15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Moderne børneværelsesdesign – gode ideer og forslag til et fantasifuldt og hyggeligt børnerige

moderne børneværelses design farveskema sengelinned mønstret

Nogle gange viser det sig at være en vanskelig opgave og endda en reel udfordring for forældrene at indrette børnehaven. Det kan skyldes, at de unge har brug for noget kreativt og specielt omkring dem, der øger deres fantasi og nysgerrighed og opmuntrer til deres udvikling. At skabe et opholdsrum for børn, der opfylder alle krav, og hvor de føler sig godt tilpas, er faktisk meget lettere end du tror. Børnene kan blive begejstrede for mange små ting, som vi måske ikke engang er klar over. Vi har udvalgt flere ideer til moderne børneværelsesdesign, som skal tjene som inspiration til indretning og design af børneværelset.

fantasifuldt design i børneværelset sengetelt loftlamper vedhæng lys farverige

Et børneværelse er et sted, hvor børnene kan lege, sove og udvikle sig. Vigtigst af alt bør det passe til de smås ønsker og præferencer, for det er her, de vil bruge det meste af deres tid. Hvis du vil indrette et børneværelse på en moderne måde, har du mange muligheder at vælge imellem. Lad os se på vores første forslag til moderne interiør i vuggestuen!

Opret et drømmende børneværelse med farver og former

grøn farve nuance moderne børneværelse indretning vedhæng lys design hylde

Børn har brug for plads nok, så de kan lege og bevæge sig frit. Medbring kun det essentielle, og lad være med at røre rummet med møbler og dekorationer. Find et tema for det moderne børneområde, og få dine ideer til virkelighed ved hjælp af farver, former og flotte møbler.

grøn blå børneværelse deco skrivebordbillede dyremotiv

Her er det lyse børneværelse blevet omdannet til en indendørs skov med vilde dyr, mange grønne nuancer og et træ. En elg, rådyr, ræv og kanin laver et unikt vægdesign til børneværelset og spreder en afslappet følelse, som om du er udenfor i naturen. Smukke børneværelsesmøbler er også en del af det moderne værelse.

moderne børneværelses design hylde tæppe tematisk design

En reol i form af et træ gør landskabet endnu mere realistisk og er også et praktisk køb. En seng i form af et telt gør overnatning “udendørs” endnu mere spændende. Der vil bestemt ikke længere være nogen modstand mod at gå i seng. Hvis du vil opmuntre dit barn til at lære, ville en bogstavformet hylde være fantastisk til dette.

Moderne børneværelsesdesign til søskende

lyseblå hvidt design børneværelsesdekoration vægdesign

Dette muntre og kærligt indrettede børneværelse til søskende er et glimrende eksempel på, hvordan selv et lille børneværelse kan indrettes på en smagfuld og børnevenlig måde. Det er bedre at holde væggene enkle i lyse pastelfarver. Lad derefter børnene deltage i vægdesignet eller måske selv vælge wallstickers med flotte børnemotiver.

moderne ideer til børneværelsesdesign hylder vægdesigndyr

På grund af den harmonisk koordinerede dekoration udstråler dette børneværelse en livlig charme og ser fuld af energi ud. Selv den mindste detalje er i harmoni med resten af ​​anlægget. Selvom møblerne fås i to eksemplarer i de mindste rum, får det dygtigt anvendte farveskema det moderne anlæg til at se større ud. Smukke børneværelsesmøbler i kombination med masser af dagslys og livlige farver udgør det moderne børns værelse.

Moderne børneværelsesdesign – ideer til drenge

børneværelsesdesign drenge smukt børneværelsesmøbler gulvtæppe

På billedet ovenfor kan du se et moderne design til børneværelser til drenge. Selvom der undertiden blev brugt mørke farver her, ser rummet indbydende, stilfuldt og moderne ud. Over for den sort -hvide væg med geometriske mønstre er en hvid væg uden gardiner. Som et resultat fremstår anlægget let og hyggeligt på trods af de eksisterende toner.

Sportsaktiviteter i dine egne fire vægge

børneværelses indretning klatrevæg smid puder grå gul

Børn elsker at boltre sig. Hvad synes du om at bygge en fantastisk klatrevæg i stedet for at hænge billeder på væggen. En rebstige hængende fra loftet eller gymnastikringe tilskynder unge til at være aktive og garantere meget sjov i deres eget rige.

kreativ dekoration væg tavle maling verdenskort metal stige

Som modvægt giver tavlemaling på væggen børn mulighed for kreativt at slukke dampen og fremtrylle en vægdekoration efter deres egne ideer. Et kort til at hænge op, som tapet eller i XXL -format som en unik partition er også en god idé, der er interessant for de små opdagelsesrejsende.

