15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Camping telte fra Tentsile – Det nye tre -element telt lover et unikt eventyr

tentent univers telt tre elementer unikt design rummeligt

Et behageligt opholdsrum mellem træerne? Det britiske firma Tentside har lanceret de såkaldte trætelte, som de viser, hvor seriøst de tager bæredygtighed. Med sine produkter vil Tentsile gerne øge bevidstheden om, at skove og træer er værd at beskytte. Virksomhedens seneste skabelse er campingtelte, der lover et uforglemmeligt eventyr. Teltet med tre elementer vil blive offentliggjort i begyndelsen af ​​2019. Forventes at koste $ 2.000.

camping telte telte univers vand jord luft tre elementer natur myggenet

Uanset om det er på jorden, på vandet eller på et træ, tilbyder det nye telt med tre elementer nye og udødelige muligheder for campingfolk. Det nye campingtelt giver dig mulighed for at slå dig ned på de mest ekstreme pladser og nyde naturen. Teltuniverset er det mest alsidige af slagsen og er designet til at rumme op til fem personer. Dette produkt har 18 m2 gulvareal, 1,5 meter højt til loftet, indbygget lagerplads og tre verandaer. Denne stue er også udstyret med et fuldstændigt aflåseligt insektskærmtag og aftageligt regnslag. I løbet af en klar nat kan du nyde stjernehimmelen uforstyrret.

camping telte telte ekstreme pladser insektnet to-etagers

Disse campingtelte kan sættes op på jorden og bruges som et traditionelt telt. Takket være tre ankerpunkter kan træteltene strækkes op mellem træerne. Hvis campingteltene bruges i et skovområde, kan fluenettet fjernes, og der oprettes et ekstra område i stueetagen. Den rummelige, to-etagers “indkvartering” med et unikt design kan rumme op til 20 personer på samme tid. Campingteltet fascinerer med dets evne til at absorbere vand. Dens bund er lavet af tyk polstring, der gør det muligt at svømme som et stand-up padlebræt. Den flydende tømmerflåde skabes ved at trække markisen tilbage og fastgøre insektregn presenningen til teltstængerne.

tre elementer camping telt telte net vand rummelig indkvartering flydende floà ??

Selvom campingteltet hænger i træerne, giver denne stive gulvbelægning det sit sted at stå. Når det er spændt, kan teltet hænges op uanset topografi eller vand. Arkitekten Alex Shirley-Smith står bag produkterne fra Tentsile, hvis drivkraft er en af ​​hans barndomsdrømme, nemlig at redde regnskoven. Camping telte er mere miljøvenlige end permanente strukturer og skader ikke træer og skove.

miljøvenlige camping telte træer vand luft design telte

telttelt campingtelt dinglende telt strakt højde behageligt boligareal

telte univers camping telte bæredygtighed dinglende telte i flere etager

* Du kan finde flere produkter fra Tentsile her

Previous Post
Bålopskrifter – Let camping madlavning og tilberedning af lækre måltider
Next Post
14 nemme strækninger for børn (godt før eller efter træning)