15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Ikea -hacks og kreative ideer til vuggestuen – 20 inspirationer

Ideer til børneværelset ikea-hacks-simple-skuffe-skuffe-håndtag-gør-det-selv

Designet af baby- eller børneværelset kan normalt tage meget tid og kræfter og samtidig komme til en høj pris. I denne artikel vil vi gerne dele nogle af de bedste Ikea -hacks til børneværelser lavet ved ombygning og ombygning af Ikea -møbler. Lad dig trække til det kreative Ideer til vuggestuen inspirere og designe rummet med stil!

Ideer til børneværelset med Ikea -møbler

Ideer til børneværelset ikea-hacks-kommode-kreativ-idé-håndtag-træ

I Ikea kan du finde en masse børnemøbler, der er specielt designet til børneværelset. Du bør dog ikke nødvendigvis købe dyrt udstyr. Du kan snarere ombygge enkle Ikea -møbler ved at krydre det med et par tricks. Ikea kommoder er virkelig praktiske i børneværelset, men i de fleste tilfælde ser de slet ikke stilfulde ud. Du kan for eksempel ændre dette ved at udskifte håndtagene med elegante tøjkroge i enhver form.

Kreative ideer til børneværelset med vægmaling

Ideer til planteskolen ikea-hacks-hylde-boards-skyer-maleri-væg-maleri

Børneværelset skal designes kreativt, så barnets fantasi videreudvikles hver dag. Til dette kan du selv lave et originalt vægdesign med vægmaleri. Hvis du planlægger at montere Ikea Ribba billedskinner på væggen, kan du bruge lidt maling og en stencil til at male kreative motiver som skyer bag hylderne. Med dette Ikea -hack ser de enkle billedstrimler virkelig originale ud.

Ikea hacks til børneværelser – DIY dukkehus

Ideer til børneværelset ikea-hack-closet-dukkehus-ombygning

Hvis du leder efter kreative ideer til vuggestuen, der tilbyder din lille pige masser af legemuligheder, så bør du helt sikkert overveje et dukkehus. Det kan hurtigt designes fra en lille Stuva -karosseri med hylde og døre ved blot at lade skabsdørene stå åbne og designe indersiden som et hus.

Ideer til vuggestuen – dukkehus lavet af hylder og tapet

Ideer til børnehaven ikea-hacks-hylde-dukkehus-design-tapet

Dukkehuset til børneværelset kan også designes i en simpel Kallax -hylde med fire rum. Så hylden ligner et rigtigt hus, kan du sætte et husvægklistermærke på væggen bag den eller selv lave en af ​​tapetrester. Denne Ikea -hack til børneværelser er virkelig billig, og din lille pige vil helt sikkert elske den.

Billige ideer til vuggestuen

ideer-planteskole-ikea-hacks-krydderi-stativer-tøj-skinne-væg-hylde

Ikea Bekvam krydderistativ er et populært og billigt tilbehør, som mange forskellige Ikea -hacks til lejligheden er mulige med. I vuggestuen eller babyværelset kan du installere hylden på hovedet og bruge den som minigarderobe til babytøj. I dette tilfælde er oversiden perfekt som skoholder til små babysko.

Ikea -hacks til børneværelser – ved at bruge krydderihylden forskelligt

ideer-børneværelse-dreng-ikea-hack-krydderi-rack-tøj-skinne

I stedet for sko kan hylden bruges af ældre børn til at vise populært legetøj. Du kan fortsætte med at male krydderieristen i en hvilken som helst farve, så den matcher møblerne i børneværelset.

Enkel reol til børnebøger – Ikea Hack

ideer-planteskole-ikea-hack-fik-krydderi-hylde-bogreol

Babyer og småbørn har normalt svært ved at fjerne børnebøger fra en reol alene. Men hvis du anbringer bøgerne på et krydderierække med bogtitlen og billederne vendt foran, kan selv småbørn række efter dem og vælge en selv.

Design Ikea -kurven som en opbevaringsboks til legetøj

ideer-børneværelse-ikea-hacks-opbevaringskasse-legetøj-farverigt

De bedste ideer til vuggestuen er forbundet med flere farver og lidt kreativitet. Den naturfarvede Ikea Gaddis kurv kan omdannes til en original legetøjskurv med lidt akrylmaling og et par pomponer.

