv og den lyse træsengramme en afslappende stemning med et skandinavisk præg.

baby værelse mint grå børneværelse tipi tofarvede vægbilleder opbevaringskurve

I dette muntre børneværelse til søskende blev kombinationen af ​​gråt og hvidt med forskellige toner af mintgrønt valgt. De vandret tofarvede malede vægge tilføjer værdi til rummet og gør det mere interessant. Hvis du vælger vægge i to farver, er det tilrådeligt at designe den nederste del i en mørkere farve og vælge en lysere farve til den øverste del af væggen.

baby værelse grå mynte fersken accenter i guld pige

Tag et kig på ideerne til vægdesign i mynte og grå i vores billedgalleri og implementer det, der passer til din smag. Uanset om du vælger et zigzagmønster, påfør effektive væg -tatoveringer i disse farver eller hæng flotte plakater eller malerier op, der senere stimulerer dit barns fantasi, er helt op til dig.

baby værelse dreng pige mynte og grå vægdekoration skyer toppe

vægdesign zigzag mintgrøn hvid tæppe grå mønster tipi

baby værelse i mynte og grå dekoration pompon kæde dekoration sengelinned vægklistermærke

neutralt babyværelse mintgrå grøn orange farverige baby seng vimpler lanterner

baby værelse i mynte og grå væg dekoration billede skyer stjerner væg grå

baby værelse i mint og grå seng hvid tipigrå væg

baby værelse i mynte og grå farverig dekoration vægvimpel tæppe mønstret

baby værelse i mynte og grå lyseblå sengemøbler barnestol pude tæppe

baby værelse i mint og grå møbler skiftemåtte farve nuance væg

baby værelse mint grå lyse farverige legetøj legetøj pastelfarver

vuggestue baby dreng gul mint grå blå hvid

baby værelse i mynte og gråt design væg deco dynebetræk farvekombination

baby værelse mynte grøn grå tæppe baby seng puslebord vægklistermærker trekanter billeder

baby værelse pige pink grå seng tæppe lænestol deco væg dekoration

neutralt babyværelse gråt sengelinned ternet blå hvidt puf mynte sennepstæppe

Baby værelse dekoration i mynte og grå

baby værelse dekoration mynte tæppe væg grå legetøj

Mint og gråtoner kan ikke kun bruges som vægmaling eller andre store områder. Dekorationer, opbevaringskurve, billeder, legetøj, lamper og forskelligt andet tilbehør i grå og mynte kan også påvirke atmosfæren i babyrummet og bringe et strejf af farve og friskhed til interiøret.

baby værelse i mynte og grå dekorative puder asseccoires legetøj

baby værelse mintgrå vimpler deco plyslegetøj

planteskole grå mynte dekorative objekter billede ræv

Previous Post
Karnevalslook: Mime, kat og stamprinsesse gør op med Mardi Gras
Next Post
Byg din egen vinkassehylde til et stilfuldt interiør