15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Planlægning af walk -in closet korrekt – nyttige tips

Soveværelse-med-walk-in-closet-ideer

Hvilken dame drømmer ikke om et stort walk-in closet, der kan rumme alt det mange tøj, håndtasker og sko? Men det behøver ikke at være stort for at være praktisk og nyttigt. I denne artikel vil vi gerne introducere dig til et par tips, som du kan bruge til at planlægge den perfekte, Walk-in closet skal være opmærksom på. Disse er nyttige, uanset om du vil designe et lille eller stort skab. Du kan bruge et ekstra rum til dette, eller du kan bruge et hjørne eller en ledig del af væggen til at omdanne det til et klædeskab.

Planlæg walk-in closet

rummelige garderobe ideer

Udnyt den plads, du har til rådighed til walk-in-closet. For at gøre dette kan du have indbyggede skabe, der fylder hele væggene fra top til bund. Dette giver dig mere lagerplads, og sådanne skabe ser også bedre ud.

Klædeskab med skydedøre

med-skydedøre-lavet af glas-garderobe

Da normale skabsdøre fylder unødigt meget, når de åbnes, bør du overveje en anden variant til walk-in-closet. Hvis du ikke har meget plads til rådighed, er skydedøre en stor fordel. Dette giver dig mulighed for at udnytte pladsen bag dørene perfekt. “Vario” skydedøre fra ARS NOVA er særligt effektive. Disse indeholder en glasindsats, som du kan observere det indre af garderoben selv med lukkede døre.

At træffe den rigtige beslutning

Hylder og systemer i hvidt

Inden du beslutter dig for, hvilke typer skabe du skal bruge, og hvor mange af dem, skal du være klar over, hvor meget tøj, sko og andet tilbehør der skal være.

Tænk praktisk: brug hvert ledige hjørne til walk-in-closet og brug funktionelle systemer. Der er for eksempel tøjskinner, der er placeret i en større højde for ikke at optage unødvendig plads, men simpelthen kan foldes ned, hvis det er nødvendigt. Informer dig selv!

Skræddersyet i stedet for færdige skabe

luksuriøs og klassisk finish

I stedet for at bruge færdige skabe, hylder og systemer til walk-in closet, der muligvis ikke passer sammen eller ikke matcher dimensionerne på walk-in closet, skal du bruge skræddersyede løsninger til at sikre et perfekt design. Det er en investering, der garanteret kan betale sig, da hvert hjørne er vant til perfektion.

ligesom-en-levende-tilbehør-walk-in-closet

i trælook design

et lille-paradis-for-kvinder

walk-in-closet-med-svingdøre

walk-in-closet-ideer-til-små rum

Previous Post
Henna Tattoo – Det indiske kropsmaleri til sommeren
Next Post
Maleri lærred: fremtryk glade malerier med børn