Ideer til vuggestuen – DIY legetøjskurv

ideer-børneværelse-ikea-hacks-legetøj-kurv-krydderi-farve-pomponer

Vælg et par lyse farver, der passer godt til børnehaven, og mal kurvens yderside i lyse farver. Lav eller køb derefter nogle farvestrålende pom poms ud af garn og brug dem til at dekorere kurven. Læg nu legetøjet i kurven, og det enkle Ikea -hack til vuggestuen er klar.

Billigt alternativ til natbordet i vuggestuen

ideer-børneværelse-ikea-hacks-trin skammel-natbord-billigt

Sengeborde er også et praktisk møbel i vuggestuen. Dette Ikea -hack kan spare dig nogle penge ved at bruge en Ikea Bekvam -skammel i stedet for et egentligt natbord. Det er en passende størrelse og er perfekt til børnebøger med godnathistorier eller til en sengelampe.

Ikea -hacks og ideer til børneværelset – design af et legekøkken

ideer-børneværelse-ikea-hacks-trinstige-leg køkken-tavle-maling

Du kan bruge Bekvam -skammel og krydderierække til selv at lave et lille legekøkken og skabe sjove legemuligheder for børnene. Mal slidbanerne med tavlemaling, så du kan tegne en kogeplade med kridt på.

DIY læringstårn til småbørn

ikea-hacks-kids-diy-learning-tower-build-your-own-stepladder-wood

Med en Bekvam -skammel og et par stykker træ kan du selv bygge et læringstårn til småbørn. Denne Ikea hack er ikke kun velegnet til børneværelset, men også godt til køkkenet og stuen. For at gøre læringstårnet mere stilfuldt kan du male træet i enhver farve.

Ikea -hacks til børneværelser – pyntestole

ideer-børneværelse-ikea-hacks-skammel-maleri-børn-dekoration

Sjove ideer til vuggestuen kræver bare lidt kreativitet og farve. Den enkle Ikea Frosta skammel er billig og kan designes som alle ansigter, dyr og endda filmkarakterer. Med dette Ikea -hack kan du selv lave sjove dekorationer til møblerne i vuggestuen.

Ideer til vuggestuen – lav din egen kanin skammel

ideer-børneværelse-ikea-skammel-hack-kanin-ansigtsmaling

Du kan også designe Ikea Mammut -barnestolen som ethvert dyr eller figur. Med en malet skammel som en kanin, mus eller hvalp kan du kreativt indrette legeområdet i børneværelset uden større indsats.

Ikea Hacks – Belysningsideer til planteskolen

ideer-planteskole-ikea-hacks-nat-lampe-krydderi-kreativ

Fado bordlampen fra Ikea har en rund form og kan let designes som en sovende mand med en pen eller akrylmaling. Sådan en kreativ bordlampe er perfekt til natbordet i et barns eller baby værelse.

DIY natlampe lavet af Ikea skammel

ideer-planteskole-soveværelse-ikea-hack-nat-lampe-skammel

Denne flotte sengelampe med et interessant design er faktisk lavet af en enkel Frosta skammel fra Ikea. Den kreative bordlampe kan placeres ikke kun i børneværelset, men også i soveværelset eller stuen.

Farverige ideer til vuggestuen

ideer-børneværelse-ikea-kommode-farverige-design-striber

Det bedste ved Ikea -møbler er, at det har et rent design og frit kan dekoreres og redesignes. Med klæbende film til møbler kan du krydre den enkle Ikea kommode og tilføje striber, prikker eller ethvert andet mønster efter eget valg.

Krydr Ikea -kommoden med børn

ideer-børneværelse-ungdomsværelse-ikea-kommode-hack-farve

Med børn og teenagere kan du skabe et rigtigt kunstværk fra en standard Ikea -kommode. Tag pensler og maling, og kom med et kreativt design til børnehaven med de små.

Ikea hacks til børneværelser – polstring af kommoden

ideer-børneværelse-ikea-hacks-kommode-krydderi polstring-farverige

Ideerne til børneværelset med Ikea -hacks er mange og giver mulighed for et meget individuelt børneværelsesdesign. Du kan endda dække skufferne på en simpel Ikea Malm kommode med stof og dermed selv lave polstring til dem.

Previous Post
Karnevalslook: Mime, kat og stamprinsesse gør op med Mardi Gras
Next Post
Byg din egen vinkassehylde til et stilfuldt interiør