15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Camping i Portugal – en fantastisk ferieoplevelse for naturelskere

Camping ved havteltene-Portugal Atlantic

Camping i Portugal er en god ferieidé, selvom Italien, Spanien eller Frankrig sandsynligvis vil blive forbundet med en campingferie oftere. Du er på vej til Portugal i et par dage, men du kan vælge mellem mange campingpladser i alle faciliteter og prisklasser. Camping er et billigt alternativ til hoteller “midt i uroen”, især for familier med børn. Komfortable bungalows er ofte tilgængelige på mange campingpladser. Du finder smukke campingpladser langs Algarve. Ikke alle er lige ved havet – du skal gå et par meter til stranden.

Camping i Portugal lover fred og komfort

Camp Portugal-Olhao telt

Camping i Portugal er en billig ferie også for venner eller par. Egnede campingpladser er tilgængelige fra € 10 om dagen. På grund af middelhavsindflydelsen på det afbalancerede atlantiske klima kan du opleve en meget mild vinter og en kølig, behagelig sommer. Ohalo er et populært sted at slappe af, midt i en fyrreskov i nærheden af ​​et gammelt slot. Over 650 parkeringspladser er tilgængelige for turister på et samlet areal på 10 hektar.

Utraditionel camping i Portugal – tipi -ferie

Tipi feriecamping i Portugal

Selvfølgelig kan du også gøre en ekstraordinær en Camping i Portugal at planlægge. Tipi Algarve er et øko -tilbagetog, hvor du kan nyde en tipi -ferie. Anlægget er perfekt til par på romantiske udflugter eller bryllupsrejser. De nordamerikanske tipis er dejlige og rummelige, velegnede til enten to eller flere mennesker, med komfortable senge og møbler. Et alternativ til dette er de eksklusive safaritelte, der er omgivet af grønt.

Campingpladser i Portugal

Turiscampo Camping-Atlanterhavskysten

At Camping i Portugal Turiscampo ligger i Algarve, 5 km fra Lagos og er åbent året rundt. På arealet på 72.000 m2 er der over 200 parkeringspladser, alle med elektricitet og nogle med vand. Swimmingpoolen og børneområdet er omgivet af grønne områder og haver. Orbiturs campingpladser tilbydes langs hele Atlanterhavskysten og tilbyder en uforglemmelig ferieoplevelse for familier og grupper.

Camping bungalows Portugal pool

Portugal Camping Turiscampo Bungalow

Eksklusive portugisiske campingpladser

Tarifa camping camper Portugal hav

I Portugal kan du slappe af og nyde velholdte moderne faciliteter overalt. Tarifa (Algarve) er en dejlig campingplads i et roligt område med moderne faciliteter og fantastisk udsigt over Atlanterhavet. De små terrasser og træer skaber en særlig atmosfære.

Tipi Algarve

Camping Tipi-Eko Retreat-Algarve Portugal

Tipi Telt Campingplads Portugal Atlantic

Tæt på naturen ferie tipi telt design

Campingplads Portugal Tipi

Tipi ferie Portugal interiør

Olhao telte

Olhao Camp Portugal panoramaudsigt

Camping Portugal campingpladser i Olhao

Olhao Camping-Portugal Camping

Flere campingpladser

Campingpladser-Portugal panoramaudsigt

Orbitur campingpladser-midt i skoven ved havet

Campingpladser Portugal-Atlanterhavskysten Algarve-Orbitur

Previous Post
Eksklusivt skrivebord design fra luksus kollektionen af ​​Paco Camús
Next Post
Formerende aloe vera plante – er det bedre med stiklinger eller stiklinger?