Vælg moderne børneværelsesdesign efter tema

loft børneværelse grå beige tavle farve væg tipi legeområde

Med hensyn til indretning til børneværelser til drenge kan rummet være vidunderligt designet efter temaer. For eksempel, hvis du vil fremtrylle en unik og hyggelig lege -oase baseret på mottoet “Vilde Vesten” til børneværelser, har du helt ret med et tipi -telt. Dette attraktive boligareal vil være dit barns yndlingsområde i rummet.

moderne design planteskole væg dekoration træ gardiner

Koordiner interiøret med dine børns hobbyer og lidenskaber. Hvis du har små pirater i din familie, kan du oprette en hule sammen. Den ledige plads under hemsen er ideel til dette. Hvis dit barn har travlt med at samle forskellige bilmodeller, vil de være over månen med et tæppe med legegader og trafikskilte.

Elegant design til børneværelser til piger

gyngestol lænestol halvkugle hovedgærde børneværelsesdesign ideer til piger

Du kan opnå et moderne børneværelsesdesign til piger med en sart og blød pink eller myntefarve eller med solrige, gule toner. Men vær ikke bange for at kombinere disse nuancer med mørke farver. De resulterende kontraster giver møblerne til børneværelset et moderne og individuelt præg.

børns værelse design pige farve puf tapet svalerne hængende stole

Et pigeværelse skinner også i lyse farver som rød, orange eller gul og ser munter og indbydende ud. De fleste piger kan altid lide at glide ind i rollen som en prinsesse. Fluffy puder og tæpper, store spejle eller en himmelseng i bløde farver skaber en smuk, prinsesselignende stemning.

moderne børneværelsesdesign til piger hjerteformet pude pink tapet

Hver lille dame vil blive glad for en behagelig lænestol eller et kærligt indrettet hyggeligt hjørne, hvor dit barn kan trække sig tilbage med deres yndlingslegetøj. Find farverne til det smukke børnerige sammen og brug bevidst individuelle dekorative elementer.

hylde tapet væg design moderne børneværelses design

Prøv at undgå klichéerne for et typisk børneværelse til piger eller drenge. Måske kan din søn ikke lide legetøjsbiler, og din datter kan ikke lide et lyserødt prinsesseværelse. Følg dit afkom ønsker, eller hvis barnet ikke kan udtrykke sig endnu, lyt til din følsomhed og koordiner anlægget med deres aktuelle interesseområder.

pastelfarver moderne børneværelse deco design vedhæng

Selvom de helt små børn ikke kan udtrykke ønsker om designet, ændrer de voksende børns behov sig ret hurtigt. Hvis børnerummet senere skal konverteres til et ungdomsværelse, bør du vælge et moderne børneværelsesdesign, der let kan ændres og afhængigt af alder.

Moderne møbler til børneværelser med en legeseng

træhus moderne børneværelsesdesign ideer seng smukke børneværelsesmøbler

Et smukt og moderne design til børneværelser er uden tvivl skabt, hvis du kan kombinere soveområdet med legepladsen. En legeseng er højdepunktet i hvert børns værelse, som kan forvandle selv det mindste værelse til et drømmested. Valget af legesenge er enormt, men med lidt fantasi, et legetema og en proces kan du mestre en legeseng selv fra en loftseng.

Smukke børnehave design ideer til babyværelser

baby værelse design ideer naturlige nuancer tapet elefanter

Enhver, der opretter et babyrum til en ny, lille jordborger, skal også gøre pladsen til det indbydende, hyggelig og fantasifuld. Et moderne børneværelsesdesign er lyst og venligt. Delikate, neutrale farver som beige, grå og hvid samt lyse pastelfarver skaber en hyggelig atmosfære og giver dig masser af muligheder for yderligere dekoration.

design baby værelse farverige tæppe figurer pastel farver væg dekoration bænk

Uanset om det er tapet, vægklistermærker eller på et sødt tæppe, får individuelle elementer i dristige farver babystuen til at se legende og børnevenlig ud. Forskellige børnevenlige mønstre og motiver ser ikke bare søde ud, men tiltrækker også din babys opmærksomhed.

Previous Post
Karnevalslook: Mime, kat og stamprinsesse gør op med Mardi Gras
Next Post
Byg din egen vinkassehylde til et stilfuldt interiør