15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Design ideer til din gang med et skoskab fra Team 7

moderne design af skoskabssystemer

Det østrigske firma Team 7 præsenterede deres nye designideer til gangen med et skab og skoholder. Vi giver dig et overblik over samlingen af ​​det kendte mærke i hele Europa.

Design til gangen med et skoskab

Ideer til opbevaring af garderobeskabe

Det berømte firma Team 7 er blevet populært med sine træmøbler. Dine designs til Gang med skab er praktiske og hyggelige, med et moderne look og i smarte neutrale farver. Med stor opmærksomhed på naturen, der tjente som inspiration i design og fremstilling, designes og bringes bæredygtige modeller på markedet. Kubistiske former præger interiøret, blanke overflader og vægspejle skaber accenter. Projekterne af det talentfulde designerteam er blevet tildelt forskellige priser, herunder for innovation. Designerne kombinerer dygtigt enkle linjer med interessante træfarver og skaber accenter på denne måde. Træfarven og de blanke overflader kombineres stilfuldt, så der i sidste ende skabes et design, der er egnet til forskellige møbler på grund af dets mangfoldighed.

Gang med skoskab – pladsbesparende og praktisk

Design gangarealer garderobe skoholder

Tendenserne i gangdesign er klare – en tilbagevenden til de naturlige elementer kan ses i de sidste kollektioner af mange mærker. Gangen skal virke ryddig som muligt – pladsen er normalt begrænset der, så det er bedst at sikre plads til alt i god tid. De komplette faciliteter fra det østrigske firma tilbyder forskellige løsninger – nogle gange med et skoskab, nogle gange med et skostativ. Hvad du vælger afhænger af den ledige plads. For familier er det bedre at foretrække garderoben – på denne måde finder alle sko det rigtige sted, og en klar rækkefølge er mulig. Har lige den tanke Hold 7 udviklet og præsenteret deres gangkoncepter.

Grå glasbord og møbler i massivt træ

moderne gang design team7 kabinet design

Smarte hallmøbler – hvidt skoskab

design af hvidt skoskab

Skoholder i rustikt look

rustik entre skoholdere-tøjbøjle

Hvidt skoskab og væghylder

hvidt skoskab-moderne gangdesign

Træmøbler med glasbord

Træmøbler opsat moderne gang kommode

Skoholder i gangen

moderne gang layout layout-design idé

Kommode og skoskab i ét design

lyst gangindretningsteam team7

Moderne og elegante møbler til gangen

smukt gangdesign vægspejl

Previous Post
Eksklusivt skrivebord design fra luksus kollektionen af ​​Paco Camús
Next Post
Formerende aloe vera plante – er det bedre med stiklinger eller stiklinger?