15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Baby værelse: 10 tips til vidunderligt smukt og sikkert design

Baby værelse-opsat-dreng-hvid-blå-stjerner-væg-design-skandinavisk

Når det kommer til design af babyrummet, skal de kommende forældre have meget at gøre-for en praktisk og samtidig charmerende facilitet, hvor afkommet føles behageligt, og forældrene har alt det nødvendige inden for rækkevidde, skal være omhyggeligt planlagt. Vi giver dig 10 nyttige tips til, hvordan du kan få mest muligt ud af det tilgængelige boligareal og gøre rummet sikkert og børnevenligt.

Design babyværelser – design vægge, lofter og gulve sikkert og velegnet til børn

Baby room-set-up-pige-hvid-pink-ombre-gardiner-plys legetøj

Det første skridt til et vidunderligt smukt babyrumsinteriør er designet af vægge, loft og gulv. Den rigtige gulvbelægning har gode varmeisoleringsegenskaber (så babyen kan kravle på den), knirker ikke (lyden kan forstyrre de små, når de falder i søvn) og er skridsikker. Træ- og laminatgulve samt parket i kombination med et babytæppe viser sig at være optimale. Hvis gulvet allerede er lagt, kan væggene designes. Om tapet eller vægmaling faktisk ikke gør nogen forskel for de små, så snart forældrene vælger beroligende nuancer (grøn, blå, gul eller sart pink). For første gang bør du undgå komplicerede mønstre; i stedet kan ensfarvede vægklistermærker dekorere væggen. Loftet skal helst være designet i en enkel og enkelt farve.

Vær opmærksom på møblernes kvalitet til sikre og funktionelle møbler

Baby værelse-beige-pink-møbler-sikker-kvalitet-vær opmærksom

Når det kommer til møblering, gælder den gyldne regel – mindre er mere. For første gang skal du undvære for mange møbler og efterlade nok plads, så barnet kan bevæge sig frit i rummet. I begyndelsen har du måske brug for en barneseng med et puslebord eller et separat puslebord, en behagelig lænestol og flere væghylder. Møblerne skal fordeles i rummet på en sådan måde, at du altid har barnet foran dine øjne, og at det nødvendige tilbehør er inden for rækkevidde. Vær særlig opmærksom på sikkerheden ved køb – TÜV Rheinland LGA kontrollerer regelmæssigt den mekaniske struktur af børnemøbler samt overfladebehandling og kompositmateriale – et GS -mærke er derfor en garanti for babymøblers sikkerhed.

Dekorer babyværelset fantasifuldt

Baby værelse-væg-hylde-fantasifuldt-dekorere-sikker

Det sidste trin i babyrummets design er valget af den rigtige dekoration – men i stedet for at vælge komplicerede mønstre og motiver til væggene kan du indstille subtile accenter med tæppefarven eller gardinerne. Vis de små legetøj frem – arranger det overdådige legetøj på væghylderne. Lav en mobil til barnesengen, og køb et natlys (f.eks. Stjernelys).

Vurder omkostningerne korrekt, når du designer

Baby room-set-up-mint-grøn-væg-farve-hvide-møbler-vægmalerier

Inden barnet overhovedet bliver født, skal der købes meget – møblerne og dekorationerne til babyværelset er kun en del af det. Da indretning af et værelse som dette kan være ret dyrt, overvejer kommende forældre, om de skal optage et lån til det. Nu er det sådan, at gravide ofte klassificeres som dårlig kredit. Graviditet skal ikke oplyses, men det kan være svært, hvis du sidder foran bankrådgiveren med en stor mave. Alternativer er for eksempel lån fra Internettet. Et lån til forældrene er intet mere end et konventionelt afdragslån til fri afbenyttelse.

Baby værelse-design-grøn-væg-siger-engelsk-bordlampe-elefanter

Sådan opsættes et stilfuldt babyværelse:

1. Den rigtige gulvbelægning er varmeisolerende og skridsikker.

2. Monokrome vægge i bløde pastelfarver virker beroligende i babyrummet.

3. Det enkle loftdesign afslapper babyens øjne.

4. Koncentrer dig kun om det væsentlige ved opsætningen – barneseng, puslebord og behagelig lænestol er tilstrækkelige for første gang.

5. TÜV-certificerede møbler garanterer sikkerheden i babyværelset.

6. Fordel møblerne i rummet, så du altid har barnet foran dig.

7. Det er bedre at dekorere babyværelset sparsomt – du kan sætte accenter med gulvtæppet eller gardinerne.

8. Kærligt udformede dekorationer giver rummet et personligt præg.

9. Beregn på forhånd omkostningerne til børneværelset.

10. Hvis et lån er nødvendigt, har forventede mødre bedre chancer med online lån.

Previous Post
Karnevalslook: Mime, kat og stamprinsesse gør op med Mardi Gras
Next Post
Byg din egen vinkassehylde til et stilfuldt interiør